Πέτρος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ειναι χημπατζηδες σαν καποιους καποιους. Ενας οικιακος χρηστης δεν εχει αναγκη τις 10 pcie, ουτε να βαλει πανω 2 cpu, ή 500++ gb μνημη κτλ κτλ. Δεν ειναι επαγγελματικα επειδη κρατανε παραπανω. Ε, σε κάποια σημεία έχουν και πρακτικά θέματα. Οι μνήμες μου είναι jedec 2666/16...τις έχω 3800/16...και πιέζω για παραπάνω. Έχουμε ατελείωτα αντίστοιχα παραδείγματα, που δικαιολογούν τις διαφορές που συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ε, σε κάποια σημεία έχουν και πρακτικά θέματα. Οι μνήμες μου είναι jedec 2666/16...τις έχω 3800/16...και πιέζω για παραπάνω. Έχουμε ατελείωτα αντίστοιχα παραδείγματα, που δικαιολογούν τις διαφορές που συζητάμε. Και παλι, δεν ειναι θεμα αντοχης, αλλα θεμα δυνατοτητων. Ναι, θα πληρωσεις για τις παραπανω δυνατοτητας. Αντε, τα επαγγελματικα pcb μπορει να ειναι λιγο πιο χοντρα σε καποιες περιπτωσεις για να μην προκαλουνται θορυβοι και παρεμβολες μεταξυ των lanes. Αλλα και παλι πεφτει στην κατηγορια των δυνατοτητων, και οχι αντοχης Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, Herald είπε Eνώ μια gaming κάρτα θα την αγοράζες μεταχειρισμένη όταν πουλιέτε σε τιμή καινούργιας? XD Οχι δεν εχεις.Αν ησουν γκειμερ δεν θα την πουλαγες.Ασε τις παπαντζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Οχι δεν εχεις.Αν ησουν γκειμερ δεν θα την πουλαγες.Ασε τις παπαντζες Πουλάω κάποια κάρτα και δεν το ξέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Apollon98 είπε Απο άποψη επιδόσεων και MSRP η πιο VFM κάρτα θα έπρεπε να ήταν η 3060 Ti. Αλλά ένα που δεν έχουμε MSRP ακόμη... Έτσι όπως πάνε οι τιμές , μάλλον οι πιο vfm θα συνεχίσει να είναι η 6600 και μετά ίσως η 6700XT (ή η 6700 10GB αν φτάσει ελλάδα) Βλεπω και μια επιθετικοτητα στις 6800xt...Ευρωπη Αμερικη € =$ και κοντευουν τα 750 €/$ , λογικα δε θα αργησουν να ερθουν Ελλαδα.... Εχει πολυ περιθωριο και εκει μεχρι να φτασουν msrp Παντως ο ρυθμος πτωτικοτητας εχει αυξηθει τελευταιες 10- 15 μερες ( σε λιγο θα καταληξουμε off topic εμεις 😆) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από scorpion8283 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Eνώ μια gaming κάρτα θα την αγοράζες μεταχειρισμένη όταν πουλιέτε σε τιμή καινούργιας? XD ΟΧΙ φυσικα γιατι να το κανω δηλαδη.......οταν στην ιδια τιμη αγοραζω καινουργια.Ειπαμε ασε τις παπαντζες Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και παλι, δεν ειναι θεμα αντοχης, αλλα θεμα δυνατοτητων. Ναι, θα πληρωσεις για τις παραπανω δυνατοτητας. Αντε, τα επαγγελματικα pcb μπορει να ειναι λιγο πιο χοντρα σε καποιες περιπτωσεις για να μην προκαλουνται θορυβοι και παρεμβολες μεταξυ των lanes. Αλλα και παλι πεφτει στην κατηγορια των δυνατοτητων, και οχι αντοχης Αυτό που ξεκίνησε το καραofftopic ήταν το 24/7/365 stock vs 2 ώρες oc...που όμως δεν είναι stock (από όσο έχω καταλάβει) στις μνήμες των gpu όταν μινάρουν. Μπήκαμε και στα server parts, που δουλεύουν σε απείρως καλύτερες συνθήκες (ψύξη, σταθερά ρεύματα, redundancies κλπ, για λόγους που έχουν αναφερθεί ξανά και ξανά...δεν θα διακινδυνεύσει κανείς τη σταθερότητα και μακροζωία για +10%) σε σχέση με τα γούστα του καθενός, είτε σε gaming είτε σε σκάψιμο . Φυσικά και είναι και τα παραπάνω χαρακτηριστικά που πληρώνεις, εννοείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2-3 χρονια εχουν για τις 30xx λογική και η πτώση τιμων . εγω λεω παρτε καμία καρτα τωρα αν βρείτε πριν αρχίσουν και ανεβούν πάλη τα crypto και κάνετε καμία πενταετία να δείτε για games gpu στα 600ε, και αφήστε την γκρίνια , Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από sharke 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Πέτρος είπε που όμως δεν είναι stock (από όσο έχω καταλάβει) στις μνήμες των gpu όταν μινάρουν. Προσωπικά στο mining η μνημη είναι σε λιγότερο oc από ότι σε gaming. Και σε πολλούς άλλους βασικά. Δεν ρισκάρουν να χάσουν ολόκληρη κάρτα για να τους βγάλει 5 δολάρια παραπάνω τον χρόνο. Επίσης ρίχνουν το power limit για να καταναλώνει και λιγότερα watt. Πρακτικα δουλεύει σε καλύτερες συνθήκες από ότι σε gaming. Σε gaming όλες οι 3080/90 κάνουν throttle λόγω vram temps. Στις 21/6/2022 στις 5:23 ΜΜ, Πέτρος είπε Κάτι παίζει με τις γίγα γενικότερα. Η πιο φτηνή 3χ υλοποίηση σε 6800/ΧΤ, συνήθως, με διαφορά από τις επόμενες, στας Ευρώπας, συνέχεια σε stock. Έχει κυκλοφορήσει κάποια βρώμα? Μιας και θυμήθηκα να απαντήσω εδώ. Όλες οι 3000 της giga είχαν μάπα pads και αποδείχθηκε κυρίως μέσω mining. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει βελτίωση στα τελευταία rev, αλλά προσωπικά μένω μακριά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) ερώτηση κρίσεως!! τι θα παίρνατε?? αγγελία 1 - πωλείται rtx 3060ti (asus strix) non lhr με πεταγμένα τα ματια εξω απο το mining. εγγυηση 2 χρονια ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας (1100e) 500euro παζαρια δεν!! αγγελία 2 - πωλείται rtx 3060ti lhr (asus strix) δεν εχει κανει mining. ποτέ overclock, 17 ωρες την μερα fortnite και λιγο pubg. εγγυηση 1,5 χρονο ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας (600e) 500euro παζαρια δεν!! πια θα αγοράζατε? 😆 ( non lhr , ver 1.0 ειχαν 4 χρονια εγγυηση η περισσότερες) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, sharke είπε ερώτηση κρίσεως!! τι θα παίρνατε?? αγγελία 1 - πωλείται rtx 3060ti non lhr με πεταγμένα τα ματια εξω απο το mining. εγγυηση 1,5 χρονο ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας 1100e 500euro παζαρια δεν!! αγγελία 2 - πωλείται rtx 3060ti lhr δεν εχει κανει mining. ποτέ overclock, 17 ωρες την μερα fortnite και λιγο pubg. εγγυηση 1,5 χρονο ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας 600e 500euro παζαρια δεν!! πια θα αγοράζατε? 😆 Καινούρια στα 500€😁 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Καινούρια στα 500€😁 Απόκρυψη περιεχομένων 😆 καλο αλλα έχασες .με το καλημερα ( αποδειξη αγορας 500euro.)...λιγοτερο εγγυήση, 1 χρονο, αντε το πολυ 2 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, sharke είπε με πεταγμένα τα ματια εξω πια θα αγοράζατε? 😆 Εμενα παντως με κατι τετοια πεταγονται τα ματια μου εξω. Οπως και να εχει, μιλαμε για 6 μηνες χρηση οποτε και στις 2 περιπτωσεις, θα διαλεγα την καλυτερη σε tdp. Πχ η zotac εχει 200, καρτες οπως gigabyte master ή ftw 3 ultra εχουν 240, οποτε και καλυτερες επιδοσεις (και για αυτο εχουν καλυτερη ψυξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, sharke είπε ερώτηση κρίσεως!! τι θα παίρνατε?? αγγελία 1 - πωλείται rtx 3060ti (asus strix) non lhr με πεταγμένα τα ματια εξω απο το mining. εγγυηση 2 χρονια ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας (1100e) 500euro παζαρια δεν!! αγγελία 2 - πωλείται rtx 3060ti lhr (asus strix) δεν εχει κανει mining. ποτέ overclock, 17 ωρες την μερα fortnite και λιγο pubg. εγγυηση 1,5 χρονο ακομα ειναι απο ελληνικο καταστημα, αποδειξη αγορας (600e) 500euro παζαρια δεν!! πια θα αγοράζατε? 😆 ( non lhr , ver 1.0 ειχαν 4 χρονια εγγυηση η περισσότερες) Καμία για τον απλό λόγο ότι και σε non lhr πάλι μπορεί να της "έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από το mining" με/χωρίς unlocker. Επίσης wait 2 μήνες και ας δούμε μετά πόσο θα κρατήσει ακόμα το "χωρίς παζάρια".😁 Τα 2 χρόνια εγγύηση δε μου λένε κάτι ειδικά από ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό σενάριο μετά την 2ετία να πρέπει να ασχοληθείς εσύ και πάλι προσωπικά για το RMA με τον ίδιο τον κατασκευαστή και προσοχή οι περισσότεροι δε καλύπτουν περιπτώσεις reselling (μόνο η xfx θυμάμαι παλιότερα μου το έκανε). Μτχ μόνο αν κάτι είναι σε εξωφρενικά καλή τιμή και λειτουργικό, ή από κάποιον γνωστό που ξέρεις περίπου τι χρήση της έκανε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε Καμία για τον απλό λόγο ότι και σε non lhr πάλι μπορεί να της "έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από το mining" με/χωρίς unlocker. Επίσης wait 2 μήνες και ας δούμε μετά πόσο θα κρατήσει ακόμα το "χωρίς παζάρια".😁 Τα 2 χρόνια εγγύηση δε μου λένε κάτι ειδικά από ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό σενάριο μετά την 2ετία να πρέπει να ασχοληθείς εσύ και πάλι προσωπικά για το RMA με τον ίδιο τον κατασκευαστή και προσοχή οι περισσότεροι δε καλύπτουν περιπτώσεις reselling (μόνο η xfx θυμάμαι παλιότερα μου το έκανε). Μτχ μόνο αν κάτι είναι σε εξωφρενικά καλή τιμή και λειτουργικό, ή από κάποιον γνωστό που ξέρεις περίπου τι χρήση της έκανε. μου εχει τύχη να παρω πιστωτικό απο rx580 και πηρα πιο πολλά απο οτι εδωσα,, 150 την ειχα παρη used και το πιστωτικό (αποδειξη αγορας) 370++ε και τα εκανα vega64 τοτε.. 😆 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις