Mandurang Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν ήταν να πάρεις A3 με τις τιμές που έχει πλέον πιάσει, θα πρότεινα να περιμένεις την Alfa Romeo Tonale που μόλις βγήκε, φανταστικό αυτοκίνητο. Όμως νομίζω τελικά η τιμή του φτηνότερου μοντέλου της θα είναι λίγο πάνω από το budget σου. Το Special Edition που μόλις έγινε release στην Ιταλία έπιασε τα 39 χιλιάρικα, οπότε το κανονικό (υβριδικό μοντέλο) θα είναι γύρω στα 32-35. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Mandurang
mp123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε τώρα 2 άτομα παρήγγειλαν το tuscon. 35000 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον πολλά με τα εξτρα. Ποσα θες να μας τρελλανεις ; 5 λεπτά πριν, Mandurang είπε Αν ήταν να πάρεις A3 με τις τιμές που έχει πλέον πιάσει, θα πρότεινα να περιμένεις την Alfa Romeo Tonale που μόλις βγήκε, φανταστικό αυτοκίνητο. Όμως νομίζω τελικά η τιμή του φτηνότερου μοντέλου της θα είναι λίγο πάνω από το budget σου. Το Special Edition που μόλις έγινε release στην Ιταλία έπιασε τα 39 χιλιάρικα, οπότε το κανονικό (υβριδικό μοντέλο) θα είναι γύρω στα 32-35. Alfa και suv δεν παει . 1
Mandurang Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Alfa και suv δεν παει . Αν εννοείς από άποψης στυλ, τότε κι εγώ ήμουν σκεπτικός, αλλά διάβασα αρκετά θετικά reviews και πλέον έχω πειστεί, πολύ περισσότερο από ότι είχα πειστεί για το Stelvio. Αν εννοείς από τεχνικής άποψης, τότε δεν ξέρω να σου απαντήσω και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα, αλλά οι reviewers όπως π.χ. Top Gear φαίνονται κι αυτοί πεισμένοι. Για εμένα που είμαι στην φάση του TS πάντως, είναι σίγουρα μια από τις πρώτες επιλογές μου στο άμεσο μέλλον. Ίδωμεν. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Mandurang 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 7:50 ΠΜ, G.bar είπε Xαχαχαχαχα ναι αυτό.. Τα όρια είναι για τους άσχετους! Πραγματικά θα ήθελα να δω ποιος από όλους εσάς τους Έλληνες ραλίστες έχουν οδηγήσει εκτός Ελλάδος με αυτά τα μυαλά, και έχει γυρίσει πίσω με αυτοκίνητο. Αλλά νταξ.. Εδώ είναι Ελλάδα και είσαι επικίνδυνος αν πηγαίνεις 100-110 στη δεξιά στην εθνική, αλλά είσαι φοβερό αλάνι αν πηγαίνεις με 220 Αθήνα Καλαμάτα, γιατί νταξ.. έχεις αμαξάρα που είναι σαν να πήγαινεις με 60..και άσε που έχεις δει και το Fast n the Furius 2-3 φορές, άρα είσαι κομπλε! Το θέμα είναι οτι δε πηγαίνεις με 100 στη δεξιά, προσπερνάς με 100 στην αριστερή και κάνεις 5 λεπτά να περάσεις δυο νταλίκες. Προσωπικά έχω γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός Ελλάδας, στο μόνο αυτοκινητόδρομο που πήγαινα 110 ήταν σε ένα κομμάτι της ολλανδικής εθνικής όπου ούτως ή άλλως το πρωί είχε κίνηση και δεν πήγαινε παραπάνω. Επίσης εντός Ελλάδας έχω πετύχει δεκάδες φορές οδηγούς Toyota υβριδικών που κλείνουν την αριστερή πηγαίνοντας με οικονομική ταχύτητα για να μη κάψει η σουπερ ντούπερ τεχνολογία. Στα 30,000 δε παίρνεις αυτοκίνητο να μιζεριάσεις. Αν θες μιζέρια τουλάχιστον μη δώσεις τόσα λεφτά. Μπορείς και με 15,000 να μιζεριάσεις... 3
agrimi_pontios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, jmmys είπε Το ότι εσύ γνωρίζεις αναλυτικά την συντήρηση που κάνουν στα αμάξια τους κοντά στα 80 άτομα και τα προβλήματα που έβγαλαν και φυσικά προβλήματα έχουν μόνο τα ευρωπαϊκά και απολύτως τιποτα τα ασιατικά με ξεπερνάει😆 Σε αντιπροσωπεία με ασιατικά εργάζεσαι; 80 άτομα σε επαρχεία είναι ελάχιστα άτομα γνωριμίας. Εγώ λόγω και δουλειάς έχω πολλους γνωστούς. Τα νούμερα είναι ελάχιστα σ αυτά τα αμάξια που ξέρω και δεκάδες που έχω οδηγήσει. Δεν είμαι Ασιάτης ευρωπαϊκό έχω ευρωπαϊκό μάλλον θα πάρω αλλά εις γνώση μου ότι είναι προβληματικά. Και παρόλο που ξέρω ότι τα bmw είναι από τα πιο προβληματικά την 520 d μεταχειρισμένη σκέφτομαι ή αλλιώς ηλεκτρικό. Όσο για το Ασιάτης έχω αλλάξει 4 περιοχές 3 νόμους που έχω ζήσει και με όσους γνώρισα ασιατικά με προβλήματα που έχω ακούσει είναι ελάχιστα μπροστά στα ευρωπαϊκά. Απλά είναι από μέσα τα παλιά λίγο πιο άσχημα. Τι διαφορά έχουν πλέον τα αυτοκίνητα γενικά μεταξύ τους πιστεύεις. Παλιά τα γαλλικά είχαν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Τα φιατ το ίδιο. Για εμένα άλλο είναι στα 10 χρόνια 200000 χλμ πλην των φυσιολογικών να δώσεις 2000 ευρώ για ζημιές και άλλο 10000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά. Αν βγάζεις 2500 το μήνα ελεύθερος παίρνεις και συντηρείς ότι θέλεις. Αν βγάζεις 1500 δεν μπορείς έκτος εάν μένεις με γονείς δεν πληρώνεις ενοίκιο φαγητό ρεύμα τηλ νερά κτλ.
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε 1300 που θελει το α1 για φουλ λεντ ενώ στο κουπερακι εινσι στανταρ φουλ λεντ με ενσωματομενα τα φλας συν τα ομιχλης δεν εινσι τοσο λογικο νομιζω. Ενταξη τωρα ο καθενας παινέυει το σπιτι του αλλα η αγορα που εκανα 24700 για οτι πηρα ειμαι φουλ ικανοποιημενος . Διαβαζω τιμες που λενε τα παιδια εδω και λεω εκανα και γαμω τις αγορες. Οπως κσι εσυ που νομιζω το πηρες κατω απο 30 το q3 το πηρες πολυ καλα. 30 πρακτικά βγήκε & ήταν όντως καλή αγορά… αύριο πρωί αν θέλω το δίνω 32 😂 Πλέον η Audi έχει ξεφύγει κ σε τιμές κ σε γυφτιά οσον αφορά τον εξοπλισμό (σε σχέση πχ με το 2020). Ειδικά το citycarver ξεκίνησε καταδικασμένο να αποτύχει λόγω της τιμης του Οσον αφορά τα φώτα, κοιτά, τα full led λίγοι τα καταλαβαίνουν. Εμένα πχ τα πίσω δε με νοιάζει καν να είναι led - ο από πίσω το βλέπει…… μπροστά όμως αξίζει που φοράει το full led matrix φανάρι κ με τα function in demand όποτε θέλω το ενεργοποιώ (νομίζω 300€ κοστίζει αλλά πραγματικά δε μου χρειάζεται). Οι προβολείς ομίχλης όντως γυφτιά, νομίζω το Q δεν έρχεται καν στην Ελλάδα με προβολείς-δεν υπήρχε στον configurator. Στο προηγούμενο που τους είχα βέβαια αν τους άναψα 5 φορές στη δεκαετία είναι ζήτημα. To cooper είναι άλλη φάση. Ειδικά τα πίσω φανάρια του με τη βρετανική σημαία δεν υπάρχουν είναι ότι καλύτερο έχω δει. Κ προφανως έκανες καταπληκτική αγορά σε αυτά τα χρήματα. 1
hountalass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Άρχικα ρε νηματοθέτη καταλήγεις ή κλείνεις περισσότερο σε suv ή κανονικό; Για να κάνουμε μια καλή πρόταση επάνω στις ανάγκες σου!
xgol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, paylidis είπε 30 πρακτικά βγήκε & ήταν όντως καλή αγορά… αύριο πρωί αν θέλω το δίνω 32 😂 Πλέον η Audi έχει ξεφύγει κ σε τιμές κ σε γυφτιά οσον αφορά τον εξοπλισμό (σε σχέση πχ με το 2020). Ειδικά το citycarver ξεκίνησε καταδικασμένο να αποτύχει λόγω της τιμης του Οσον αφορά τα φώτα, κοιτά, τα full led λίγοι τα καταλαβαίνουν. Εμένα πχ τα πίσω δε με νοιάζει καν να είναι led - ο από πίσω το βλέπει…… μπροστά όμως αξίζει που φοράει το full led matrix φανάρι κ με τα function in demand όποτε θέλω το ενεργοποιώ (νομίζω 300€ κοστίζει αλλά πραγματικά δε μου χρειάζεται). Οι προβολείς ομίχλης όντως γυφτιά, νομίζω το Q δεν έρχεται καν στην Ελλάδα με προβολείς-δεν υπήρχε στον configurator. Στο προηγούμενο που τους είχα βέβαια αν τους άναψα 5 φορές στη δεκαετία είναι ζήτημα. To cooper είναι άλλη φάση. Ειδικά τα πίσω φανάρια του με τη βρετανική σημαία δεν υπάρχουν είναι ότι καλύτερο έχω δει. Κ προφανως έκανες καταπληκτική αγορά σε αυτά τα χρήματα. Eίχε το φουλ λεντ ματριξ με 30κ? Αυτό δηλαδή? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από xgol
G.bar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Το θέμα είναι οτι δε πηγαίνεις με 100 στη δεξιά, προσπερνάς με 100 στην αριστερή και κάνεις 5 λεπτά να περάσεις δυο νταλίκες. Προσωπικά έχω γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός Ελλάδας, στο μόνο αυτοκινητόδρομο που πήγαινα 110 ήταν σε ένα κομμάτι της ολλανδικής εθνικής όπου ούτως ή άλλως το πρωί είχε κίνηση και δεν πήγαινε παραπάνω. Επίσης εντός Ελλάδας έχω πετύχει δεκάδες φορές οδηγούς Toyota υβριδικών που κλείνουν την αριστερή πηγαίνοντας με οικονομική ταχύτητα για να μη κάψει η σουπερ ντούπερ τεχνολογία. Στα 30,000 δε παίρνεις αυτοκίνητο να μιζεριάσεις. Αν θες μιζέρια τουλάχιστον μη δώσεις τόσα λεφτά. Μπορείς και με 15,000 να μιζεριάσεις... ...Γιατί αν δεν τρέχεις μιζεριάζεις... Γουατέβερ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αν έχεις ενα αυτοκίνητο που ούτε γρήγορο είναι είτε ούτε ξεκούραστο (ο θόρυβος απο το CVT στις υψηλές ταχύτητες δε παλεύεται) ούτε οικονομικό (αν δε πας 100-110), ούτε ευρύχωρο (μιλάω για το CHR) τότε για ποιο λόγο να δώσεις τόσα λεφτά; Και αν οδηγείς με 100 στον αυτοκινητόδρομο 1. οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι οικονομικό 2. σε ένα μεγάλο ταξίδι προσθέτεις πεταμένο χρόνο στο ταξίδι σου, κι οι Κύπριοι πάνε 100 στο highway αλλά κάνουν αποστάσεις <50χλμ. Άλλωστε οι δρόμοι μας είναι ασφαλείς όταν κινείσαι σε λογικά πλαίσια, οπότε το να πας 100 αντί για 130 μόνο κούραση σου προσφέρει όταν πας ενα ταξίδι 3+ ωρών
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 4 hours ago, ProponitisTouKanape said: ούτε οικονομικό Μια χαρά οικονομικό είναι. Μην κοιτάς εδώ που έχουμε μαζευτεί όλοι οι υπέρταξιδιωτες των 5 ηπείρων. Οι περισσότεροι τα χιλιόμετρα τους τα κάνουν σε συνθήκες που ευνοούν τα υβριδικά.
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, xgol είπε Eίχε το φουλ λεντ ματριξ με 30κ? Αυτό δηλαδή? Το Μάτριξ έχει. Αυτό είναι κ full k matrix
donatos77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 9:16 ΠΜ, agrimi_pontios είπε Toyota sedan για μεγαλύτερους χώρους, hybrid οικονομία μόνο στην πολη ,4 γνωστοί με chr hybrid ούτε ένα πρόβλημα. Δεν γνωρίζω τα κόστη αλλά θα πω το εξής. Να αναφέρω ότι ζω σε επαρχεία όπου τα 15000 χλμ τα έχουν οι περισσότεροι το χρόνο. Οπότε δεν έχω άποψη για αυτούς που ζούνε σε πόλεις που κάνουν πιο λίγα χλμ. Εγώ προσωπικά κάνω 20000 το χρόνο. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει hyundai kia (10 ατομα) toyota(yaris avensis chr corolla 30 ατομα) τα περισσότερα έχουν 200000 χλμ ford mondeo fiesta focus μέχρι το προηγούμενο (15). Εκτός από τα βασικά service εντός εγγυησης και μετά ότι γράφει το βιβλίο service κανένα μη φυσιολογικό πρόβλημα. Να πω για mercendes audi bmw vw. Μια μέρα θα γράφω. Τα λιγότερα τα έχει η mercendes. Δεν μιλάω για a class μόνο δύο έχουν την cla σπίτι καφέ. Bmw 120 d 2016 2 μήνες μετά την εγγύηση κόλλησε το κλαπεί της πεταλούδας 6000 ευρώ ζημιά. Audi a3 2012 και vw golf 7αρι κόπηκε η καδένα τους πάει ο κινητήρας βενζινοκίνητα. Bmw 320d bmw 316 και 525 d. Η πρώτη 2 χρόνια εγγύησης κάθε μήνα στην bmw δεν μπορούσαν να βρουν τη έχει. Του τα άλλαξαν σχεδόν όλα. Λήγει η εγγύηση πληρώνει 1500 ευρώ το φτιάχνει μετά από 3 μήνες αλλά 500 ευρώ μετά τον τρακαρουν και ούτε το έφτιαξε πήρε αποζημιωση πηγε πηρε toyota corola ένα ευρώ δεν έβαλε πανω. Κάνει 150 χλμ για να πάει στην δουλειά. Έχω αρκετούς που έχουν premium αλλά δεν έχουν όλα πρόβλημα αλλά τα περισσότερα. Mercendes c200 diesel 2200κυβικα 35000 χλμ σε γκαράζ ψείρας του ξεκόλλησε ο ουρανός και η μοκέτα από κάτω. 60000 ευρώ αυτοκίνητο. Και άλλα πολλά. Επίσης opel απίστευτα προβλήματα και vw 1400 150 και 170 ps κινητήρας τα προβληματα. Έχεις παρει η μπει ποτέ hyundai kia τα τελευταία 10 χρονια; Στην τιμή τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά εντός και εκτός από άλλες μάρκες. Αλλά δεν βγάζουν προβλήματα. Κινητήρες χωρίς λάδια που λέει ο λογος και δεν παθαίνουν τίποτα. Είπαμε άλλο οι προκαταλήψεις και άλλο τι ισχύει. Πχ tuscon εμφανισιακά όλοι οι γνωστοί μου έπαθαν πλάκα. Από χώρους audi q5 Design πανέμορφο λίγη πλαστικουρα όπως έχουν και τα premium. Εκεί που όλοι έλεγαν να πάρουν το 3008 γιατί ήταν το πιο όμορφο τώρα 2 άτομα παρήγγειλαν το tuscon. 35000 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον πολλά με τα έξτρα. Εγώ ξέρω 8 χρόνια ή 160000 χλμ που είναι 8* 20000. Τώρα είδα το puma έχει λιγότερα αλλά με 600 ευρώ νομίζω το κάνεις 200000 χλμ Εντάξει θα μας κουφανεις. Το i30 της κοπέλας μου άλλαξε αισθητήρες ραντάρ, δίσκο πλατώ που ετριζε σαν αυτοκίνητο 20ετιας, τα εξωτερικά πλαστικά στις πόρτες ξεθωριάζουν, χωρίς να φορά δαχτυλίδια ξεβαψαν τιμόνι κ λεβιές. 4 ετών παρακαλώ με 50000 χλμ. Ότι πληρώνεις παίρνεις. 1
hountalass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Εκτός από υπεραταξιδιώτες με 300 άλογα για ασφαλή προσπέραση αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι οδηγάμε μέχρι 97 για οικονομία, είμαστε και ισοπεδωτικοί! Δεν υπάρχει αμάξι που να αναφερθεί το οποίο κάποιος φίλος - γνωστός - θείος - ξάδερφος να μην το έχει και να τον έχει ξεπατώσει στα προβλήματα! Θα έπρεπε να δηλώνουμε και τι αμάξι έχουμε αυτή την στιγμή ο καθένας που σχολιάζει εδώ... ΥΓ μην κρίνετε με βάση την δική σας εμπειρία αλλά αντικειμενικά. Πχ το chr μια χαρά οικονομικό και άνετο αυτοκίνητο είναι. Λέω για το chr επειδή αναφέρθηκε παραπάνω.
donatos77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, hountalass είπε Εκτός από υπεραταξιδιώτες με 300 άλογα για ασφαλή προσπέραση αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι οδηγάμε μέχρι 97 για οικονομία, είμαστε και ισοπεδωτικοί! Δεν υπάρχει αμάξι που να αναφερθεί το οποίο κάποιος φίλος - γνωστός - θείος - ξάδερφος να μην το έχει και να τον έχει ξεπατώσει στα προβλήματα! Θα έπρεπε να δηλώνουμε και τι αμάξι έχουμε αυτή την στιγμή ο καθένας που σχολιάζει εδώ... ΥΓ μην κρίνετε με βάση την δική σας εμπειρία αλλά αντικειμενικά. Πχ το chr μια χαρά οικονομικό και άνετο αυτοκίνητο είναι. Λέω για το chr επειδή αναφέρθηκε παραπάνω. Chr στα συν οικονομία, πολύ καλή οδήγηση. Στα πλην το 1.8 πολύ αργό, πίσω κλειστοφοβικο και με κακή ορατότητα και κακούς χώρους για το μέγεθος του. Είχα Scirocco μια 10ετια το έδωσα με 120000 χλμ κανένα πρόβλημα. Ένα αυτοκίνητο που ομολογουμένως έβγαλε σε κάποιους σοβαρά προβλήματα. Έχω τώρα golf πετρέλαιο 70000 χλμ 4 χρόνια κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα