Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, jmmys είπε

Θέλεις αποκλειστικά καινούριο ή θα κοιτούσες και ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο μοντέλο 2018-2019, όπως π. χ. Mercedes Gla200;

Εκεί μπορείς να βρεις και πολλά με πολύ πλούσιο εξοπλισμό.Σε επίσημες αντιπροσωπείες.

Σκέφτομαι να ρωτήσω τις εκάστοτε αντιπροσωπείες αν έχουν κάποιο «εκθεσιακό» ή κάποιο με ούτε 15χιλ χιλιόμετρα αλλά να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να δώσω τόσα πολλά λεφτά και να πάρω μεταχειρισμένο. Επίσης δεν έχω τα λεφτά κασέρι όποτε σαν καινούριο θα με βόλευε και καμία χρηματοδότηση και όχι καταναλωτικό. Δεν ξέρω δεν το έχω σκεφτεί καλά αλλα τείνω προς όχι 

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Honda Jazz για καθημερινά μέσα στην πόλη και 1-2 ταξίδια το μήνα αφού είναι hybrid με αυτόματο κιβώτιο και έχει μεγάλους χώρους αν και μικρομεσαίο.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Honda Jazz για καθημερινά μέσα στην πόλη και 1-2 ταξίδια το μήνα αφού είναι hybrid με αυτόματο κιβώτιο και έχει μεγάλους χώρους αν και μικρομεσαίο.

Φιλε μου άσε . Ετσι για πλάκα είδα τιμές χοντα το πρωί. Jazz από 23κ , hr v από 32κ , ch r από 36 κ .  
Χοντα μόνο μηχανές. Αμάξι όχι. Πανάκριβα για ότι δίνει.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Ότι πιο Φουλ υπάρχει από ασφάλεια αισθητήρες για να μην συγκρουστεί) είτε στη πορεία είτε στο παρκάρισμα και οτι πιο Φουλ έχει στο εσωτερικό απο άποψη τεχνολογίας

Για ότι πιο φουλ ανεξαρτήτως μάρκας τα 30 δε φτάνουν… 😕 

για συστήματα ασφαλείας φουλ αν πας στο επάνω ράφι θα τα έχουν όλα ίσως κ από τη βασική τους 

40 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Audi Q3 ***νάρα! Δεν έχω δει ομορφότερο αμάξι στη ζωή μου.

Impossible πλέον με 30, δυστυχώς… Η βασική ξεκινάει γύρω στα 32 με ελαχιστο φόρτωμα πάει στα 35 (πήρε νέα ανατίμηση τη περασμένη εβδομάδα). Το config του δικού μου είναι πάνω από 37.5 αυτή τη στιγμή που μιλάμε…

ακομα και το αδερφάκι Tiguan οριακα στη μεσαία έκδοση βγαίνει στα 30…

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Για ότι πιο φουλ ανεξαρτήτως μάρκας τα 30 δε φτάνουν… 😕 

για συστήματα ασφαλείας φουλ αν πας στο επάνω ράφι θα τα έχουν όλα ίσως κ από τη βασική τους 

Impossible πλέον με 30, δυστυχώς… Η βασική ξεκινάει γύρω στα 32 με ελαχιστο φόρτωμα πάει στα 35 (πήρε νέα ανατίμηση τη περασμένη εβδομάδα). Το config του δικού μου είναι πάνω από 37.5 αυτή τη στιγμή που μιλάμε…

ακομα και το αδερφάκι Tiguan οριακα στη μεσαία έκδοση βγαίνει στα 30…

Θα μου πεις εδώ το δικό μου που είναι δυο κατηγορίες κάτω και ο φτωχός συγγενής πήγε 23 το Q3 δεν θα ξεπεράσει τα 33;

Χωρις έξτρα το αυτοκίνητο είναι βαρετό. Βλέπω τον φαδερ μου. Αυτός έχει το troc 1.6 discovery έκδοση το πιο απλό, εγω το troc 1.0 advanced με ψηφιακό καντράν και το wireless apple carplay με κάμερα οπισθοπορείας. Το δικό του είναι καλό να πας στο προορισμό σου, το δικό μου είναι fun and play και απόλυτα διαδραστικό.

7 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Σκέφτομαι να ρωτήσω τις εκάστοτε αντιπροσωπείες αν έχουν κάποιο «εκθεσιακό» ή κάποιο με ούτε 15χιλ χιλιόμετρα αλλά να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να δώσω τόσα πολλά λεφτά και να πάρω μεταχειρισμένο. Επίσης δεν έχω τα λεφτά κασέρι όποτε σαν καινούριο θα με βόλευε και καμία χρηματοδότηση και όχι καταναλωτικό. Δεν ξέρω δεν το έχω σκεφτεί καλά αλλα τείνω προς όχι 

Να σας ενημερώσω για τα χρηματοδοτικά γιατί και εγώ το έμαθα κατόπιν εορτής ότι παίρνετε ένα αυτοκίνητο 23 χιλιάρικα αλλά με την ασφάλεια ζωής που σας κάνουν, με τα επιτόκια φτάνετε τα 26 εάν το βάλετε για 4 χρόνια. Εγώ έδωσα 10 μπροστά τα υπόλοιπα δεν τα είχα οπότε τα έβαλα σε δάνειο χρηματοδοτικό από την Audi bank 13 χιλιάρικα δηλαδή και έφτασε 15 + κάτι ψιλά. Θα σας πρότεινα να πάτε σε Audi γιατί έχει κάποιες εκδόσεις που καλύπτουν και τα σέρβις αλλά και την ασφάλεια την μικτή. Την ασφάλεια την μικτή μην ξεχνάτε τα πρώτα δύο χρόνια οπωσδήποτε. Εμένα ήταν έξτρα. Αν βάλετε και κανένα φιμέ κανένα ελαστικό χειμερινό να είστε προετοιμασμένος.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσουν πολύ τα Audi A3 κι σε suv το q2 μιας και q3 ξεφεύγει στα χρήματα. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τα ζυγίσω και θα δω (πάντως κι εγώ είμαι της φάσης ας μην έχει τόσα έξτρα εξωτερικά όσο τεχνολογία μέσα) 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Μου αρέσουν πολύ τα Audi A3 κι σε suv το q2 μιας και q3 ξεφεύγει στα χρήματα. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τα ζυγίσω και θα δω (πάντως κι εγώ είμαι της φάσης ας μην έχει τόσα έξτρα εξωτερικά όσο τεχνολογία μέσα) 

Και εγώ το κοιτούσα το Q2. Μήπως να βλέπατε και το Troc το καινούργιο που έχει αλλαγμένα πλαστικά; Το Q2 δεν άλλαξε ακόμα σουλούπι είναι λίγο πιο πίσω θαρρώ αν και το σαλόνι του μέσα το θεωρώ υπέροχο.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Δεν άκουσα καλά σχόλια για το t roc αλλά θα το δω εννοείται 

Για το καινούργιο; Εγώ το παλιό έχω και είναι καλό. Το καινούργιο το εκθειάζουν για την καμπίνα του. Μηχανολογικά εκτός από κάτι τακάκια στα πίσω τα οποία τα άλλαξαν μέσα στην εγγύηση δεν είχε κάτι άλλο. Ακόμα και η μικρή η έκδοση 1.0 .

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Θεσσαλονίκη μένω αλλά δεν θα το σκεφτόμουν γιατί νομίζω πως ακόμα η χώρα μας δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Δεν θέλω να φύγω κάπου διακοπές και να σκέφτομαι αν θα έχει να φορτίσω και που θα βρω και τι θα γίνει. Μικρό καλάθι κρατάω με αυτό που θα πω αλλά εδώ καλά καλά δεν έχουμε εξοπλιστεί πλήρως με πρατήρια cng θα κοιτάμε ηλεκτρικά; 

Ότι πιο Φουλ υπάρχει από ασφάλεια αισθητήρες για να μην συγκρουστεί) είτε στη πορεία είτε στο παρκάρισμα και οτι πιο Φουλ έχει στο εσωτερικό απο άποψη τεχνολογίας (οθόνες, usb κλπ). Για να καταλάβεις εγώ έχω ένα opel corsa του 2002 και δεν έχω ψάξει να δω τι έχει βγει στην αγορά από εξοπλισμό ώστε να έχω πλήρη εικόνα. Αλλά φαντάζομαι ότι αν για παράδειγμα πούμε πως οι εταιρίες έχουν 3 εκδόσεις με την 2η θα είμαι καλά. 

Οτι έχετε γράψει σαν προτίμηση θα κάτσω να το δω να το ψάξω και αν περάσει στη «δεύτερη φάση» θα πάω να το δω κι από κοντά να του κάνω και ένα test drive. Όχι ότι θα καταλάβω διαφορες όλα θα μου φαίνονται τέλεια αλλά ότι αρπάξω 😂

Τοτε εστω δες κατι σε plug in hybrid

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τοτε εστω δες κατι σε plug in hybrid

Με αγχώνει λίγο το που θα το φορτίσω, ποσό θα κρατάει η μπαταρία, αν πάω κάπου διακοπές αν θα έχει φορτιστές κτλ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Με αγχώνει λίγο το που θα το φορτίσω, ποσό θα κρατάει η μπαταρία, αν πάω κάπου διακοπές αν θα έχει φορτιστές κτλ. 

Μα το Plug in hybrid δεν ειναι φουλ ηλεκτρικο, το φορτιζεις σε πριζα αν θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...