Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το παρακάτω σύστημα το οποίο φέτος συμπληρώνει δεκαετία, πέρα από την κάρτα που είναι 4+ χρόνων.

MOBO: Gigabyte B75M-D3H

CPU: i5-3470 3.20GHz

GPU: Gainward GeForce GTX 1060 3GB

RAM: Corsair Vengeance 12GB DDR3-1333MHz

SSD: Corsair Force GS 128GB(λειτουργικό), πρόσφατα μπήκε 2ος Kingston A400 480 gb (αποθήκευση παιχνιδιών)

HDD: WD Caviar Blue 500GB (γενικός αποθηκευτικός χώρος)

PSU: Corsair VS650

Case: Bitfenix Merc Beta

Monitor: LG 24B56HQ

Η χρήση είναι γενική με αρκετό Gaming και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα(από όταν αναβάθμισα την κάρτα γραφικών, πριν υπήρχε μία Palit Gtx 650 2GB) παρά την παλαιότητα των περισσότερων υλικών, παίζοντας και online παιχνίδια και Single.

Ενδεικτικά παιχνίδια που παίζω/ έχω παίξει σχεδόν όλα High-Ultra settings: Rocket League, Dead by Daylight, LoL, Kingdom Hearts 3, Devil May Cry 5, Witcher 3, Assassins Creed, Far Cry, Fallout, GTA V. Γενικά παίζω και τα γνωστά βαριά games.

Το μόνο παιχνίδι που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν το Warzone που κράσαρε ή freezαρε και από τότε μπήκε στο μυαλό μου ότι θέλω παραπάνω-πιο γρήγορη Ραμ, οπότε και μητρική-επεξεργαστή.

Πρόσφατα και αφού συνειδητοποίησα ότι αγγίξαμε διψήφιο αριθμό ετών στο PC λοιπόν, και επειδή περιστασιακά έχω κάτι μικροκολληματάκια πλέον, άρχισα να σκέφτομαι το σενάριο αναβάθμισης σύντομα.

Η αρχική μου απορία είναι αν θα άξιζε να αναβαθμίσω μόνο RAM, CPU, Μητρική ή αφού θα φτάσουμε ως εκεί να πάρω και κουτί και τροφοδοτικό και να έχω ένα σχεδόν πλήρως νέο υπολογιστή.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα παραμείνει η κάρτα(και στο μέλλον βλέπουμε για δική της αναβάθμιση) και υπάρχει σκληρός που θα μπει SSD 870 500 GB ή M2 NVME.

Ποσό που διαθέτουμε : Εφόσον πάμε στην μεγάλη αναβάθμιση, γύρω στα 500€.

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Για λόγους εγγύησης, θα βόλευε ένα κατάστημα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή, αλλιώς δεν μας πειράζει.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν είναι απαραίτητη η συναρμολόγηση στο κατάστημα, αν υπάρχει θα είναι μπόνους.

Κάποιες σκέψεις μου:

• Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 650ρι τροφοδοτικό τόσα χρόνια, σκέφτομαι ωστόσο να πάω σε 750ρι για άνεση αλλά και για το μέλλον.
  • Ένα VFM κουτί φαίνεται αυτό: https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html?from=best_sellers_tag
  • RAM σκέφτομαι για 16 GB ανάμεσα σε G.Skill Ripjaws ή  G.Skill Trident Z ή Corsair Vengeance RGB Pro
  • Για επεξεργαστή προτιμώ i5 και δεν ξέρω αν αξίζει η τιμή για 11η ή 12η γενιά ή είναι worth μοντέλο της 10ης και θα κρατήσει εξίσου
  • Από μητρικές δεν το 'χω οπότε γνώμες ευπρόσδεκτες

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και οποιαδήποτε άποψη!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, johnyskar είπε

Το μόνο παιχνίδι που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν το Warzone που κράσαρε ή freezαρε και από τότε μπήκε στο μυαλό μου ότι θέλω παραπάνω-πιο γρήγορη Ραμ

Οι δίσκοι σε τι κατάσταση είναι; Τους έχετε ελέγξει με κάποιο διαγνωστικό όπως το HD Sentinel;

41 λεπτά πριν, johnyskar είπε

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 650ρι τροφοδοτικό τόσα χρόνια,

Ίσως και αυτό να είναι που δημιουργεί το πρόβλημα...

Παρ' όλα αυτά, σε αυτό το budget φτιάχνετε αρκετά καλό σύστημα, βέβαια χωρίς αλλαγή GPU δεν θα φανεί και θεαματική διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Οι δίσκοι σε τι κατάσταση είναι; Τους έχετε ελέγξει με κάποιο διαγνωστικό όπως το HD Sentinel;

Ίσως και αυτό να είναι που δημιουργεί το πρόβλημα...

Παρ' όλα αυτά, σε αυτό το budget φτιάχνετε αρκετά καλό σύστημα, βέβαια χωρίς αλλαγή GPU δεν θα φανεί και θεαματική διαφορά.

Με το Sentinel είχα κάνει πρόσφατα ένα τεστ και η υγεία ήταν καλή σε όλους τους δίσκους τύπου 96% κάπου εκεί. Σίγουρα πάνω από 90% ακόμα και στον C 128ρη που είναι ο βασικός τόσα χρόνια. Παραθέτω και ένα τεστ με ταχύτητες που είχα κάνει.(D= HDD , G= ο καινούργιος SSD)

Το Warzone το ανέφερα καθώς είναι γνωστό ότι καταπίνει τεράστια επίπεδα ram και χρειάζεται 16ρα, ειδικά αν τα υπόλοιπα δεν είναι πολύ δυνατά.

Κάρτα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω τώρα, αλλά για αυτό θέλω να βγει ένα καλό ανανεωμένο σύστημα. Ώστε όπως έβγαλα τόσα χρόνια άνετα, να έχω παρόμοια αντοχή στο χρόνο και τη δυνατότητα αργότερα εφόσον επανέλθουν και οι κάρτες σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν θα έχω να πληρώσω κάτι άλλο να την αναβαθμίσω και αυτή.

C.jpg.d30a3502e70abc4eefff2a55626ae690.jpgG.jpg.326eba541c710bbaa202f9bd3ddc0e22.jpgD.jpg.354a881341ff8cbd62c36209a82fe0b8.jpg

Δημοσ.

δεν εχει νοημα η αναβαθμιση με την 1060.

μαζεψε λεφτα και θα παρεις και cpu και vga ταυτοχρονα ωστε να μη θαψεις το ενα απο τα δυο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i3 12100f
Asus Prime H610M-A D4
ram 2x8 ~ 3200 mhz

Καλό είναι να αλλάξεις και τροφοδοτικό αν έχεις τόσο παλιό
π.χ
MSI MPG A650GF

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις 10400f με msi z490 A PRO για επεξεργαστή - motherboard.

Επεξ/σία από hln3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 3DJIN είπε

δεν εχει νοημα η αναβαθμιση με την 1060.

μαζεψε λεφτα και θα παρεις και cpu και vga ταυτοχρονα ωστε να μη θαψεις το ενα απο τα δυο.

είχα κι εγώ 1060 αλλά με 6GB και με τον i5 4570 (τώρα έχω i3 12000F) είχα bottleneck (π.χ στο Shadow of the Tomb Raider που άρχισα να παίζω λίγο τώρα) οπότε αν μπορεί ας αλλάξει πλατφόρμα.

Πήγαινε σε 12η γενιά γιατί και η 13η γενιά θα υποστηρίζεται στο socket 1700 της 12ης οπότε στο μέλλον θα έχεις παράθυρο αναβάθμισης άπλετο.

1) i3 12100F Intel Core i3-12100F 3.3GHz Επεξεργαστής 4 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί με Ψύκτρα | Skroutz.gr   γύρω στα 115 €       

Πιο δυνατός από 10400F για τη χρήση που το θες και πιο φθηνός !

ή i5 12400F Intel Core i5-12400F 2.5GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί με Ψύκτρα | Skroutz.gr   γύρω στα 186 €

2) Μητρική αν τη βρεις στα 140 € παίρνεις την MSI B660M-A Pro, η καλύτερη μητρική σ' αυτά τα λεφτά, τρέχει τον i7 12700 άνετα αλλιώς τo ΑΤΧ size στα 159MSI Pro B660-A DDR4 Motherboard ATX με Intel 1700 Socket | Skroutz.gr 

Μνήμες πάρε όποια σου αρέσει σε λογική τιμή, εγώ βρήκα Patriot Viper 3600 16GB CL17 στα 68€ και τη τσάκωσα πριν ένα μήνα.

Αφού σου αρέσουν οι Corsair RGB πάρε αυτές Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz για Desktop (CMW16GX4M2C3200C16) | Skroutz.gr στα 78€

Σύνολο (ελάχιστο με i3 και B660M-A) = 115 + 140 + 78 = 333 €

Σύνολο (μέγιστο με i5 και ΑΤΧ mobo) = 186 + 159 + 78 = 423 €

Πήγαινε με τον i3 τώρα αφού έχεις 1060 3 GB εκτός αν σκέφτεσαι ότι σύντομα θα πάρεις και κάρτα γραφικών, οπότε πας για i5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Budget 500 και κοιτάς συνολική αναβάθμιση με κουτί στα 70;

Θες και 750 τροφοδοτικό.... δεν βγαίνει.

Αν και διαφωνώ για gaming με i3, στο budget σου ίσως είναι καλή πρόταση.

Παρόλα τα νούμερα που κατεβάζει ο i3, θεωρώ ότι δεν θα αντέξει λόγω λίγων πυρήνων. Θα συνιστούσα να το συνοδεύσεις με μια καλή μητρική και να έχεις την αναβάθμιση στο πίσω μέρος του μυαλού σου..

Άλλο σενάριο 11400f με μια οικονομική b560.

Μπορείς επίσης να περιμένεις την κυκλοφορία των ryzen. Θα βγάλουν ανταγωνιστές του i5,  ίσως δεν είναι τόσο δυνατοί όμως εκεί θα μπορέσεις αν θες να ρίξεις το budget στη μητρική.

Τροφοδοτικό να αλλάξεις. Στο budget σου, δύσκολα τα 750 εκτός αν πάρεις οικονομικό bronze που στα μάτια μου απλά δεν ταιριάζει. Για ένα οικονομικό σύστημα σαν και αυτό η πιο συνετή επιλογή είναι κάποιο καλό bronze 550. Αν θες να κάνεις μικρή υπέρβαση για το μέλλον πας πάλι για 650 και αν θες και καλό τότε μιλάμε για 80+ gold.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, hln3 είπε

i3 12100f
Asus Prime H610M-A D4
ram 2x8 ~ 3200 mhz

Καλό είναι να αλλάξεις και τροφοδοτικό αν έχεις τόσο παλιό
π.χ
MSI MPG A650GF

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις 10400f με msi z490 A PRO για επεξεργαστή - motherboard.

Για παιχνίδια τύπου warzone, cpu 4/8 είναι οριακά ΟΚ. 6/12 και πάνω χρειάζεται 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, johnyskar είπε

Καλησπέρα, έχω το παρακάτω σύστημα το οποίο φέτος συμπληρώνει δεκαετία, πέρα από την κάρτα που είναι 4+ χρόνων.

MOBO: Gigabyte B75M-D3H

CPU: i5-3470 3.20GHz

GPU: Gainward GeForce GTX 1060 3GB

RAM: Corsair Vengeance 12GB DDR3-1333MHz

SSD: Corsair Force GS 128GB(λειτουργικό), πρόσφατα μπήκε 2ος Kingston A400 480 gb (αποθήκευση παιχνιδιών)

HDD: WD Caviar Blue 500GB (γενικός αποθηκευτικός χώρος)

PSU: Corsair VS650

Case: Bitfenix Merc Beta

Monitor: LG 24B56HQ

Η χρήση είναι γενική με αρκετό Gaming και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα(από όταν αναβάθμισα την κάρτα γραφικών, πριν υπήρχε μία Palit Gtx 650 2GB) παρά την παλαιότητα των περισσότερων υλικών, παίζοντας και online παιχνίδια και Single.

Ενδεικτικά παιχνίδια που παίζω/ έχω παίξει σχεδόν όλα High-Ultra settings: Rocket League, Dead by Daylight, LoL, Kingdom Hearts 3, Devil May Cry 5, Witcher 3, Assassins Creed, Far Cry, Fallout, GTA V. Γενικά παίζω και τα γνωστά βαριά games.

Το μόνο παιχνίδι που αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν το Warzone που κράσαρε ή freezαρε και από τότε μπήκε στο μυαλό μου ότι θέλω παραπάνω-πιο γρήγορη Ραμ, οπότε και μητρική-επεξεργαστή.

Πρόσφατα και αφού συνειδητοποίησα ότι αγγίξαμε διψήφιο αριθμό ετών στο PC λοιπόν, και επειδή περιστασιακά έχω κάτι μικροκολληματάκια πλέον, άρχισα να σκέφτομαι το σενάριο αναβάθμισης σύντομα.

Η αρχική μου απορία είναι αν θα άξιζε να αναβαθμίσω μόνο RAM, CPU, Μητρική ή αφού θα φτάσουμε ως εκεί να πάρω και κουτί και τροφοδοτικό και να έχω ένα σχεδόν πλήρως νέο υπολογιστή.

Στη δεύτερη περίπτωση, θα παραμείνει η κάρτα(και στο μέλλον βλέπουμε για δική της αναβάθμιση) και υπάρχει σκληρός που θα μπει SSD 870 500 GB ή M2 NVME.

Ποσό που διαθέτουμε : Εφόσον πάμε στην μεγάλη αναβάθμιση, γύρω στα 500€.

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Για λόγους εγγύησης, θα βόλευε ένα κατάστημα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή, αλλιώς δεν μας πειράζει.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν είναι απαραίτητη η συναρμολόγηση στο κατάστημα, αν υπάρχει θα είναι μπόνους.

Κάποιες σκέψεις μου:

• Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 650ρι τροφοδοτικό τόσα χρόνια, σκέφτομαι ωστόσο να πάω σε 750ρι για άνεση αλλά και για το μέλλον.
  • Ένα VFM κουτί φαίνεται αυτό: https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html?from=best_sellers_tag
  • RAM σκέφτομαι για 16 GB ανάμεσα σε G.Skill Ripjaws ή  G.Skill Trident Z ή Corsair Vengeance RGB Pro
  • Για επεξεργαστή προτιμώ i5 και δεν ξέρω αν αξίζει η τιμή για 11η ή 12η γενιά ή είναι worth μοντέλο της 10ης και θα κρατήσει εξίσου
  • Από μητρικές δεν το 'χω οπότε γνώμες ευπρόσδεκτες

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και οποιαδήποτε άποψη!

οι τιμες στις καρτες πεφτουν παρα πολυ, δωσε εμφαση σε γραφικα.

3050 ειναι στα 370 ευρω κ πεφτει, η 6600 χτ στα 440 ε, επισης.

μιλαμε για αποδοσεις κοντινες σε πλειστεισον 5

συστηματα χτιζεις ο,τι ωρα θελεις ακομη κ με ι3 12100

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Για παιχνίδια τύπου warzone, cpu 4/8 είναι οριακά ΟΚ. 6/12 και πάνω χρειάζεται 

Νομίζω όσο υπάρχουν αυτές οι τιμές σε 10400f / ποιοτικά z490 καλύτερα ο 10400f, χάνει λίγο σε single core και το pcie 4.0 αλλά έχει ποιοτικό motherboard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 ώρες πριν, Aristomaxos είπε

είχα κι εγώ 1060 αλλά με 6GB και με τον i5 4570 (τώρα έχω i3 12000F) είχα bottleneck (π.χ στο Shadow of the Tomb Raider που άρχισα να παίζω λίγο τώρα) οπότε αν μπορεί ας αλλάξει πλατφόρμα.

Πήγαινε σε 12η γενιά γιατί και η 13η γενιά θα υποστηρίζεται στο socket 1700 της 12ης οπότε στο μέλλον θα έχεις παράθυρο αναβάθμισης άπλετο.

1) i3 12100F Intel Core i3-12100F 3.3GHz Επεξεργαστής 4 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί με Ψύκτρα | Skroutz.gr   γύρω στα 115 €       

Πιο δυνατός από 10400F για τη χρήση που το θες και πιο φθηνός !

ή i5 12400F Intel Core i5-12400F 2.5GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί με Ψύκτρα | Skroutz.gr   γύρω στα 186 €

2) Μητρική αν τη βρεις στα 140 € παίρνεις την MSI B660M-A Pro, η καλύτερη μητρική σ' αυτά τα λεφτά, τρέχει τον i7 12700 άνετα αλλιώς τo ΑΤΧ size στα 159MSI Pro B660-A DDR4 Motherboard ATX με Intel 1700 Socket | Skroutz.gr 

Μνήμες πάρε όποια σου αρέσει σε λογική τιμή, εγώ βρήκα Patriot Viper 3600 16GB CL17 στα 68€ και τη τσάκωσα πριν ένα μήνα.

Αφού σου αρέσουν οι Corsair RGB πάρε αυτές Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz για Desktop (CMW16GX4M2C3200C16) | Skroutz.gr στα 78€

Σύνολο (ελάχιστο με i3 και B660M-A) = 115 + 140 + 78 = 333 €

Σύνολο (μέγιστο με i5 και ΑΤΧ mobo) = 186 + 159 + 78 = 423 €

Πήγαινε με τον i3 τώρα αφού έχεις 1060 3 GB εκτός αν σκέφτεσαι ότι σύντομα θα πάρεις και κάρτα γραφικών, οπότε πας για i5.

Ο δεύτερος συνδυασμός μου φαίνεται ενδιαφέρον γιατί λογικά δεν θα πάω άμεσα για κάρτα, αλλά αν επανέλθουν οι καλές σε νορμάλ επίπεδα τιμών <300€ θα την κάνω την κίνηση σε δεύτερο χρόνο.

Δεν είναι ότι Warzone είναι το main game μου, αλλά ήθελα να πω ότι παίζω και παιχνίδια με τέτοιες ανάγκες για αυτό και η σκέψη για αναβάθμιση, αλλιώς και τώρα όλα τα παίζω max χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις.

Επεξ/σία από johnyskar
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, johnyskar είπε

Ο δεύτερος συνδυασμός μου φαίνεται ενδιαφέρον γιατί λογικά δεν θα πάω άμεσα για κάρτα, αλλά αν επανέλθουν οι καλές σε νορμάλ επίπεδα τιμών <300€ θα την κάνω την κίνηση σε δεύτερο χρόνο.

Δεν είναι ότι Warzone είναι το main game μου, αλλά ήθελα να πω ότι παίζω και παιχνίδια με τέτοιες ανάγκες για αυτό και η σκέψη για αναβάθμιση, αλλιώς και τώρα όλα τα παίζω max χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις.

αν βαλεις χεον 1230ν2 θα δεις αισθητα καλυτερες επιδοσεις

ειναι σαν ι7 3770

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι πολύ budget καταστάσεις (Προσωπικά δεν θα το έβαζα ούτε εκεί). Ξεκινάς με ένα gold τροφοδοτικό και στη συνέχεια βλέπεις τα υπόλοιπα.

• Like 2
Δημοσ.

Η πιο λογική λύση είναι το στήσιμο νέου pc μελλοντικά. Το αγαπημένο 1155 soc γέρασε για 3Α games.

Θα μπορούσες να κάνεις "side-grade", μια αλλαγή σε i7/xeon για να μην τερματίζει ο ι5 συνέχεια. Η πιο δημοφιλής αλλαγή στο 1155 είναι ο Ε3 1270. Είναι ο ι72600 χωρις τα onboard γραφικά. Οτι πιο vfm με 8 threads, 30-32 ευρώ. Εγω αλλαξα από ι5 2400 στα 3,6 all cores στον Ε3 1270 και είδα βελτίωση.

Μνήμη αστην όπως είναι δεν αξίζει η αγορά DDR3.Μια και καλή στο νέο σύστημα μαζί με το νέο τροφοδοτικο. Το VS 650 δεν κανει για "gaming", αν παρεις καρτα 200W+  μελλοντικά, αλλαξε το σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...