NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 hour ago, donatos77 said: Ένα αυτοκίνητο που ομολογουμένως έβγαλε σε κάποιους σοβαρά προβλήματα. Αποκλείεται αυτό. Αφού ότι πληρώνεις παίρνεις. 1
hountalass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, donatos77 είπε Chr στα συν οικονομία, πολύ καλή οδήγηση. Στα πλην το 1.8 πολύ αργό, πίσω κλειστοφοβικο και με κακή ορατότητα και κακούς χώρους για το μέγεθος του. Είναι αλήθεια ότι του ταιριάζει ο 2.0 αλλά δεν είναι για Ελλάδα. Πίσω είναι τα παράθυρα του περίεργα αλλά έχω ακούσει και άλλες γνώμες ότι αρέσει στα παιδιά γιατί δεν βλέπουν έξω και δεν ζαλίζονται! Σαν χώροι να ενώ είναι c suv είναι στα μικρά της κατηγορίας. Τώρα για οικονομία το παίρνεις οπότε δεν γκρινιάζει για το εάν είναι τάφος! Εγώ το ανέφερα γιατί εδώ όλοι λένε προσωπικές εμπειρίες οι οποίες πάντα θα είναι οι κακές!
donatos77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, NickTG είπε Αποκλείεται αυτό. Αφού ότι πληρώνεις παίρνεις. Ακριβώς. Με μόνο 23600 έπαιρνες Χάι τεκ μοτέρ με πολύ δύναμη κ έλαχιστα καυσιμα.Πανέμορφο αυτοκίνητο με φοβερό κράτημα. Οκ κύριε έξυπνακια ; που προφανώς δεν έχεις δει ακόμη ρόδα. Όπως είδες ούτε στο chr σχολίασα για αξιοπιστία. Θα μπορούσανα μείνω στην δική μου εμπειρία χρήσης του Scirocco που είναι άριστη. Και έχω κ ένα Q5 10 μηνών, νωρίς ακόμη να το βγάλουμε άχρηστο αν κ άλλαξα ήδη έναν προβληματικό αεραγωγό.
NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 minutes ago, donatos77 said: Ακριβώς. Με μόνο 23600 έπαιρνες Χάι τεκ μοτέρ με πολύ δύναμη κ έλαχιστα καυσιμα.Πανέμορφο αυτοκίνητο με φοβερό κράτημα. Οκ κύριε έξυπνακια ; που προφανώς δεν έχεις δει ακόμη ρόδα. Όπως είδες ούτε στο chr σχολίασα για αξιοπιστία. Θα μπορούσανα μείνω στην δική μου εμπειρία χρήσης του Scirocco που είναι άριστη. Και έχω κ ένα Q5 10 μηνών, νωρίς ακόμη να το βγάλουμε άχρηστο αν κ άλλαξα ήδη έναν προβληματικό αεραγωγό. Μόνο τόσα!? Και τσάμπα το έδιναν δηλαδή! Λογικό να μην περιλαμβάνει αξιοπιστία το πακέτο. Καλά ναι. Που να δω ρόδα εγώ. Μόνο εσύ έχεις ρόδες.
donatos77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, hountalass είπε Είναι αλήθεια ότι του ταιριάζει ο 2.0 αλλά δεν είναι για Ελλάδα. Πίσω είναι τα παράθυρα του περίεργα αλλά έχω ακούσει και άλλες γνώμες ότι αρέσει στα παιδιά γιατί δεν βλέπουν έξω και δεν ζαλίζονται! Σαν χώροι να ενώ είναι c suv είναι στα μικρά της κατηγορίας. Τώρα για οικονομία το παίρνεις οπότε δεν γκρινιάζει για το εάν είναι τάφος! Εγώ το ανέφερα γιατί εδώ όλοι λένε προσωπικές εμπειρίες οι οποίες πάντα θα είναι οι κακές! Το chr έχει αρκετά συν και πλην. Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Παραδόξως μου άρεσε πολύ η οδήγηση του. Αν σκεφτείς ότι είναι και Toyota, έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Και τέλεια θέση οδήγησης. Εγώ πρόσφατα αγόρασα αυτοκίνητο κ μιας και υπήρχε η δυνατότητα για κάτι ακριβότερο επέλεξα πετρέλαιο το οποίο έχει και καλά υβριδικό σύστημα αλλά Κλάιν Μάιν. Μόνο η Toyota έχει πραγματικά υβριδικό. Προσωπικά θεωρώ ότι καλύτερα να μην είχε καθόλου. Μόλις τώρα, NickTG είπε Μόνο τόσα!? Και τσάμπα το έδιναν δηλαδή! Λογικό να μην περιλαμβάνει αξιοπιστία το πακέτο. Καλά ναι. Που να δω ρόδα εγώ. Μόνο εσύ έχεις ρόδες. Ακόμη δεν κατάλαβες ότι όλα χαλάνε ανεξαρτήτως μάρκας. Είπαμε το δικό μου δεν έπαθε τίποτε. Για αυτό έχω πάρει κ άλλα δύο από το γκρούπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα