Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα το νήμα για να πάρω ιδέες και να μάθω πράγματα, εμπειριες κλπ. Μέχρι τώρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι 

1. δεν είμαι για πετρέλαιο η plug in hybrid 

2. δεν αξίζει να πάρω mild hybrid τζάμπα τα παραπάνω λεφτά 

3. Από βενζίνη έχω να δω puma, mokka και αλλα suv μέχρι το ποσό που έχω στα υπόψην. 

4. Από τα υπόλοιπα θα δω εξίσου Audi A3 Και οποίο άλλο μου αρέσει στα χρήματα που έχω υπόψην. 

αυτα. Κάθε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LongTom είπε

Η συζήτηση δεν ήταν για τα "αριστερά", αλλά ότι τα 100-110 είναι ξεφτίλα και καλύτερα να πας με τα ΚΤΕΛ.

Επ αυτού συμφωνώ κ εγώ. Αν είναι να πας Αθήνα Θεσσαλονίκη με 100 για οικονομία καλύτερα παρε το ΚΤΕΛ. 

19 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Άνοιξα το νήμα για να πάρω ιδέες και να μάθω πράγματα, εμπειριες κλπ. Μέχρι τώρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι 

1. δεν είμαι για πετρέλαιο η plug in hybrid 

2. δεν αξίζει να πάρω mild hybrid τζάμπα τα παραπάνω λεφτά 

3. Από βενζίνη έχω να δω puma, mokka και αλλα suv μέχρι το ποσό που έχω στα υπόψην. 

4. Από τα υπόλοιπα θα δω εξίσου Audi A3 Και οποίο άλλο μου αρέσει στα χρήματα που έχω υπόψην. 

αυτα. Κάθε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη 

Tiguan 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από τόσες άκυρες απαντήσεις έπρεπε να πεις κατέληξα σε μεταχειρισμένο Mazda RX-8 που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό monster truck.

Επίσης παιδιά το ανώτατο εθνικό όριο ταχύτητας είναι 130 και αυτό σε λίγες περιπτώσεις.

Επεξ/σία από apostolosapok
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό το audi a3 αλλα στο configurator βγαίνει 32000 με μεταλλικό χρωμα και flat τιμονι μόνο. Αν βάλει και κάτι ακόμα πάει 34000. 7.5 % τόκους. Σε αυτά τα λεφτά έχει αυτοκινηταρες. Μέχρι και mercendes c class μεταχειρισμενη παιρνει που λέει ο λόγος αν είναι να πάρει α3 σε αυτά τα λεφτά. Πολύ υπερτιμημένα αυτοκίνητα τα a class bmw 1 και audi a3. Δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Θα το καταλάβετε σε λίγα χρόνια. Για να τα συντηρήσεις πρέπει να είσαι ελεύθερος και να βγάζεις 1500 ευρώ. Εγώ θα έπαιρνα toyota corolla hybrid sedan

Toyota yaris hybrid

Ford puma ή focus με πολλά έξτρα 8 χρόνια εγγύηση και 3% τόκους. Ειδικά το focus με την νέα οθόνη είναι πανέμορφο.

Έχει πολλά αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά. Αλλά τα premium θέλουν πολλά για να βάλεις έξτρα. Επίσης η ελάχιστη εγγυηση για εμένα είναι πρόβλημα. Έχω πόλλους φίλους με τεράστια προβλήματα εντός και εκτός εγγύησης σε πενταετία που μετανιωσαν την ώρα και την στιγμή που πηραν premium αυτοκινητα. Πρέπει να έχεις φράγκα για να τα χαρείς γι αυτό premium με κάτω από 200 άλογα δεν θα έπαιρνα ποτέ. Οπότε ή έχεις λεφτά και παίρνεις premium ή παίρνεις ένα hyundai kia  π.χ. που δεν χαλάει με τίποτα και ησυχάζεις. 

29 λεπτά πριν, Jlaxy είπε

Έτσι όπως πάει το πράγμα με την Ουκρανία μην πάρεις.

Θα μπορούσαμε να πούμε και το αντίθετο. Αν γίνει πόλεμος δεν θα χρωστάς τίποτα γιατί δεν θα έχεις τίποτα. Τα λεφτά δεν θα έχουν καμία αξία όπως και τα ακίνητα αν σε κατακτήσουν. Δεν θα έχουν οι τράπεζες λεφτά να σε δώσουν. Επίσης τώρα είναι ακόμα φθηνά σε λίγο να δείτε. Επίσης αν γίνει πόλεμος στην Ευρώπη θα είναι 3ος παγκόσμιος και μαντέψτε ποιοι είναι στην λευκή γραμμή "η ευρωπη". Ρωσία Κίνα εναντίον Αμερικής και στην μέση η πανέμορφη Ευρώπη.  Όσοι επιζήσουν υποδουλη θα είναι. Πάρτε να τα χαρείτε όσο μπορείτε. Σε λίγο τα επιτόκια θα πάνε 10% αν συνεχίσουμε έτσι. 

Επεξ/σία από agrimi_pontios
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Πολύ υπερτιμημένα αυτοκίνητα τα a class bmw 1 και audi a3. Δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Θα το καταλάβετε σε λίγα χρόνια. Για να τα συντηρήσεις πρέπει να είσαι ελεύθερος και να βγάζεις 1500 ευρώ. Εγώ θα έπαιρνα toyota corolla hybrid sedan

Από ποιά άποψη? Τι διαφορά έχουν στη "συντήρηση" με το toyota corolla hybrid sedan που θα έπαιρνες εσύ? 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Από ποιά άποψη? Τι διαφορά έχουν στη "συντήρηση" με το toyota corolla hybrid sedan που θα έπαιρνες εσύ? 

Συμφωνώ κ εγώ. Θέλω να μάθω διαφορά στα κόστη συντήρησης γιατί έως τώρα από όσα έχω δει μάλλον ακριβότερη είναι η τουοτα

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agrimi_pontios είπε

ή παίρνεις ένα hyundai kia  π.χ. που δεν χαλάει με τίποτα και ησυχάζεις. 

Είπαμε να λέμε και κάνα αστείο αλλά εσύ βρε το τερμάτισες. 🤣

Δημοσ.
4 ώρες πριν, agrimi_pontios είπε

Καλό το audi a3 αλλα στο configurator βγαίνει 32000 με μεταλλικό χρωμα και flat τιμονι μόνο. Αν βάλει και κάτι ακόμα πάει 34000. 7.5 % τόκους. Σε αυτά τα λεφτά έχει αυτοκινηταρες. Μέχρι και mercendes c class μεταχειρισμενη παιρνει που λέει ο λόγος αν είναι να πάρει α3 σε αυτά τα λεφτά. Πολύ υπερτιμημένα αυτοκίνητα τα a class bmw 1 και audi a3. Δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Θα το καταλάβετε σε λίγα χρόνια. Για να τα συντηρήσεις πρέπει να είσαι ελεύθερος και να βγάζεις 1500 ευρώ. Εγώ θα έπαιρνα toyota corolla hybrid sedan

Toyota yaris hybrid

Ford puma ή focus με πολλά έξτρα 8 χρόνια εγγύηση και 3% τόκους. Ειδικά το focus με την νέα οθόνη είναι πανέμορφο.

Έχει πολλά αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά. Αλλά τα premium θέλουν πολλά για να βάλεις έξτρα. Επίσης η ελάχιστη εγγυηση για εμένα είναι πρόβλημα. Έχω πόλλους φίλους με τεράστια προβλήματα εντός και εκτός εγγύησης σε πενταετία που μετανιωσαν την ώρα και την στιγμή που πηραν premium αυτοκινητα. Πρέπει να έχεις φράγκα για να τα χαρείς γι αυτό premium με κάτω από 200 άλογα δεν θα έπαιρνα ποτέ. Οπότε ή έχεις λεφτά και παίρνεις premium ή παίρνεις ένα hyundai kia  π.χ. που δεν χαλάει με τίποτα και ησυχάζεις. 

Θα μπορούσαμε να πούμε και το αντίθετο. Αν γίνει πόλεμος δεν θα χρωστάς τίποτα γιατί δεν θα έχεις τίποτα. Τα λεφτά δεν θα έχουν καμία αξία όπως και τα ακίνητα αν σε κατακτήσουν. Δεν θα έχουν οι τράπεζες λεφτά να σε δώσουν. Επίσης τώρα είναι ακόμα φθηνά σε λίγο να δείτε. Επίσης αν γίνει πόλεμος στην Ευρώπη θα είναι 3ος παγκόσμιος και μαντέψτε ποιοι είναι στην λευκή γραμμή "η ευρωπη". Ρωσία Κίνα εναντίον Αμερικής και στην μέση η πανέμορφη Ευρώπη.  Όσοι επιζήσουν υποδουλη θα είναι. Πάρτε να τα χαρείτε όσο μπορείτε. Σε λίγο τα επιτόκια θα πάνε 10% αν συνεχίσουμε έτσι. 

Δίνω δίκιο μόνο στο ότι τα premium (αν και έχει μειωθεί η ψαλίδα) θέλουν πάνω από 30κ για να τα πάρεις όπως πρέπει. Σε άλλες μάρκες παίρνεις περισσότερα και εγώ είμαι της άποψης ότι εάν δν είναι το "τελευταίο" μου αυτοκίνητο ή αν δεν μπορώ να το πάρω όπως θέλω, κοιτάω σε άλλες μάρκες. Πχ παίρνεις 308 eat8 1.2 130 με 29κ νομίζω. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ένα a3 με 30κ.

Ναι πάρε πούμα με 8 χρόνια εγγύηση που κανονικά έιναι 6.5 εάν κάνεις 15κ τον χρόνο. Και έχει βγάλει πολλά χαζά θεματάκια σε συναρμογή, μπαταρίες και άλλα. Οι Ρουμάνοι σουρωμενοι τα φτιάχνουν.

Δημοσ.

Ετσι βλεπω το α1 cityvarver στο configurator.

Ρε σεις οι τουρκογυφτοι θελουν 1300 ευρω εξτρα για να του βαλεις λεντ φωτα μπροστά και  πισω. Δεν τα εχει στανταρτ . Λογικα ετσι θα ειναι οκα τα αυντι. Ουστ απο δω. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ετσι βλεπω το α1 cityvarver στο configurator.

Ρε σεις οι τουρκογυφτοι θελουν 1300 ευρω εξτρα για να του βαλεις λεντ φωτα μπροστά και  πισω. Δεν τα εχει στανταρτ . Λογικα ετσι θα ειναι οκα τα αυντι. Ουστ απο δω. 

Στάνταρ είναι τα led εμπρος μόνο. Μήπως πας να του βάζεις full led (δλδ matrix μπροστά και led πίσω) ; Εάν ναι λογικό το 1300…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Nabuko είπε

Toyota sedan για μεγαλύτερους χώρους, hybrid οικονομία μόνο στην πολη ,4 γνωστοί με chr hybrid ούτε ένα πρόβλημα.

Δεν γνωρίζω τα κόστη αλλά θα πω το εξής. Να αναφέρω ότι ζω σε επαρχεία όπου τα 15000 χλμ τα έχουν οι περισσότεροι το χρόνο. Οπότε δεν έχω άποψη για αυτούς που ζούνε σε πόλεις που κάνουν πιο λίγα χλμ. Εγώ προσωπικά κάνω 20000 το χρόνο. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει hyundai kia (10 ατομα) toyota(yaris avensis chr corolla 30 ατομα) τα περισσότερα έχουν 200000 χλμ ford mondeo fiesta focus μέχρι το προηγούμενο (15). Εκτός από τα βασικά service εντός εγγυησης και μετά ότι γράφει το βιβλίο service κανένα μη φυσιολογικό πρόβλημα. Να πω για mercendes audi bmw vw. Μια μέρα θα γράφω. Τα λιγότερα τα έχει η mercendes. Δεν μιλάω για a class μόνο δύο έχουν την cla σπίτι καφέ. Bmw 120 d 2016 2 μήνες μετά την εγγύηση κόλλησε το κλαπεί της πεταλούδας 6000 ευρώ ζημιά. Audi a3 2012 και vw golf 7αρι κόπηκε η καδένα τους πάει ο κινητήρας βενζινοκίνητα. Bmw 320d bmw 316 και 525 d. Η πρώτη 2 χρόνια εγγύησης κάθε μήνα στην bmw δεν μπορούσαν να βρουν τη έχει. Του τα άλλαξαν σχεδόν όλα. Λήγει η εγγύηση  πληρώνει 1500 ευρώ το φτιάχνει μετά από 3 μήνες αλλά 500 ευρώ μετά τον τρακαρουν και ούτε το έφτιαξε πήρε αποζημιωση πηγε πηρε toyota corola ένα ευρώ δεν έβαλε πανω. Κάνει 150 χλμ για να πάει στην δουλειά. Έχω αρκετούς που έχουν premium αλλά δεν έχουν όλα πρόβλημα αλλά τα περισσότερα. Mercendes c200 diesel 2200κυβικα 35000 χλμ σε γκαράζ ψείρας του ξεκόλλησε ο ουρανός και η μοκέτα από κάτω. 60000 ευρώ αυτοκίνητο. Και άλλα πολλά. Επίσης opel απίστευτα προβλήματα και vw 1400 150 και 170 ps κινητήρας τα προβληματα. 

11 ώρες πριν, jmmys είπε

Είπαμε να λέμε και κάνα αστείο αλλά εσύ βρε το τερμάτισες. 🤣

Έχεις παρει η μπει ποτέ hyundai kia τα τελευταία 10 χρονια; Στην τιμή τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά εντός και εκτός από άλλες μάρκες. Αλλά δεν βγάζουν προβλήματα. Κινητήρες χωρίς λάδια που λέει ο λογος και δεν παθαίνουν τίποτα. Είπαμε άλλο οι προκαταλήψεις και άλλο τι ισχύει. Πχ tuscon εμφανισιακά όλοι οι γνωστοί μου έπαθαν πλάκα. Από χώρους audi q5 Design πανέμορφο λίγη πλαστικουρα όπως έχουν και τα premium. Εκεί που όλοι έλεγαν να πάρουν το 3008 γιατί ήταν το πιο όμορφο τώρα 2 άτομα παρήγγειλαν το tuscon. 35000 ευρώ για αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον πολλά με τα έξτρα.

9 ώρες πριν, hountalass είπε

Δίνω δίκιο μόνο στο ότι τα premium (αν και έχει μειωθεί η ψαλίδα) θέλουν πάνω από 30κ για να τα πάρεις όπως πρέπει. Σε άλλες μάρκες παίρνεις περισσότερα και εγώ είμαι της άποψης ότι εάν δν είναι το "τελευταίο" μου αυτοκίνητο ή αν δεν μπορώ να το πάρω όπως θέλω, κοιτάω σε άλλες μάρκες. Πχ παίρνεις 308 eat8 1.2 130 με 29κ νομίζω. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ένα a3 με 30κ.

Ναι πάρε πούμα με 8 χρόνια εγγύηση που κανονικά έιναι 6.5 εάν κάνεις 15κ τον χρόνο. Και έχει βγάλει πολλά χαζά θεματάκια σε συναρμογή, μπαταρίες και άλλα. Οι Ρουμάνοι σουρωμενοι τα φτιάχνουν.

Εγώ ξέρω 8 χρόνια ή 160000 χλμ που είναι 8* 20000. Τώρα είδα το puma έχει λιγότερα αλλά με 600 ευρώ νομίζω το κάνεις 200000 χλμ

Επεξ/σία από agrimi_pontios
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι εσύ γνωρίζεις αναλυτικά την συντήρηση που κάνουν στα αμάξια τους κοντά στα 80 άτομα και τα προβλήματα που έβγαλαν

και φυσικά προβλήματα έχουν μόνο τα ευρωπαϊκά και απολύτως τιποτα τα ασιατικά με ξεπερνάει😆

Σε αντιπροσωπεία με ασιατικά εργάζεσαι; 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Στάνταρ είναι τα led εμπρος μόνο. Μήπως πας να του βάζεις full led (δλδ matrix μπροστά και led πίσω) ; Εάν ναι λογικό το 1300…

1300 που θελει το α1 για φουλ λεντ ενώ στο κουπερακι εινσι στανταρ φουλ λεντ με ενσωματομενα τα φλας συν τα ομιχλης δεν εινσι τοσο λογικο νομιζω. Ενταξη τωρα ο καθενας παινέυει το σπιτι του αλλα η αγορα που εκανα 24700 για οτι πηρα ειμαι φουλ ικανοποιημενος . Διαβαζω τιμες που λενε τα παιδια εδω και λεω εκανα και γαμω τις αγορες. Οπως κσι εσυ που νομιζω το πηρες κατω απο 30 το q3 το πηρες πολυ καλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...