Stefanos683 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, ASDIC είπε Οχι, απλα οφφ τοπικ εδω και 2 σελιδες.... Διατριβη και Δραμα. Εχω πιασει το ποπκορν λεμε. στο μεταξυ λογω πολεμου,ιντελ,μαιν, νεες σειρες μεταχειρισμενες κλπ θα αυξηθει τοσο πολυ η προσφορα που θα γινει εμφραγμα, οι γκειμερς δεν θα μπορεσουν να απορροφησουν ολες αυτες τις καρτες...εδω αγοραζουν δυσκολα ακομη κ την ρχ 6600 στα 340ε..ακομη με μια 1060,1650,1070 κλπ μπορει καποιος να βολευτει ακομη σκεψου να βρεις μια 6500 ή 1070 στα 160ευρω, για 2 χρονια μπορει να εισαι οκ.. θα παιρνεις καρτα μονο σε τιμες τσαμπε πλεον, αμα τη βρεις πχ 400δολαρια φτηνοτερη απ το καιρο του μαιν, σαν εκδικηση ενα πραγμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, Herald είπε Τι επιχειρημα βρε άνθρωπε, αφου τα ιδια σου τα links σε βγαζουν λαθος. Πουθενα δεν γραφει ότι ειναι τακτική της amazon, ουτε γίνεται με σκοπο τις τιμες... Για ονομα του θεου ρε συ, πες είπα μια βλακεια και παμε παρακατω Και εγω μια λογικη εξηγηση θελω στο πως τα links σου λενε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που υποστηριζεις 😊 κριτική σκέψη λέγεται να διαβάζεις κατι και να αξιολογείς την αξιοπιστία των πληροφοριών και να αποφασίζεις τι να σκεφτείς. Σου εβαλα λινκ που αναφέρουν το θέμα (γιατι ειχε γίνει ευρεως γνωστό και δεν μπορούσαν να μην το αναφέρουν) εγραψα λογική εξήγηση παραπάνω, σου εβαλα οικονομολόγο που αναφέρει κατι αντίστοιχο.. αστο, ειμαστε σε άλλη συχνότητα και χάνουμε τον χρόνο μας. Περιμένεις ετοιμη τροφή απο τα λινκ, να σκεφτουν για σένα, χωρις τη δική σου κριτική σκέψη και να στα παρουσιάσουν ετοιμα οπως στις ειδήσεις; τι θες να σου πει η washington post που ανήκει στην amazon/Bezos? τα δεδομένα ειναι παραπανω, τα συμπεράσματα δικά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, prefuse είπε κριτική σκέψη λέγεται να διαβάζεις κατι και να αξιολογείς την αξιοπιστία των πληροφοριών και να αποφασίζεις τι να σκεφτείς. Σου εβαλα λινκ που αναφέρουν το θέμα (γιατι ειχε γίνει ευρεως γνωστό και δεν μπορούσαν να μην το αναφέρουν) εγραψα λογική εξήγηση παραπάνω, σου εβαλα οικονομολόγο που αναφέρει κατι αντίστοιχο.. αστο, ειμαστε σε άλλη συχνότητα και χάνουμε τον χρόνο μας. Περιμένεις ετοιμη τροφή απο τα λινκ, να σκεφτουν για σένα, χωρις τη δική σου κριτική σκέψη και να στα παρουσιάσουν ετοιμα οπως στις ειδήσεις; τι θες να σου πει η washington post που ανήκει στην amazon/Bezos? τα δεδομένα ειναι παραπανω, τα συμπεράσματα δικά σας Κριτική σκέψη ειναι να φιλτράρεις αυτό που διαβάζεις. Οχι να βγαζεις πραματα απτο κεφάλι σου. Αυτό λέγεται φαντασια. Ειδικα οταν η εταιρεια που κατηγορείς δεν εμπλεκεται Εγω απτα links συμπεραινω οτι η amazon καταστρεφει καρτες γραφικων για να προωθησει το cloud gaming που θα μας σερβίρει σε λιγο καιρο Καλα το παω? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Ηρεμα guys...ας κάνει η Amazon οτι θέλει. https://videocardz.com/newz/seasonic-lists-radeon-rx-7000-series-in-its-wattage-calculator Ρε λές? Απο αλλού να το περιμένουμε (nvidia) και αλλού να μας έρθει νωρίτερα... Καλά οχι οτι είναι και κανα σοβαρό spec, αλλα τις έβαλε με το ονομά τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Πρώτη φορά νομίζω τέτοια τιμή, ίσως μόνο οι "μαμά" στις αρχές-αρχές. https://geizhals.eu/xfx-speedster-swft-319-radeon-rx-6800-xt-core-gaming-rx-68xtaqfd9-a2579649.html?v=k&hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, επαναφέρω ερώτηση που είχα κάνει πριν λίγες βδομάδες, και το θέμα εκεί που πρέπει να είναι. Με τις τιμές τώρα, ποιες κάρτες θεωρούνται vfm? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε Καλησπέρα, επαναφέρω ερώτηση που είχα κάνει πριν λίγες βδομάδες, και το θέμα εκεί που πρέπει να είναι. Με τις τιμές τώρα, ποιες κάρτες θεωρούνται vfm? Rx 6600 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) ^αναλόγως την ανάλυση και τις απαιτήσεις σε γραφικά/fps Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, KapaEpsilon είπε Καλησπέρα, επαναφέρω ερώτηση που είχα κάνει πριν λίγες βδομάδες, και το θέμα εκεί που πρέπει να είναι. Με τις τιμές τώρα, ποιες κάρτες θεωρούνται vfm? Θα σου πω τι θεωρώ εγώ συγκριτικά με τις υπόλοιπες, γιατι φοβάμαι αν πω οτι καμια δεν ειναι αυτή τη στιγμη vfm...θα με μαλώσουνε...😬 Rx 6600 οσο πλησιαζουν στα 300 είναι καλυτερη επιλογή συγκριτικά με άλλες. Πάλι σήμερα εμφανιστηκε στα 330 και θα πρέπει να βγουν κι αλλα μοντελα. Rx 6600 XT το πολύ 400 για να χει νόημα (σε σχεση με την 6600) και λίγο πιο κάτω απο 400 η 3060 (να μην μιλησω για το σωστό msrp που ειχε ανακοινωθεί στα 300 €) Κοντά στα 500 (και οχι πιο πάνω) ΠΑΝΤΑ συγκριτικά, θα έλεγα οριακά 6700xt. Απο εκει και πάνω (που κοιτάω κι εγω...) το χάος. 3060 Τi και ειδικότερα 3070, δεν εχουν value (οχι οτι δεν ειναι γαμάτες κάρτες) αλλά πολύ καλύτερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ επιλογή η 6700ΧΤ. Εκτός αν θέλεις να πληρώσεις για ray traycing που απο την 3070 και πάνω αποκτά κάποιο νόημα. 6800 - 6800 xt οι τιμές (λόγω και "περιέργως"🤔 χαμηλού αριθμού υλοποιήσεων) εχουν τραγικές τιμές. Βασικά αστείες. Η 6800 xt θα έπρεπε να ειναι maximum στα 800, αφου είναι 2 Χ 6600ΧΤ. Κοντά στα 800 για τον ίδιο λόγω, και λίγο πιο ακριβή λόγω rt, θα είχε νόημα η 3080. Η 6900 επειδή εχει ιδια τιμή με την 6800xt μπορεί να ξεγελάσει, αλλα το πρόβλημα ειναι οτι η 6800 είναι παράλογα ακριβή. Ουτε καν Τις υπολοιπες (κατι 6650, 6750, 3080 Τi , 3090, 6950,) ειναι αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα ή πας να ψωνίσεις στα τυφλά. Διευκρινίζω postαρα την άποψη μου , με βάση 2 κριτήρια: συγκριτικες τιμές και (οποιο τελεσπάντων) vfm. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει οτιδήποτε, σε οποιαδήποτε τιμή ΠΟΛΥ καλά θα κάνει, το εγκρίνω και δε μου πέφτει λόγος. Επίσης ΔΕΝ τίθεται θέμα πια κάρτα είναι πιο όμορφη, ή την έχει μεγαλύτερη, ή αν ειναι Nvidia, amd, intel, Matrox ή 3dfx 😍 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Θα σου πω τι θεωρώ εγώ συγκριτικά με τις υπόλοιπες, γιατι φοβάμαι αν πω οτι καμια δεν ειναι αυτή τη στιγμη vfm...θα με μαλώσουνε...😬 Rx 6600 οσο πλησιαζουν στα 300 είναι καλυτερη επιλογή συγκριτικά με άλλες. Πάλι σήμερα εμφανιστηκε στα 330 και θα πρέπει να βγουν κι αλλα μοντελα. Rx 6600 XT το πολύ 400 για να χει νόημα (σε σχεση με την 6600) και λίγο πιο κάτω απο 400 η 3060 (να μην μιλησω για το σωστό msrp που ειχε ανακοινωθεί στα 300 €) Κοντά στα 500 (και οχι πιο πάνω) ΠΑΝΤΑ συγκριτικά, θα έλεγα οριακά 6700xt. Απο εκει και πάνω (που κοιτάω κι εγω...) το χάος. 3060 Τi και ειδικότερα 3070, δεν εχουν value (οχι οτι δεν ειναι γαμάτες κάρτες) αλλά πολύ καλύτερη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ επιλογή η 6700ΧΤ. Εκτός αν θέλεις να πληρώσεις για ray traycing που απο την 3070 και πάνω αποκτά κάποιο νόημα. 6800 - 6800 xt οι τιμές (λόγω και "περιέργως"🤔 χαμηλού αριθμού υλοποιήσεων) εχουν τραγικές τιμές. Βασικά αστείες. Η 6800 xt θα έπρεπε να ειναι maximum στα 800, αφου είναι 2 Χ 6600ΧΤ. Κοντά στα 800 για τον ίδιο λόγω, και λίγο πιο ακριβή λόγω rt, θα είχε νόημα η 3080. Η 6900 επειδή εχει ιδια τιμή με την 6800xt μπορεί να ξεγελάσει, αλλα το πρόβλημα ειναι οτι η 6800 είναι παράλογα ακριβή. Ουτε καν Τις υπολοιπες (κατι 6650, 6750, 3080 Τi , 3090, 6950,) ειναι αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα ή πας να ψωνίσεις στα τυφλά. Διευκρινίζω postαρα την άποψη μου , με βάση 2 κριτήρια: συγκριτικες τιμές και (οποιο τελεσπάντων) vfm. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει οτιδήποτε, σε οποιαδήποτε τιμή ΠΟΛΥ καλά θα κάνει, το εγκρίνω και δε μου πέφτει λόγος. Επίσης ΔΕΝ τίθεται θέμα πια κάρτα είναι πιο όμορφη, ή την έχει μεγαλύτερη, ή αν ειναι Nvidia, amd, intel, Matrox ή 3dfx 😍 Τα παραπάνω που γράφεις είναι αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης χειραγώγησης της αγοράς .Το χειρότερο που έγινε κατά την γνώμη μου την περίοδο που οι τιμές είχαν φτάσει στα ύψη. Να μπει δλδ στην κρίση και συνείδηση του καταναλωτή, είναι μια εκπαίδευση η οποία δεν περιορίζεται μόνο σε καταναλωτικά προϊόντα. Το να λες ότι 500€ είναι καλά για μια 3060 πάει να πει ότι στην καταναλωτική σου κρίση έχουν πετύχει εύστοχα τον στόχο τους . Για την σειρά και τις επιδόσεις η 3060:θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από τα 300€ 500€ για xx60 σειρά της Nvidia είναι ανέκδοτο, εντάξει υπήρξε κρίση στις κάρτες γραφικών , αλλά η κρίση έφτασε στο τέλος της . Όσοι πιστεύετε ότι τέτοιες τιμές στις κάρτες γραφικών είναι νορμάλ απλά επιβραδύνετε την πτώση τιμών. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 οι τιμές ανέβηκαν σε όλα τα προϊόντα . η καρτες στο φρεάτιο κατουρισαν? χανει την αξια του το δολάριο και το ευρω και ανεβαίνουν ολα τα αγαθά , είναι ο πληθωρισμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SWEDEN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Προσωπικά παίρνω κάρτα γραφικών κάθε 5-7 χρόνια (όπως και νέο pc). Η Σημερινή που έχω είναι 4GB και όχι πως έχω απαιτήσεις σε Gaming αλλά θέλω να έχω "ου μη γέννητω" κάτι που δεν θα χρειάζεται να σκεφτώ αν μπορεί το pc να τραβήξει η οχι. Οπως είπε ο Fulgore... Αναφορά σε κείμενο Δεν μπορείτε κάποιοι να καταλάβετε ορισμένοι ότι πολλοί θέλουν να πάρουν κάρτα απλά για να τους φύγει από την μέση επιτέλους όλο αυτό, ακριβώς επειδή έχουν σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθούν. Και αν με το καλό βγουν οι κάρτες αργότερα, το σκέφτονται αργότερα αν θα αλλάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) H 6600 ειχε πεσει στα 300 πριν λιγες μερες, η 3060 δε πεφτει γιατι εχει ζητηση κλαιν μαιν λεμε τωρα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Deathy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Herald είπε Κριτική σκέψη ειναι να φιλτράρεις αυτό που διαβάζεις. Οχι να βγαζεις πραματα απτο κεφάλι σου. Αυτό λέγεται φαντασια. Ειδικα οταν η εταιρεια που κατηγορείς δεν εμπλεκεται Εγω απτα links συμπεραινω οτι η amazon καταστρεφει καρτες γραφικων για να προωθησει το cloud gaming που θα μας σερβίρει σε λιγο καιρο Καλα το παω? Όσο αναλώνεστε σε συζητήσεις, η μαζική εξολόθρευση προϊόντων από την Amazon συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Κάθε προϊόν σταμπάρεται με μοναδικό κωδικό και στέλνεται σε θαλάμους καταστροφής αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Οι αντίπαλες δυνάμεις με αρχηγό το Ebay και το Alibaba συσπειρώνονται, ενάντια στον κοινό εχθρό που γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα. Τα links που παρατέθηκαν, επιβεβαιώνουν τα πάντα, ύστερα από κατάλληλη κριτική σκέψη και φιλτράρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KapaEpsilon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Κάτι διάβασα, για 6600 στα 300, σε ποιο μαγαζί παιδιά, με μια γρήγορη ματιά από 350 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις