Racerr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 καλησπερα μου κλεψαν το κινητο σημερα μετα απο πεντε το πολυ δεκα λεπτα που το αντιληφθηκα μπηκα μεσω της google και πατησα ευρεση συσκευης αλλα μου εβγαζε την τοποθεσια που χαθηκε λογικα μετα εκλεισαν το κινητο η το gps να τονισω πως ειναι κλειδωμενο και με δακτυλικο αποτυπωμα και με κωδικο και με κωδικο η sim και εκανα και διαγραφη αρχειων μεσω google ..ερωτηση αυτα που ειχαν μεινει στην καρτα sd τι μπορουν να τα κανουν? δε νομιζω να διαγραφονται μεσω google και αν ο παροχος μου μπορει να το εντοπισει και να μεταφερω τον αριθμο μου σε νεα sim 2
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Racerr είπε καλησπερα μου κλεψαν το κινητο σημερα μετα απο πεντε το πολυ δεκα λεπτα που το αντιληφθηκα μπηκα μεσω της google και πατησα ευρεση συσκευης αλλα μου εβγαζε την τοποθεσια που χαθηκε λογικα μετα εκλεισαν το κινητο η το gps να τονισω πως ειναι κλειδωμενο και με δακτυλικο αποτυπωμα και με κωδικο και με κωδικο η sim και εκανα και διαγραφη αρχειων μεσω google ..ερωτηση αυτα που ειχαν μεινει στην καρτα sd τι μπορουν να τα κανουν? δε νομιζω να διαγραφονται μεσω google και αν ο παροχος μου μπορει να το εντοπισει και να μεταφερω τον αριθμο μου σε νεα sim Tι να εντοπίσει ο πάροχος; Αν είναι στο όνομα σου η σιμ πας και βγάζεις νέα με το ίδιο νούμερο
Racerr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Tι να εντοπίσει ο πάροχος; Αν είναι στο όνομα σου η σιμ πας και βγάζεις νέα με το ίδιο νούμερο με imei να κλειδωσει το κινητο κυριως τα προωπικα μου αρχεια στην sd με νοιαζουν τι μπορει να τα κανει καποιος
sattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 to IΜΕΙ μπορεις να το κλειδωσεις μονο για Ελλαδα. Πας στην αστυνομια και κανεις δηλωση κλοπης και με το χαρτι που σου δινουν πας στον παροχο κινητης τηλεφωνιας και ζητας να μπλοκαρουν το ΙΜΕΙ στην Ελλαδα (και να σου δωσουν νεα sim). Βεβαια αν το τηλ το στειλουν Αλβανια, εκει θα λειτουργει κανονικα. τα αρχεια στην SD, αν δεν εχει καποια κρυπτογραφηση τοτε δυστυχως οποιος τη βαλει σε ενα PC θα τα δει. δεν μπορει ο παροχος να κανει κατι για αυτο.
Racerr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, sattack είπε to IΜΕΙ μπορεις να το κλειδωσεις μονο για Ελλαδα. Πας στην αστυνομια και κανεις δηλωση κλοπης και με το χαρτι που σου δινουν πας στον παροχο κινητης τηλεφωνιας και ζητας να μπλοκαρουν το ΙΜΕΙ στην Ελλαδα (και να σου δωσουν νεα sim). Βεβαια αν το τηλ το στειλουν Αλβανια, εκει θα λειτουργει κανονικα. τα αρχεια στην SD, αν δεν εχει καποια κρυπτογραφηση τοτε δυστυχως οποιος τη βαλει σε ενα PC θα τα δει. δεν μπορει ο παροχος να κανει κατι για αυτο. αυτο φοβαμαι εστω και προσωπικες φωτο ειναι κατι
sattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι κανενας τελειωμενος low life που δεν θα αχοληθει καθολου
Racerr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, sattack είπε το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι κανενας τελειωμενος low life που δεν θα αχοληθει καθολου τσαμπα αγχωνομαι δλδ
sattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 ναι. κανονισε απο εδω και στο εξης να εχεις παντα backup. για αυτα που ηδη εχασες, ξεχασε το, το πιθανοτερο ειναι αυτος να το πουλησει κανα 50αρικο για να τα πιει και την sd μαλλον απλως θα την σβησουν ή θα την πεταξουν. 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 12:12 ΠΜ, Racerr είπε καλησπερα μου κλεψαν το κινητο σημερα μετα απο πεντε το πολυ δεκα λεπτα που το αντιληφθηκα μπηκα μεσω της google και πατησα ευρεση συσκευης αλλα μου εβγαζε την τοποθεσια που χαθηκε λογικα μετα εκλεισαν το κινητο η το gps να τονισω πως ειναι κλειδωμενο και με δακτυλικο αποτυπωμα και με κωδικο και με κωδικο η sim και εκανα και διαγραφη αρχειων μεσω google ..ερωτηση αυτα που ειχαν μεινει στην καρτα sd τι μπορουν να τα κανουν? δε νομιζω να διαγραφονται μεσω google και αν ο παροχος μου μπορει να το εντοπισει και να μεταφερω τον αριθμο μου σε νεα sim Πρώτα έκανες διαγραφή δεδομένων στο κινητό και μετά κλείδωμα;Αυτές τις 2 επιλογές έχει; Σχετικά με την micro sd, κάποια κινητά έχουν προστασία με κωδικό, αλλά δεν ξέρω αν "σπάει".Η micro sd προστατεύεται αν την έχεις κάνει κρυπτογράφηση, δημιουργείται στην μνήμη του κινητού 1 "κλειδί" και η κάρτα δεν μπορεί να διαβαστεί αλλού, οπότε αν γίνει reset στο κινητό δεν μπορεί να διαβαστεί ούτε στο ίδιο το κινητό.Δεν θυμάμαι αν υπάρχει τρόπος να κάνεις back up το κλειδί. Ισως να μην μπορεί επίσης να διαβαστεί αν την έχεις ορίσει ως επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης του κινητού, δεν το έχω κάνει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να δηλώσεις σε κάποιο Α.Τ κλοπή και με το χαρτί να πας στους γνωστούς παρόχους και να μπλοκάρουν το IMEI του κινητού, αν και αυτό μπορούν να το αλλάξουν νομίζω.Τουλάχιστον να μην το χαρεί αυτός που θα το αγοράσει, γιατί μέχρι να γίνει η διαδικασία θα έχει ήδη πουληθεί.
Racerr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Πρώτα έκανες διαγραφή δεδομένων στο κινητό και μετά κλείδωμα;Αυτές τις 2 επιλογές έχει; Σχετικά με την micro sd, κάποια κινητά έχουν προστασία με κωδικό, αλλά δεν ξέρω αν "σπάει".Η micro sd προστατεύεται αν την έχεις κάνει κρυπτογράφηση, δημιουργείται στην μνήμη του κινητού 1 "κλειδί" και η κάρτα δεν μπορεί να διαβαστεί αλλού, οπότε αν γίνει reset στο κινητό δεν μπορεί να διαβαστεί ούτε στο ίδιο το κινητό.Δεν θυμάμαι αν υπάρχει τρόπος να κάνεις back up το κλειδί. Ισως να μην μπορεί επίσης να διαβαστεί αν την έχεις ορίσει ως επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης του κινητού, δεν το έχω κάνει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να δηλώσεις σε κάποιο Α.Τ κλοπή και με το χαρτί να πας στους γνωστούς παρόχους και να μπλοκάρουν το IMEI του κινητού, αν και αυτό μπορούν να το αλλάξουν νομίζω.Τουλάχιστον να μην το χαρεί αυτός που θα το αγοράσει, γιατί μέχρι να γίνει η διαδικασία θα έχει ήδη πουληθεί. ναι για ελλαδα ομως δε θα λειτουργει με το imei ..οσο αφορα τις φωτο ειχε επιλογη το κινητο να τις κανεις ιδιωτικες να μπαινεις με κωδικο μονο δεν ειναι ορατες κανονικα τωρα δε ξερω αν αφαιρεθει η καρτα και μπει σε αλλο κινητο αν παραμενουν ιδιωτικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα