Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, έχω το πληκτρολόγιο ΜΚ710 της logitech, έπεσε νερό πάνω του, πρόλαβα και το φύσηξα με ένα φυσητήρα που έχω, από κει και πέρα δεν λειτουργούν τα πλήκτρα, από την δεξιά πλευρά του enter, του 0, και το πλήκτρο που ανοίγει την αριθμομηχανή, υπάρχει παιδιά περίπτωση να ξαναδουλέψουν αυτά τα πλήκτρα; Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από zaharias13
Δημοσ.

Λογικά έχουν οξειδωθεί οι επαφές εσωτερικά. Αν πιάνουν τα χέρια σας ανοίχτε το και καθαρίστε με μπατονέτα και οινόπνευμα τις επαφές (ίσως χρειαστεί και γόμα). Αν δεν τό 'χετε και θέλετε να το πάτε σε μαγαζί, δεν νομίζω να αναλαμβάνουν τέτοια ζημιά ή αν αναλαμβάνουν θα πληρώσετε αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν δουλεύουν κάποια από τα πλήκτρα αυτό σημαίνει ότι δεν έγιναν οι άμεσες ενέργειες, έπρεπε να γυρίσεις το πληκτρολόγιο ανάποδα και
να καθαρίσεις με ένα πανί όλη την επιφάνεια και ύστερα το φύσημα.

Δύσκολο να διορθωθεί το πρόβλημα και κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο.

Κυκλοφορούν στην αγορά water resistant πληκτρολόγια, πρόσφατα έπιασε το μάτι μου το Apex 3, οικονομικό και όμορφο.

Δημοσ.

Πάντα όταν πέφτει υγρό το βγάζουμε αμέσως από το ρεύμα και το αφήνουμε να στεγνώσει εντελώς. Τώρα που οξειδώθηκε δε γίνεται τίποτα. Θεωρητικά μπορείς να ξαναπεράσεις τις διαδρομές από πάνω με ηλεκτρικά αγώγιμη μπογιά, αλλά είναι πολύ λεπτοδουλειά και εξαιρετικά δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα σωσει πληκτρολογιο με contact cleaner σπρευ και ελαφρυ χτυπημα να φυγει η οξειδωση και τα αλατα. Δοκιμασε βγαλε τα πληκτρα που δεν δουλευουν και ψεκασε απευθειας αστο να στεγνωσει και γυρνα το πληκτολογιο αναποδα και χτυπα το ελαφρα.

Επεξ/σία από FasTaker
Δημοσ.
6 ώρες πριν, FasTaker είπε

ειχα σωσει πληκρολογιο με contact cleaner σπρευ και ελαφρυ χτυπημα να φυγει η οξειδωση και τα αλατα

Φαίνεται 😅

τα πληκτα

το πληκτολοφια

πληκρολογιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...