Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα …θέλω την γνώμη σας …θέλω να κλείσω το wifi του speed port 2i γιατί εχω πολλες αποσυνδέσεις ; Τι προτείνετε να αγοράσω ; Επίσης θα ήθελα να έχει και timer  ώστε να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το wifi για παράδειγμα το πρωί και να κλείνει για παράδειγμα μια ώρα που θα ορίσω εγώ …(μέσω app)

Δημοσ.

fritz 7530,7530ax. δες αν σε καλυπτει.

On 18/03/2022 at 23:53, gigi80 said:

Καλησπέρα στη παρέα …θέλω την γνώμη σας …θέλω να κλείσω το wifi του speed port 2i γιατί εχω πολλες αποσυνδέσεις ; Τι προτείνετε να αγοράσω ; Επίσης θα ήθελα να έχει και timer  ώστε να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το wifi για παράδειγμα το πρωί και να κλείνει για παράδειγμα μια ώρα που θα ορίσω εγώ …(μέσω app)

https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/fritz-7530-ax-μία-ωραία-ανανέωση-r813/

Δημοσ.

Το βλέπω εδώ και καιρό αλλά κάποιος φίλος μου πρότεινε ένα deco m4 για τις αποσυνδέσεις αλλά δεν ξέρω αν θέλει και άλλες ρυθμίσεις …

Δημοσ.

me to fritz θα αλλαξεις και το speedport.απο το να παρω ενα deco θα προτιμουσα το fritz εκτος αν θες να παρεις 2 deco για να καλυψεις μεγαλυτερο χωρο.

On 22/03/2022 at 21:01, gigi80 said:

Το βλέπω εδώ και καιρό αλλά κάποιος φίλος μου πρότεινε ένα deco m4 για τις αποσυνδέσεις αλλά δεν ξέρω αν θέλει και άλλες ρυθμίσεις …

Δημοσ.

Ενα απο τα κλασικα που δινει ο ΟΤΕ πείραζα εχθες σε εναν πελατη και ειδα ειχε ρύθμιση για ωρες που θες να ανοιγει και να κλεινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...