scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panoskatos είπε Τα παραπάνω που γράφεις είναι αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης χειραγώγησης της αγοράς .Το χειρότερο που έγινε κατά την γνώμη μου την περίοδο που οι τιμές είχαν φτάσει στα ύψη. Να μπει δλδ στην κρίση και συνείδηση του καταναλωτή, είναι μια εκπαίδευση η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε καταναλωτικά προϊόντα. Το να λες ότι 500€ είναι καλά για μια 3060 πάει να πει ότι στην καταναλωτική σου κρίση έχουν πετύχει εύστοχα τον στόχο τους . Για την σειρά και τις επιδόσεις η 3060:θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από τα 300€ 500€ για xx60 σειρά της Nvidia είναι ανέκδοτο, εντάξει υπήρξε κρίση στις κάρτες γραφικών , αλλά η κρίση έφτασε στο τέλος της . Όσοι πιστεύετε ότι τέτοιες τιμές στις κάρτες γραφικών είναι νορμάλ απλά επιβραδύνετε την πτώση τιμών. Αδερφε μου χωρίς καμια παρεξηγηση πραγματικα 😁 λαθος ατομο διαλεξες για την (πολύ σωστή γενικά) υπόδειξη περί καταναλωτικής κρίσης και συνείδησης. Αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα μου ποστ, μέσα απο το προφίλ. Είναι λίγο μακροσκελή και κουραστικά, το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω θα αναθεωρήσεις αμέσως απο μόνος σου. Επίσης θα διαπιστώσεις οτι οχι απλά συμφωνούμε, αλλά την άποψη αυτή την εχω γράψει πολύ αναλυτικα και με επιχειρήματα 🙃Εχω φάει και ένα ψιλοκράξιμο σχετικά, ενδεχομένως οτι είμαι και κλάψας. Κρατάω ενα μικρό παραθυράκι είτε να μην ήθελες να κάνεις να κάνεις παράθεση εμένα, είτε να μην εννοούσες εμένα περι αποδοχής 3060 στα 500€ και να το γραφες γενικά και απλά να εξηγούσες το φαινόμενο πολύς κόσμος να αποδέχεται τις τιμές αυτές ως καλές... Edit: Γ@μ2κε ο Διας, έχασα το ποστ με τις ηλίθιες μορφοποιήσεις. N mind, βαριέμαι να τα ξαναγράφω...Απλά ξαναδιάβασε προσεχτικά το Post μου αν δεν βαριέσαι. Προσεχτικά... 41 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε Κάτι διάβασα, για 6600 στα 300, σε ποιο μαγαζί παιδιά, με μια γρήγορη ματιά από 350 και πάνω. 331 εχει, στα 300 οντως θα ειχε παραπανω νοημα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από scorpion8283 2
panoskatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αδερφε μου χωρίς καμια παρεξηγηση πραγματικα 😁 λαθος ατομο διαλεξες για την (πολύ σωστή γενικά) υπόδειξη περί καταναλωτικής κρίσης και συνείδησης. Αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα μου ποστ, μέσα απο το προφίλ. Είναι λίγο μακροσκελή και κουραστικά, το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω θα αναθεωρήσεις αμέσως απο μόνος σου. Επίσης θα διαπιστώσεις οτι οχι απλά συμφωνούμε, αλλά την άποψη αυτή την εχω γράψει πολύ αναλυτικα και με επιχειρήματα 🙃Εχω φάει και ένα ψιλοκράξιμο σχετικά, ενδεχομένως οτι είμαι και κλάψας. Κρατάω ενα μικρό παραθυράκι είτε να μην ήθελες να κάνεις να κάνεις παράθεση εμένα, είτε να μην εννοούσες εμένα περι αποδοχής 3060 στα 500€ και να το γραφες γενικά και απλά να εξηγούσες το φαινόμενο πολύς κόσμος να αποδέχεται τις τιμές αυτές ως καλές... Edit: Γ@μ2κε ο Διας, έχασα το ποστ με τις ηλίθιες μορφοποιήσεις. N mind, βαριέμαι να τα ξαναγράφω...Απλά ξαναδιάβασε προσεχτικά το Post μου αν δεν βαριέσαι. Προσεχτικά... Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά . Σε πήρε καταλάθος η μπάλα, είδα τις απόψεις σου μετέπειτα αλλά βαριόμουν να κάνω edit. Όλα καλά φίλε μου . Συμφωνούμε. Και εννοείται δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό σε κανένα μήνυμα.
Deathy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, KapaEpsilon είπε Κάτι διάβασα, για 6600 στα 300, σε ποιο μαγαζί παιδιά, με μια γρήγορη ματιά από 350 και πάνω. ανεβοκατεβαινουν οι τιμες καθε μερα η powercolor εχει 320 αλλα ειναι χαλια υλοποιηση χωρις Backplate κτλπ.. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Deathy
Aten-Ra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Deathy είπε ανεβοκατεβαινουν οι τιμες καθε μερα η powercolor εχει 320 αλλα ειναι χαλια υλοποιηση χωρις Backplate κτλπ.. Να το κάνεις τι σε κάρτα των 130W ?? 3
scorpion8283 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και η 6800 ΧΤ άρχισε μικρές καλοκαιρινές βουτιές κάτω απο τα 900... Σιγα σιγα και η 3080... Νωρίς ακόμα, θα πιάσουν κι άλλο οι ζέστες...(εγω δεν μπαίνω για μπάνιο αν δεν πάει τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου, μαλλον το ίδιο και κάρτες γραφικών 🥴) Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από scorpion8283 1
ASDIC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 " All GPUs you buy must have a backplate, unless they are from Nvidia " Lisaki Su 2019
Apollon98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Βρισκόμαστε σε 25,7% ινφλειτιο απο τον μέσο όρο MSRP με μια"eye watering" μείωση της τάξη του 5% απο τον προηγούμενο μήνα. Οι top 5 vfm κάρτες δεν εκπλήσουν πλέον (ίδιες με προηγούμενη εβδομάδα): 1 2
scorpion8283 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 34 λεπτά πριν, Apollon98 είπε Βρισκόμαστε σε 25,7% ινφλειτιο απο τον μέσο όρο MSRP με μια"eye watering" μείωση της τάξη του 5% απο τον προηγούμενο μήνα. Οι top 5 vfm κάρτες δεν εκπλήσουν πλέον (ίδιες με προηγούμενη εβδομάδα): Αψογος. Καταλαβαίνω απο το score στο performance οτι στην 3070 εχει ληφθει υπόψιν και μερικώς η απόδοση σε RT, σωστά? (γιατί δεν θυμάμαι πως το υπολόγιζες - source.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 hours ago, scorpion8283 said: Σιγα σιγα και η 3080... GIGABYTE RTX 3080 GV-N3080GAMING OC-12GD Black: Amazon.fr: Computing Σήμερα η πρώτη 12GB που βλέπω κάτω από 1000. 1
scorpion8283 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Thresh είπε GIGABYTE RTX 3080 GV-N3080GAMING OC-12GD Black: Amazon.fr: Computing Σήμερα η πρώτη 12GB που βλέπω κάτω από 1000. https://www.mindfactory.de/product_info.php/ZOTAC-GAMING-GeForce-RTX-3080-TRINITY-12GB-LHR_1450577.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Just now, scorpion8283 said: https://www.mindfactory.de/product_info.php/ZOTAC-GAMING-GeForce-RTX-3080-TRINITY-12GB-LHR_1450577.html Sorry, ξέχασα να γράψω για amazon μόνο. 😛 1
scorpion8283 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ούτε Ελλάδα?? https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=135471&ref=bestprice.gr Γελάω βέβαια με τα καταστήματα...με το που πουλήσουν 1 τεμάχιο, ανεβάζουν την τιμή, λες και κάναν υπερπροσφορά.... 😆😆 Το πρωί 2 καταστήματα ειχα 3080 με 895 κάτι ευρω... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από scorpion8283
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, scorpion8283 said: Ούτε Ελλάδα?? https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=135471&ref=bestprice.gr Κάτι μου λέει ότι το 15/6 που λέει για delivery το Amazon είναι πιο γρήγορο από το 4-10 εργάσιμες του FoxStore. 😛 3
scorpion8283 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Κάτι μου λέει ότι το 15/6 που λέει για delivery το Amazon είναι πιο γρήγορο από το 4-10 εργάσιμες του FoxStore. 😛 για το delivery δεν ξέρω, αλλά για την εγγύηση και βεβαία οτι ειναι πιο ακριβή υλοποίηση, δεν το συζητάω, amazon ftw... Αλλα εγω προσωπικά, ουτε καν σε αυτές τις τιμές... κάτω απο 800 μπορεί να το συζήταγα. (τους κάνω το δύσκολο :P)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 4 minutes ago, scorpion8283 said: για το delivery δεν ξέρω, αλλά για την εγγύηση και βεβαία οτι ειναι πιο ακριβή υλοποίηση, δεν το συζητάω, amazon ftw... Αλλα εγω προσωπικά, ουτε καν σε αυτές τις τιμές... κάτω απο 800 μπορεί να το συζήταγα. (τους κάνω το δύσκολο :P) To amazon βολεύει πολύ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, τα ελληνικά καθόλου, το mindfactory νομίζω ότι δεν στέλνει κι Ελλάδα. Μια "ενδιάμεση" λύση είναι το notebooksbilliger, που έχει όμως διπλάσια μεταφορικά από amazon. Buy NVIDIA Geforce graphics cards online at a great price | NBB (notebooksbilliger.de)
Προτεινόμενες αναρτήσεις