Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sharke είπε

αγγελία 2

- πωλείται rtx 3060ti  lhr (asus strix) δεν εχει κανει mining. ποτέ overclock, 17 ωρες την μερα fortnite και λιγο pubg.

Μετά από 17 ώρες Gaming

maxresdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Ρε σεις....

Ξεκολλειστε λιγο απο την ιστορια κακοι miners vs καλοι gamers και το αναποδο...

Το προβλημα δεν ηταν οι miners...

Το προβλημα ειναι το ιδιο το mining  που εδωσε την δυνατοτητα να χρησιμοποιηθει σε " παραγωγικη" διαδικασια εξοπλισμος που κανονικα θα προοριζονταν για αλλη χρηση. 

Οσοι ασχοληθηκαν ουτε απατεωνες ειναι ουτε λωποδυτες ουτε κατι παρανομο εκαναν για να πρεπει να " τιμωρηθουν". 

Και η αγορα μεταχειρισμενων ειναι ετσι κι αλλιως λαχειο. 

Και αν ο αλλος ειναι μ@@ν@π@νο, και θελει να σε κοροιδεψει να σου δωσει κατι σκαρτο, ειτε miner, ειτε gamer, ειτε σουβλατζης ή βενζινας ειναι, θα το κανει.

Scalpers ( οι λεγομενοι και αρχπατζηδες) υπηρχαν ανεκαθεν προ mining και θα υπαρξουν και μετα. Βγαζει προσφορα καποιο καταστημα για ξεστοκαρισμα δεν προλαβαινει θεος, και μετα αγγελια " πωλειται" σφραγισμενο. Αυτα τα λαμογια να προσεχετε που επαναλαμβανονται.

Να μου πειτε για τα μπ@@ρδελα τις εταιρειες που δεν εχουν καμια " φιλικη προς τους gamers" πολιτικη και θα πρεπε να πουλανε τουλαχιστον 20% κατω αυτη τη στιγμη, αλλα κι αυτοι οπου βρουν θα αρπαξουν. Το αρμεγμα παει συννεφο

Και το λεει ανθρωπος που ουτε ασχοληθηκε δευτερολεπτο με mining και που του τρεχουν τα σαλια 2 χρονια τωρα οταν εβλεπε  reviews 6800 και 3080. ( και ας μην εχω χρονο να παιζω λογω υποχρεωσεων 😝)

Οσοι κραζετε τους miners , ακομα και τους ''επαγγελματιες" ( και μενα με εκνευριζε οτι δεν πορουσα να σταυρωσω καρτα και εβλεπα χαρουμενους τυπαδες στο youtube με 1.000 καρτες στη σειρα), απλα βγαζετε χολη λογω εκνευρισμου. Αφηστε την αμοιρη την κατσικουλα του γειτονα. Δεν πειραξε κανεναν. Λιγη κριτικη σκεψη ρε.

Και οσοι ειχατε τα τουμπανα και βγαλατε κ 2 φραγκα, μια χαρα, μη κορδωνεστε ομως τωρα γιαλαντζι, νταξ, ζοριστηκε πολυς κοσμος που το gaming ειναι μια απολαυση και διεξοδος απο την καθημερινοτητα ( καλως ή κακως τωρα, ειναι αλλη κουβεντα, ειναι η αρρωστια μας)

Αντε, κραξτε εμενα τωρα που τα λεω αυτα γιατι ειμαι εγκαθετος να γουσταρω.👹👹

( ΥΓ  Δεν αναφερομαι προσωπικα  σε κανεναν απο τους φιλους συνφορουμιτες, οποιαδηποτε ομοιοτητα σε προσωπα ή καταστασεις ειναι καθαρα συμπτωματικη. Το παρον δοκιμιο🤮 αποτελει προιον φαντασιας κλπ)

Θα συμφωνήσω. Τα μεταχειρισμένα είναι λαχείο. Και στην πληροφορική είναι επί 3. Με την λογική το χαλασμένο αυτοκ το επισκευάζει την χαλασμένη κάρτα την πετάς. Ο καθένας αγοράζει με βάση το σκεπτικό του. ΩΜΟΣ και μιλάω σαν επαγγελματίας τεχνικός ( όχι ο τυπικός τεχνικός. Πρώτα είμαι ηλεκτρονικός και μετά * τεχνικός) η ένσταση μου έχει να κάνει με τον παπά που πουλάνε όλοι με την *εγγύηση * που για 200 διαφορετικούς λόγους κάθε φορά απλά δεν έχει αντίκρισμα.. Ε όχι αυτό είναι ΑΠΆΤΗ.. Πως θα γίνει δλδ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν 7 χρονακια ειχε βγαλει η cosmodata refurbished rx580 απο μιναρισμα στα 120 ευρω , την επομενη μερα τις βαλανε 220 για πουλημα στο ινσομνια με 2 χρονια εγγυηση 🤣 οι μτχ rx580 τοτε παιζανε στα 150 btw

τωρα ποσο τις πουλανε μεταχειρισμενες σχεδον μια δεκαετια μετα?

λετε μαινερς και γκειμερς λες και δεν υπαρχουν αλλοι που χρειαζονται υπολογιστη π.χ. devs, researchers κτλπ το μυαλο σας στο φορτναιτε και το πορνεχαμπ

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Deathy είπε

πριν 7 χρονακια ειχε βγαλει η cosmodata refurbished rx580 απο μιναρισμα στα 120 ευρω , την επομενη μερα τις βαλανε 220 για πουλημα στο ινσομνια με 2 χρονια εγγυηση 🤣 οι μτχ rx580 τοτε παιζανε στα 150 btw

τωρα ποσο τις πουλανε μεταχειρισμενες σχεδον μια δεκαετια μετα?

λετε μαινερς και γκειμερς λες και δεν υπαρχουν αλλοι που χρειαζονται υπολογιστη π.χ. devs, researchers κτλπ το μυαλο σας στο φορτναιτε και το πορνεχαμπ

170 φρέσκια 6500. 180 μετάχ 6500 εδώ.. Mic drop 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Οχι δεν εχεις.Αν ησουν γκειμερ δεν θα την πουλαγες.Ασε τις παπαντζες

Δηλαδη αμα αποφασισω να κανω αναβαθμιση, πρεπει ντε και καλα με το ζορι να κρατησω τη παλια καρτα για ντεκορ στο ραφι?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Δηλαδη αμα αποφασισω να κανω αναβαθμιση, πρεπει ντε και καλα με το ζορι να κρατησω τη παλια καρτα για ντεκορ στο ραφι?

Όχι φυσικά. Αν μπωρεις να βγάλεις κάτι βγάλε. Αλλού είναι τα θέματα που καίνε 

• Like 1
Δημοσ.

Υποχρεωμενος να την κρατησηεις δεν εισαι αλλα μια καρτα απο το πανω ραφι δεν έχεις πρακτικο λογο να την πουλησει αυτη την στιγμη............Εξαρτατε παντα απο το τι εχεις.ΣΕ αντιθεση με το μινερ που και 10008000 ΤΙ να εχει πρεπει να την πουλησει οπωσπηδοποτε για να μαζεψει τα φραγκα πισω

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δημοσ.

Εγώ πάντα όταν ήθελα να αναβαθμίσω την GPU, πουλούσα την παλιά και αγόραζα τη νέα. Και τώρα το ίδιο θα κάνω με μια μικρή καθυστέρηση ίσως μέχρι να δω ότι η διαθεσιμότητα είναι της προκοπής στις νέες. 

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτούς τούς τρεις τεσσερις μηνες μιλαμε μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση.Οτι ένας γκαμερ θα περιμενει.Αντιθετα ενας που αγορασε καρτα-ες μονο για σκαψιμο πρεπει να πουλησει αμεσα γιατι οσο περναει ο καιρός τοσο δυσκολευευει η κατασταση για αυτον.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται, και ο gamer μπορεί να θέλει να πουλήσει τώρα γιατί είναι καλοκαίρι και μπορεί να μην έχει backlog. Οπότε σου λέει θα πουλήσω τώρα πιο πάνω, καλοκαιράκι είναι και από Οκτώβρη με τις νέες βλέπουμε. Αυτό θα έκανα και 'γω αλλά φοβάμαι ότι η διαθεσιμότητα θα είναι χάλια πάλι οπότε κάθομαι στα αβγά μου. 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εξαρτάται, και ο gamer μπορεί να θέλει να πουλήσει τώρα γιατί είναι καλοκαίρι και μπορεί να μην έχει backlog. Οπότε σου λέει θα πουλήσω τώρα πιο πάνω, καλοκαιράκι είναι και από Οκτώβρη με τις νέες βλέπουμε. Αυτό θα έκανα και 'γω αλλά φοβάμαι ότι η διαθεσιμότητα θα είναι χάλια πάλι οπότε κάθομαι στα αβγά μου. 

Όχι καλε.. Τις κρατάς και τις πουλάς του χρόνου και εσύ και αν δεν κάτσει του χρόνου του αντί χρόνου.. Σιγά.. Εξάλλου κάρτες γραφικών είναι και μετά από 6 χρόνια που λέει ο λόγος την πουλάς για βινταζ υλικό. Εκεί να δεις κονόμα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό θα έκανα και 'γω αλλά φοβάμαι ότι η διαθεσιμότητα θα είναι χάλια πάλι οπότε κάθομαι στα αβγά μου. 

Εφοσον δεν το κάνεις τελικα γιατι φοβάσαι τι ακριβώς κουβεντιαζουμε.Και εγω φοβαμαι το ιδιο και περιμενω.Τα ιδια λεμε.Αλλωστε σαν γκαμερ παντα επερνα πρωτα την καινουργια και μετα πουλαγα την παλια η σχεδον ταυτοχρονα....

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τις ξεφορτωνεσαι... Με το που βγει η νέα σειρά χάσανε ακόμα 50 % τις αξίας. Συγνώμη αλλά αυτό μας λέει η αγορα.. 

Δημοσ.

Περιμένεται να δουμε που θα πανε Αυγουστο οι τιμες που οι εταιρίες θελουν να ξεφορτωθουν το στοκ και οι miners τα σαπακια

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...