argytr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπεραα:) Είμαι θεωρητική κι έχω στόχο νομική και διεθνείς σπουδές . Γνώμη για αυτές ;; Συγκεκριμένα για νομική απθ και δπθ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VoxVeritas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, argytr είπε Καλησπεραα:) Είμαι θεωρητική κι έχω στόχο νομική και διεθνείς σπουδές . Γνώμη για αυτές ;; Συγκεκριμένα για νομική απθ και δπθ Έχω ακούσει απο γνωστούς που πήγαν απο την Νομική ΔΠΘ στην ΑΠΘ με μεταγραφή, οτι σε γενικές γραμμές η νομική ΔΠΘ έχει πιο κόσμιους και βοηθητικούς καθηγητές σε σχέση με του ΑΠΘ, που δέχονται να συνομιλούν με φοιτητές για τα ζητήματα φοίτησης , ενώ στο ΑΠΘ είναι κάπως πιο σνομπ και περίεργοι οι καθηγητές. Επίσης μπαίνουν καλύτερες βαθμολογίες. Είναι λίγο μακριά η Κομοτηνή, και σε άτομα που θέλουν την βαβούρα της πόλης μερικές φορές τους κακοφαίνεται η ησυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα