Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Δεν έχω πυλωτη ή κλειστό πάρκινγκ. Ζω σε στενό που έχει πάρκινγκ το πεζοδρόμιο. Όλοι έτσι τα βάζουμε 

Βούρτσα σας. Θα κάνετε και μια μικτή και όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pano είπε

30χιλιάρικα έξω στον δρόμο ,τι να σου πω φίλε μου,εγώ δεν θα το έκανα..

41 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Βούρτσα σας. Θα κάνετε και μια μικτή και όλα καλά.

Σίγουρα θα κάνω μικτή. Επίσης τα 30 θα είναι το ταβάνι δεν είμαι κι εγώ τόσο ευκατάστατος όσο ίσως ακούστηκα να είμαι. 

Το καταλαβαίνω επίσης αυτό που σκέφτεστε, αλλά εδώ που τα λέμε ότι αυτοκίνητο αγοράζεις στο δρόμο το έχεις. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να είχα πυλωτη η πάρκινγκ κλειστό αλλά αν είναι να αλλάξω σπίτι για να πάρω ενα καλό αμάξι καήκαμε. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Σίγουρα θα κάνω μικτή. Επίσης τα 30 θα είναι το ταβάνι δεν είμαι κι εγώ τόσο ευκατάστατος όσο ίσως ακούστηκα να είμαι. 

Το καταλαβαίνω επίσης αυτό που σκέφτεστε, αλλά εδώ που τα λέμε ότι αυτοκίνητο αγοράζεις στο δρόμο το έχεις. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να είχα πυλωτη η πάρκινγκ κλειστό αλλά αν είναι να αλλάξω σπίτι για να πάρω ενα καλό αμάξι καήκαμε. 

Βάλτε τα 26-27 γιατί με την χρηματοδότηση θα φτάσετε 30. Να δείτε σίγουρα έκδοση με ψηφιακό καντράν και με ασύρματο CarPlay όχι φόρτιση. Βασικότατο! Θα με θυμηθείτε μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Στα χρήματα που σκέφτεσαι να χώσεις! έχεις αρκετές επιλογές αν και όλα έχουν πάρει αύξηση και πλέον δεν ξέρω αν όντως υπάρχει vfm.

Δεν θα προτείνω αυτοκίνητα και μάρκες αλλά και εγώ είμαι +1 για suv λόγω του ότι αναφέρεις ότι στο μέλλον σκέφτεσαι το επόμενο βήμα. Γενικά τα suv επειδή πουλάνε είναι και ακριβότερα με τα καλύτερα από αυτά hatchback όπου βασίζονται.

Κάνε αρχικά μια βόλτα από όλες τις αντιπροσωπείες να δεις από κοντά τι σου αρέσει. Πέρνα από όλες όμως να δεις διάφορα αμάξια.

Απορώ πως και δεν αναφέρθηκε ο κουβάς που θα πουλήσει επειδή είναι υβριδικός aka Yaris Cross.....

ΥΓ. εγώ αφού πήρα αυτοκίνητο (2008) συνέχιζα να πηγαίνω σε αντιπροσωπείες για να δω τι "έχασα"...

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, korakios είπε

Δες το Capture σε LPG , βέβαια εκτοξεύτηκε και αυτό και σίγουρα αν βάλεις έξτρα θα ξεφύγει

Θα περίμενα να πεις κάτι σε cng 😂, ας του προτείνω εγώ τότε (μετά από το ds4 που πρότεινα στην αρχή) 

Οικογενειακό με οικονομική μετακίνηση αλλά όχι suvειδες...

Skoda Octavia gtec (cng-φυσικό αέριο) με μειονέκτημα τον όγκο για πόλη και το τεποζιτο 9λτρ βενζίνης.... 

Επειδη πέφτουν προτάσεις... 😎

Το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσεις να κλείνεις test drives,υγρά που χαλαρώνουν και τα μέτρα Covid, να κάνεις μια λίστα με θετικά και αρνητικά , ώστε να μικραίνει η λίστα με τα υποψήφια προς αγορά ... 

Γραπτές αναλυτικές προσφορές με εξοπλισμό , τουλάχιστον από 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες, ακόμα ίσως και από διαφορετική πόλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν έχει ειπωθεί, τα χρήματα που λες είναι με δάνειο ή τα έχεις; Ρωτάω γιατί αλλάζει τα δεδομένα. Αλλο ταβάνι 30κ μετρητά και αλλο 30κ δάνειο. Για να πω όμως και εγώ την πρόταση μου. Με ταβάνι 30κ (μετρητά) θα έπαιρνα Opel Mokka. Με κάποια λιγότερα (ανάλογα την έκδοση) Peugeot 2008, και αν θες να πας ακόμη πιο κάτω, ίσως να κοιτούσα Toyota Yaris Cross. Γενικότερα και εγώ υπέρ του suv/b-suv είμαι ειδικά αφού μιλάς για οικογένεια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Θα περίμενα να πεις κάτι σε cng 😂, ας του προτείνω εγώ τότε (μετά από το ds4 που πρότεινα στην αρχή) 

είχε πει για ηλεκτρικό

Στις 19/3/2022 στις 4:38 ΜΜ, Donmitsos10 είπε

Θεσσαλονίκη μένω αλλά δεν θα το σκεφτόμουν γιατί νομίζω πως ακόμα η χώρα μας δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Δεν θέλω να φύγω κάπου διακοπές και να σκέφτομαι αν θα έχει να φορτίσω και που θα βρω και τι θα γίνει. Μικρό καλάθι κρατάω με αυτό που θα πω αλλά εδώ καλά καλά δεν έχουμε εξοπλιστεί πλήρως με πρατήρια cng θα κοιτάμε ηλεκτρικά; 

απο εκεί κατάλαβα οτι θα πει ,που να βρίσκω βενζινάδικο ανα 150 χλμ στις διακοπές , ή για βλάβη σε πρατήριο ή ουρά κτλ κτλ ...πλέον λέω ένας λιγότερος, καλύτερα 😁

11 λεπτά πριν, terry308 είπε

Skoda Octavia gtec (cng-φυσικό αέριο) με μειονέκτημα τον όγκο για πόλη και το τεποζιτο 9λτρ βενζίνης.... 

scala και πολύ είναι για μέσα στην πόλη

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, calibri είπε

Επειδή μάλλον δεν έχει ειπωθεί, τα χρήματα που λες είναι με δάνειο ή τα έχεις; Ρωτάω γιατί αλλάζει τα δεδομένα. Αλλο ταβάνι 30κ μετρητά και αλλο 30κ δάνειο. Για να πω όμως και εγώ την πρόταση μου. Με ταβάνι 30κ (μετρητά) θα έπαιρνα Opel Mokka. Με κάποια λιγότερα (ανάλογα την έκδοση) Peugeot 2008, και αν θες να πας ακόμη πιο κάτω, ίσως να κοιτούσα Toyota Yaris Cross. Γενικότερα και εγώ υπέρ του suv/b-suv είμαι ειδικά αφού μιλάς για οικογένεια.

Έγραψα προς την αρχή του topic ότι τα λεφτά δεν τα έχω κασέρι. Θα παίξει μια προκαταβολή περίπου τα μισά και τα υπόλοιπα δόσεις. Η κάτι τέτοιο όταν έρθει η ώρα θα δω πως θα το κάνω. Αλλά να έχω όλο το ποσό διαθέσιμο νομίζω δύσκολα 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Έγραψα προς την αρχή του topic ότι τα λεφτά δεν τα έχω κασέρι. Θα παίξει μια προκαταβολή περίπου τα μισά και τα υπόλοιπα δόσεις. Η κάτι τέτοιο όταν έρθει η ώρα θα δω πως θα το κάνω. Αλλά να έχω όλο το ποσό διαθέσιμο νομίζω δύσκολα 

Οκ οκ σορρυ δεν το είδα. Οπότε είτε 2008 είτε Yaris cross από μένα. Επίσης κάτι που δεν ανέφερα πριν, και επειδή είναι μεγάλο ξενέρωμα, με εντελώς νέο αμάξι να κατέβεις και να το βρεις με ξύσιμο και χρώμα στους προφυλακτήρες (ή και χειρότερα από απλό ξύσιμο) ή ακομη και (αυτό μπορεί να σου γίνει και οπουδήποτε) τπτ χαρακιές με κλειδί απο καλοθελητές απλά και μόνο επειδή φαίνεται το αμάξι καινούργιο. Σε αυτά, υπόψιν η μικτή δεν σε καλύπτει (το λέω για να το ψάξεις και αυτό πριν την αγορά και να έχεις πλήρη γνώση). Αν από την άλλη είσαι cool και συνειδητοποιημένος ότι οκ στο δρόμο είναι, αυτά αργά ή γρήγορα θα γίνουν, τότε αγνόησε το παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, calibri είπε

Οκ οκ σορρυ δεν το είδα. Οπότε είτε 2008 είτε Yaris cross από μένα. Επίσης κάτι που δεν ανέφερα πριν, και επειδή είναι μεγάλο ξενέρωμα, με εντελώς νέο αμάξι να κατέβεις και να το βρεις με ξύσιμο και χρώμα στους προφυλακτήρες (ή και χειρότερα από απλό ξύσιμο) ή ακομη και (αυτό μπορεί να σου γίνει και οπουδήποτε) τπτ χαρακιές με κλειδί απο καλοθελητές απλά και μόνο επειδή φαίνεται το αμάξι καινούργιο. Σε αυτά, υπόψιν η μικτή δεν σε καλύπτει (το λέω για να το ψάξεις και αυτό πριν την αγορά και να έχεις πλήρη γνώση). Αν από την άλλη είσαι cool και συνειδητοποιημένος ότι οκ στο δρόμο είναι, αυτά αργά ή γρήγορα θα γίνουν, τότε αγνόησε το παραπάνω.

Το ξέρω θα ξενερώσω αν γίνει, αλλά δεν έχουμε και άλλες επιλογές. Ελπίζουμε να μην γίνει, αν γίνει έγινε. Τσογλανια που ζηλεύουν υπηρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Άρα εγώ δεν ανοίκω σε αυτή τη κατηγορία αφού δεν έχω πάρκινγκ. Ούτε για πετρέλαιο είμαι μιας και κυκλοφορώ 70% μέσα στη πόλη. Όποτε μιλάμε μόνο για βενζίνη. 

Αστους να λένε, αν κινείσαι εντος πολης το υβριδικο εχει μεγάλη οικονομία αν το πηγαίνεις μεχρι το eco, αν εχεις δηλαδη ελαφρύ δεξί ποδι

Αν τωρα πλακωνεσαι στα φαναρια και γενικα οδηγεις νευρικά δεν θα δεις χαμηλή κατανάλωση.

Το υβριδικό να ξέρεις οτι σε παρακινεί να κανεις οικονομία απο τον πινακα οργανων, εκει απουσιάζει το στροφόμετρο και την θεση του εχει πάρει το "οικονιμομετρο" αυτο που σου λεει πως θα οδηγείς.

Δημοσ.

Υβριδικό για εντός πόλης αν σε ενδιαφέρει να κάνεις σοβαρή και ιδανικά Toyota που το κατέχει το άθλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτό φυσικά εάν είσαι διατεθειμένος να οδηγείς οικονομικά. Αν οδηγείς νευρικά και βιαστικά, ό,τι και να πάρεις δεν θα δεις διαφορά. Στο δικό μου με 40λίτρα βενζίνης κάνω 1000χλμ περίπου εντός πόλης και άλλοι κάνουν 600, οπότε καταλαβαίνεις τι διαφορά κάνει ο τρόπος οδήγησης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Υβριδικό για εντός πόλης αν σε ενδιαφέρει να κάνεις σοβαρή και ιδανικά Toyota που το κατέχει το άθλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτό φυσικά εάν είσαι διατεθειμένος να οδηγείς οικονομικά. Αν οδηγείς νευρικά και βιαστικά, ό,τι και να πάρεις δεν θα δεις διαφορά. Στο δικό μου με 40λίτρα βενζίνης κάνω 1000χλμ περίπου εντός πόλης και άλλοι κάνουν 600, οπότε καταλαβαίνεις τι διαφορά κάνει ο τρόπος οδήγησης.

Ποιο αμάξι έχεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...