Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Windows 7 x86 + Office 365

kyprianos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, στον υπολογιστή του γραφείου λόγω κάποιον παλαιών προγραμμάτων που χρειάζομαι έχω ακόμα Windows 7 32 bit.  Εντός του '21 είχα αγοράσει το Office personal το οποίο και είχα εγκατεστημένο χωρίς θέμα. Πρόσφατα χρειάστηκε να κάνω φορμάτ τον υπολογιστή, κατεβάζω το office από το Microsoft account αλλά τρώω άκυρο καθότι αρνείται να εγκατασταθεί με μήνυμα λάθους.

Από μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα, διαπιστώνω ότι πλέον από αρχές του '22 το Οffice 365 δεν υποστηρίζεται σε Windows 7 x86, και η τελευταία έκδοση που υποστηρίζετα ειναι η 2002. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να βρω την έκδοση 2002 για κατέβασμα ώστε να την εγκαταστήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από kyprianos73
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον κάπου μπερδεύεσαι. Η 2002 έκδοση είναι το office xp και είναι αρχαίο. Το 2007 είμαι σίγουρος ότι μπαίνει σε 32bit 7άρια γιατί το έχω βάλει σε τέτοιο λειτουργικό. Από εκεί και πάνω δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το 2016 έχει και αυτό 32bit έκδοση και το 365 βλέπω ότι υποστηρίζει 7άρια 32bit.

Οπότε κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Τα 7άρια που έβαλες έχουν sp1 ή όχι; Ενημερώσεις έχεις περάσει;
Για να μπουν οι ενημερώσεις πρέπει να στήσεις χειροκίνητα κάποια kb και μετά θα πάρει τις υπόλοιπες και για να πάρει κάποια rollup μετά το 2019 θέλει πάλι κάποια χειροκίνητα updates.

Αν δεν κάνει ενημερώσεις σταμάτα τα updates από τις ρυθμίσεις, κάνε επανεκκίνηση, κατέβασε τα δύο παρακάτω ενημερώσεις από το  update catalog και βάλτες χειροκίνητα κάνοντας επανεκκίνηση κάθε φορά.

1. kb3020369 (2015 Apil Servicing stack)
2. kb3172605 (2016 July Rollup)

Ενεργοποίησε μετά που θα τελειώσεις τις ενημερώσεις και άσ' το λίγη ώρα να δεις αν αρχίσει να παίρνει ενημερώσεις.

Αν δεν ξεκινήσει πήγαινε στο update catalog και κατέβασε και τις παρακάτω ενημερώσεις.

3. kb3177467 (2016 September Servicing Stack)
4. kb3125574 (2016 May Convenience rollup)
5. kb5006749 (2021-10 Servicing Stack Update)
6. kb4516065 (2019-09 Security Monthly Quality Rollup)

Τις παραπάνω ενημερώσεις θα τις κατεβάσεις στην ανάλογη έκδοση που έχεις. Η 32bit αναφέρεται ή σαν x86 ή σαν απλή Windows 7.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://docs.microsoft.com/en-us/deployoffice/endofsupport/windows-7-support

Version 2002 is the last version of Microsoft 365 Apps that's available for devices running Windows 7.

επισης κανε update τα 7αρια με το simplic pack 7 -> https://www.majorgeeks.com/files/details/simplix_updatepack.html

Επεξ/σία από alexisnik19911

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωου! 365 version 2002 όχι office 2002. Λάθος μου.

Βρήκα κάτι οδηγίες αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν.

1. Κατέβασε το Office Deployment Tool.
  2. Αποσυμπίεσε το σε έναν απλό φάκελο π.χ. C:\ODT με το 7zip ή το winrar
  3. Κατέβασε το xml από τα συνημμένα και αποσυμπίεσε το στον φάκελο C:\odt
  4. Τρέξε το setup από γραμμή εντολών σαν διαχειριστής ως εξής (copy-paste):
    c:\odt\setup.exe /configure c:\odt\configuration-2002-personal.xml
  5. Αν χρησιμοποιήσεις άλλον φάκελο αντί τον C:\odt αλλαξε ανάλογα τα paths.
  6. Hope it works!!!

Βασικά οι οδηγίες είναι για το proplusretail αλλά βρήκα στην ms μια λίστα με επιτρεπόμενα productid και ανέφερε ότι δέχεται το personal2019retail και το έβαλα στο xml (είναι αρχείο κειμένου και μπορείς να το επεξεργαστείς με το σημειωματάριο). Το αρχικό ProductID ήταν O365ProPlusRetail αλλά θα σου κατέβαζε την proplus που μάλλον δεν θα μπορούσες να ενεργοποιήσεις καθώς εσύ έχεις την Personal.

Περισσότερα και με φώτος στο παρακάτω λινκ, το οποίο αναφέρετε πως να επαναφέρεις το office σε παλαιότερη έκδοση αλλά η διαδικασία είναι η ίδια.

https://myinnerpc.zendesk.com/hc/en-us/articles/360042173231-How-to-Revert-Office-365-to-a-Previous-Version

configuration-2002-personal.zip

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...