Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στη παρέα, έχω διαβάσει όλα τα υπόλοιπα θέματα και είπα να ανοίξω κι εγώ ένα να πιάσω χώρο στο φόρουμ. Αυστηρά μέχρι 30000, χρήση καθημερινά μες τη πόλη και 1-2 φορές το μήνα καμία εκδρομή. Καλοκαίρι χειμώνα διακοπές μακριά για καμία βδομάδα. Δεν ξέρω αν συμφέρει πετρέλαιο βενζίνη ή υβριδικό 48v. Να είναι οικονομικό και αξιόπιστο. Μην μου πείτε τίποτα σε 2000 κυβικά, ειπαμε να μην δίνουμε τζάμπα λεφτά είτε σε καύσιμα είτε σε ασφάλειες τέλη φορους κλπ. Από θέμα γούστου για να σας κατατοπίσω μου αρέσουν τα μικρομεσαία (Peugeot 208, Audi a3) αλλά 32 πλέον η οικογένεια δεν βρίσκεται και πολύ μακριά στα σχέδια μου όποτε κοιτάω και για suv (puma, Peugeot 2008, vitara, q2)

επίσης δηλώνω άσχετος από εκδόσεις. Δεν ξέρω δηλαδή ποιες ειναι οι πιο value for money και αν αξίζει η μετάβαση από την μεσαία στην full extra για τα χρήματα που πρέπει να δώσεις. Θα ήθελα την άποψη σας αν έχετε ακούσει για κάποια συγκεκριμένη έκδοση που έχει πουλήσει και συμφέρει. 

τελος, γνωρίζω για τους χρόνους αναμονής και το ότι έχουν αυξηθεί αρκετά οι τιμές. Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί με το καλό τέλη του έτους όποτε απλά κάνω μια αναγνωριστική (μην αρχίσετε να κράζετε, μια φορά παίρνω καινούριο αυτοκίνητο και δεν το βλέπω ξανά για τα επόμενα 10 χρόνια) 

Επεξ/σία από Donmitsos10
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα μεσαιο SUV ως πιο futureproof επιλογη. Οριακα στο μπατζετ σου ειναι το Renault Arkana στην υβριδικη εκδοση που ειναι κανονικο υβριδικο και μπορει να κινηθει και ηλεκτρικα, οποτε μεσα στην πολη εχει πλεονεκτημα. Επισης απο τα 30Κ ξεκινα και το καινουριο Sportage βενζινη που ειναι πολυ μοντερνο σχεδιαστικα. To Vitara εχει πλεον παλιωσει σα σχεδιο, αλλα το S-cross που βγηκε τωρα φαινεται αξιολογο.  Q2 δε θα κοιτουσα σε αυτο το μπατζετ, υπαρχουν καλυτερα αυτοκινητα.

Εγω προσωπικα θα επαιρνα το Arkana, ειναι πολυ ομορφο σχεδιαστικα και φουλ υβριδικο ενω κερδιζει σε χωρους ολα τα crossover που αναφερεις.

• Like 2
Δημοσ.

Mini countryman 1.5 auto

Bmw σειρα 116 auto

Mercedes a180 manual.

Αυτα και μονο. 136 αλογα , βενζινη. Αφου δινεις 30κ παρε κατι απο το πανω ραφι. 

• Like 2
Δημοσ.

Από εμένα suv 

είσαι στο όριο που αύριο μεθαύριο μπορεί να κανείς οικογενεια, ενα suv είναι πολύ πιο άνετο (όχι τόσο λόγω χωρών αλλά λόγω υψους). 

48v hybrid ξεχνά τα κοροϊδία είναι (δεν είναι hybrid)

Τι έχεις δει ως τώρα..; Γράφεις κάποια μοντέλα αλλά απέχουν μεταξύ τους. 

απο εξοπλισμό τι θα ήθελες οποσδηποτε;

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Για ηλεκτρικο θα το σκεφτοσουν?

Παίρνει ηλεκτρικό με 30Κ που να μην είναι κουβάς με ρόδες ; Το ακούω κ για εμένα 😂

• Like 2
Δημοσ.

Για τα λεφτά του καθόλου άσχημο…

δε πρέπει να είναι ωστόσο ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτή τη τιμή, με ότι αυτό συνεπάγεται 😕 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για τα λεφτά του καθόλου άσχημο…

δε πρέπει να είναι ωστόσο ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτή τη τιμή, με ότι αυτό συνεπάγεται 😕 

Καινουριο δεν ειναι?

Οποτε δε νομιζω πως υπαρχει προβλημα οπως στα μεταχειρισμενα...

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Καινουριο δεν ειναι?

Οποτε δε νομιζω πως υπαρχει προβλημα οπως στα μεταχειρισμενα...

Καινούργιο αναφέρει αλλά δε βγάζεις άκρη. Πχ μπορεί στη χώρα προέλευσης να έχει μόνο 2 χρόνια 

πολυ καλή τιμή παντως. Από αυτονομία τι λέει..; Άραγε είναι με την επιδότηση του κράτους..;

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Για ηλεκτρικο θα το σκεφτοσουν?

Θεσσαλονίκη μένω αλλά δεν θα το σκεφτόμουν γιατί νομίζω πως ακόμα η χώρα μας δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Δεν θέλω να φύγω κάπου διακοπές και να σκέφτομαι αν θα έχει να φορτίσω και που θα βρω και τι θα γίνει. Μικρό καλάθι κρατάω με αυτό που θα πω αλλά εδώ καλά καλά δεν έχουμε εξοπλιστεί πλήρως με πρατήρια cng θα κοιτάμε ηλεκτρικά; 

7 ώρες πριν, paylidis είπε

Από εμένα suv 

είσαι στο όριο που αύριο μεθαύριο μπορεί να κανείς οικογενεια, ενα suv είναι πολύ πιο άνετο (όχι τόσο λόγω χωρών αλλά λόγω υψους). 

48v hybrid ξεχνά τα κοροϊδία είναι (δεν είναι hybrid)

Τι έχεις δει ως τώρα..; Γράφεις κάποια μοντέλα αλλά απέχουν μεταξύ τους. 

απο εξοπλισμό τι θα ήθελες οποσδηποτε;

Ότι πιο Φουλ υπάρχει από ασφάλεια αισθητήρες για να μην συγκρουστεί) είτε στη πορεία είτε στο παρκάρισμα και οτι πιο Φουλ έχει στο εσωτερικό απο άποψη τεχνολογίας (οθόνες, usb κλπ). Για να καταλάβεις εγώ έχω ένα opel corsa του 2002 και δεν έχω ψάξει να δω τι έχει βγει στην αγορά από εξοπλισμό ώστε να έχω πλήρη εικόνα. Αλλά φαντάζομαι ότι αν για παράδειγμα πούμε πως οι εταιρίες έχουν 3 εκδόσεις με την 2η θα είμαι καλά. 

Οτι έχετε γράψει σαν προτίμηση θα κάτσω να το δω να το ψάξω και αν περάσει στη «δεύτερη φάση» θα πάω να το δω κι από κοντά να του κάνω και ένα test drive. Όχι ότι θα καταλάβω διαφορες όλα θα μου φαίνονται τέλεια αλλά ότι αρπάξω 😂

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις αποκλειστικά καινούριο ή θα κοιτούσες και ενα ελαφρώς μεταχειρισμένο μοντέλο 2018-2019, όπως π. χ. Mercedes Gla200;

Εκεί μπορείς να βρεις και πολλά με πολύ πλούσιο εξοπλισμό.Σε επίσημες αντιπροσωπείες.

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...