Προς το περιεχόμενο

πτωση τιμων σε GPUs ;

μαστερ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, ASDIC είπε

θελει να γινει σαν τους πρασινους το Λιζακι και βαζει απαραδεκτες τιμες.

Εγω φταιω να τα φτιαξω με τον Πετσινο ? (καλα πλακα κανω)

410 για ελαφρα μεταχειρισμενη rx6600 καλα ειναι ?

Με 410 πλεον αρχίζεις και βρίσκεις την RX 6600 XT. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, chrisde είπε

Μαζικό μποϊκοτάζ Πέτρο κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να γίνει. Άμα θες εσύ και όλο το insomnia σου λέω εγώ, για το γαμώτο,  την προσπάθεια και για να έχετε τη συνείδηση σας καθαρή να κάνετε hold, πάσο και μαγκιά σας, αλλά δεν αλλάζει κάτι επι της ουσίας. Η ευρεία μάζα αποφασίζει και αυτή, καλώς ή κακώς, δεν πιστεύω ότι ελέγχεται. Η γνώμη μου είναι ο καθένας να αποφασίζει για τον εαυτό του αναλόγως τις ανάγκες, την ψυχολογία και το πορτοφόλι του, χωρίς κριτική και αναθέματα. Στην τελική, για κάρτες γραφικών μιλάμε, όχι για είδη πρώτης ανάγκης...

Καλά, δεν λέω να ξεκινήσουμε κίνημα, δεν τρέφω τέτοιες αυταπάτες για την καταναλωτική/συλλογική μας συνείδηση.

Απλά αναφέρω ότι οι τιμές παραμένουν απαράδεκτες (ναι, ακόμα και αυτές που έδειξε παραπάνω ο Ατεν), απλά είναι καλύτερες απο τις προηγούμενες εξωφρενικές.

Στο 400κο αυτή τη στιγμή παίρνω με το ζόρι τις ίδιες περίπου επιδόσεις 4ετίας...οι οποίες τότε κινούνταν στα 500.

Αν θέλω ένα σκάρτο +50%, θέλω άλλο +50% σε τιμή.

Το RT+DLSS/FSR (όταν η κάθε υλοποίηση γίνει ανθρώπινη), δεν μπορεί από μόνο του να θεωρείται επαρκής λόγος (πολύ περισσότερο όταν πια ξεμένω από μνήμη ακόμα και στα 700+€).

Ε, να δώσω αυτά τα χρήματα 1-1.5 χρόνο από την κυκλοφορία της γενιάς και μισό πριν την κυκλοφορία της επόμενης (με τις υποτιθέμενες, για άλλη μια φορά, εξωπραγματικές επιδόσεις) το βρίσκω κοροϊδία, πραγματικά.

Καλοκαιράκι πιάσαμε, παιγνίδια δεν βγαίνουν, ψιλό γαζί μας δουλεύουν και οι δυο τους...να δούμε κιόλας αν ισχύει ότι "ίσα για ένα ξεροκόμματο δουλεύει το λιανοπούλι".

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

3 ώρες πριν, ASDIC είπε

θελει να γινει σαν τους πρασινους το Λιζακι και βαζει απαραδεκτες τιμες.

Εγω φταιω να τα φτιαξω με τον Πετσινο ? (καλα πλακα κανω)

410 για ελαφρα μεταχειρισμενη rx6600 καλα ειναι ?

Με 370 παιρνεις καινουργια rx6600... 

2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Καλά, δεν λέω να ξεκινήσουμε κίνημα, δεν τρέφω τέτοιες αυταπάτες για την καταναλωτική/συλλογική μας συνείδηση.

Απλά αναφέρω ότι οι τιμές παραμένουν απαράδεκτες (ναι, ακόμα και αυτές που έδειξε παραπάνω ο Ατεν), απλά είναι καλύτερες απο τις προηγούμενες εξωφρενικές.

Στο 400κο αυτή τη στιγμή παίρνω με το ζόρι τις ίδιες περίπου επιδόσεις 4ετίας...οι οποίες τότε κινούνταν στα 500.

Αν θέλω ένα σκάρτο +50%, θέλω άλλο +50% σε τιμή.

Το RT+DLSS/FSR (όταν η κάθε υλοποίηση γίνει ανθρώπινη), δεν μπορεί από μόνο του να θεωρείται επαρκής λόγος (πολύ περισσότερο όταν πια ξεμένω από μνήμη ακόμα και στα 700+€).

Ε, να δώσω αυτά τα χρήματα 1-1.5 χρόνο από την κυκλοφορία της γενιάς και μισό πριν την κυκλοφορία της επόμενης (με τις υποτιθέμενες, για άλλη μια φορά, εξωπραγματικές επιδόσεις) το βρίσκω κοροϊδία, πραγματικά.

Καλοκαιράκι πιάσαμε, παιγνίδια δεν βγαίνουν, ψιλό γαζί μας δουλεύουν και οι δυο τους...να δούμε κιόλας αν ισχύει ότι "ίσα για ένα ξεροκόμματο δουλεύει το λιανοπούλι".

Οτι λεει ο φιλος και +++ οτι δεν περιμενουμε αμεσα και καμια σοβαρη κυκλοφορια σε παιχνιδια

συνεχιζουμε δυναμικα να μην αγοραζουμε τιποτα ακομα. Οι τιμες στις καρτες πεφτουν, τα κρυπτο πανε στο μηδεν, το ρευμα αυξανεται, ο πληθωρισμος κανει την εμφανιση του παντου.

ΜΠΡΕΛΟΚ soon. 

• Like 2

1 ώρα πριν, DexterWhite είπε

συνεχιζουμε δυναμικα να μην αγοραζουμε τιποτα ακομα. Οι τιμες στις καρτες πεφτουν, τα κρυπτο πανε στο μηδεν, το ρευμα αυξανεται, ο πληθωρισμος κανει την εμφανιση του παντου.

ΜΠΡΕΛΟΚ soon. 

Δεν νομίζω ότι θα πεσουν και πολυ αδερφέ. 

Έχουν ακριβύνει τα παντα,από τα μακαρόνια μέχρι το προφυλακτικο. 

Δεν νομίζω τελικά να πεσουν τοσο πολυ. 

Ο πληθωρισμος και αυξηση στην ενέργεια που γράφεις αντιθέτως βοηθουν στην άνοδο των τιμών στις κάρτες γραφικών. 

Οι κατρακύλα των crypto ναι βοηθάει αλλά από μόνη της δεν θα κάνει θαύματα. 

Στην low end κατηγορία(gtx 1650 πχ)δεν νομίζω ότι τα crypto είναι αυτά που τις κρατάνε στα 200+ ευρώ. 

Εγώ αν δεν δω το Λιζάκι ντυμένο στα μαύρα να σκούζει σαν τη Μαρινέλλα "ανοιξε πετρα για να μπώ" , και τον πετσινο να ρίχνει ζεμπεκιές σαν τον κούρκουλο πάνω απο λαμπαδιασμένες καρτες , "νεας γενιάς" gpu δεν ακουμπάω...

Diablo και Starcraft μέχρι να μην ξαναδύσει ο ήλιος.

• Like 1

37 λεπτά πριν, catmaster είπε

Εγώ αν δεν δω το Λιζάκι ντυμένο στα μαύρα να σκούζει σαν τη Μαρινέλλα "ανοιξε πετρα για να μπώ" , και τον πετσινο να ρίχνει ζεμπεκιές σαν τον κούρκουλο πάνω απο λαμπαδιασμένες καρτες , "νεας γενιάς" gpu δεν ακουμπάω...

Diablo και Starcraft μέχρι να μην ξαναδύσει ο ήλιος.

Άμα σου πω ότι πριν 2 εβδομάδες πήρα χαμπάρι ότι δεν είχα τελειώσει ποτέ το SC2...μόνο το 1ο κεφάλαιο και μετά για κάποιο λόγο το είχα ξεχάσει εντελώς.

• Sad 1

10 ώρες πριν, bonorov είπε

Δεν νομίζω ότι θα πεσουν και πολυ αδερφέ. 

Έχουν ακριβύνει τα παντα,από τα μακαρόνια μέχρι το προφυλακτικο. 

Δεν νομίζω τελικά να πεσουν τοσο πολυ. 

Ο πληθωρισμος και αυξηση στην ενέργεια που γράφεις αντιθέτως βοηθουν στην άνοδο των τιμών στις κάρτες γραφικών. 

Οι κατρακύλα των crypto ναι βοηθάει αλλά από μόνη της δεν θα κάνει θαύματα. 

Στην low end κατηγορία(gtx 1650 πχ)δεν νομίζω ότι τα crypto είναι αυτά που τις κρατάνε στα 200+ ευρώ. 

Εννοειται πως ο πληθωρισμος βοηθα στην ανοδο των τιμων.

Οταν ομως οι τιμες ειναι ηδη σε παραλογα επιπεδα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα, πριν καν παρατηρηθει πληρωθισμος στην οικονομια, τοτε εκτιμω πως θα επιστρεψουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε MSRP πολυ συντομα κιολας.

Μην ξεχναμε πως η τεχνολογια εξελισσεται παντα με εκθετικους ρυθμους, το οποιο σημαινει αυτοματα μειωση τιμων σε οτιδηποτε αφορα παλαιοτερα μοντελα hardware, ειτε αυτο ειναι καρτα γραφικων ειτε cpu ειτε whatever. 

Τα μακαρονια απο την αλλη, παντα θα ειναι μακαρονια. Δεν βγαινει καποιο upgrade.

• Like 1

Για πρώτη φορά από όσο γνωρίζω η 6500ΧΤ έπεσε κάτω από τα 200 ευρώ.  Αν και δεν είναι ετοιμοπαράδοτη αλλά με παραγγελία 4-10 μέρες.

https://www.skroutz.gr/s/33877722/MSI-Radeon-RX-6500-XT-4GB-GDDR6-Mech-2X-OC-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x4-4-0-με-HDMI-και-DisplayPort.html

Για να δείτε όταν ο Gamer πάει και αγοράζει χωρίς να έχει ιδέα τι του γίνεται/τον επηρεάζουν λάθος.

Έβλεπα τις TOP πωλήσεις GPU από newegg στην Αμερική, δείτε στην θέση 5 την RTX3050 στα 330 δολάρια και στην θέση 9 την RTX3050 στα 380 δολάρια.

Στο newegg έχει στην ίδια τιμή ($330) με την RTX3050 την RX6600 η οποία σύμφωνα με το TPU είναι 30% ταχύτερη στα 1080p

Εντωμεταξύ στα 400 δολάρια έχει την RX6650XT που είναι 45% ταχύτερη από την RTX3050 των 380 δολαρίων , 🤪

Newegg-best-GPUs-12-5-22-a.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Για να δείτε όταν ο Gamer πάει και αγοράζει χωρίς να έχει ιδέα τι του γίνεται/τον επηρεάζουν λάθος.

Έβλεπα τις TOP πωλήσεις GPU από newegg στην Αμερική, δείτε στην θέση 5 την RTX3050 στα 330 δολάρια και στην θέση 9 την RTX3050 στα 380 δολάρια.

Στο newegg έχει στην ίδια τιμή ($330) με την RTX3050 την RX6600 η οποία σύμφωνα με το TPU είναι 30% ταχύτερη στα 1080p

Εντωμεταξύ στα 400 δολάρια έχει την RX6650XT που είναι 45% ταχύτερη από την RTX3050 των 380 δολαρίων , 🤪

Ενας gamer εχει επηρεαστει λαθος επειδη υπαρχουν 2 διαφορετικες υλοποιησεις στα best sellers? Για να ειναι η msi 5η, σημαινει οτι οι περισσοτεροι καταναλωτες μαλλον εκαναν την καλυτερη επιλογη. Ωστοσο, δεν ξερουμε αν πριν 1 μηνα η διαφορα στην τιμη μεταξυ των 2 ηταν μικροτερη, ωστε να δικαιολογησει καποιος να παρει το 3πλο φαν, και εξου να ειναι και αυτη στην 9η θεση. Βασικα τωρα που το βλεπω, η msi εχει εκπτωση 13%, αρα ναι, με ιδιες αρχικες τιμες, ή ακομα και μικροτερη διαφορα, και εγω την gigabyte θα επελεγα.

Οσον αφορα την ρχ 6650χτ που λες, καταλαβαινεις οτι τα best sellers βγαινουν απο μια μεγαλη περιοδο, και οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μολις λιγων ημερων, ετσι?

Επεξ/σία από SabotazNic

Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω την sapphire rx 6600 και την βρήκα στο foxstore μέσω bestprice στα 367. Θέλω να ρωτήσω αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο η όχι, επίσης και στο kavatza την έχει στην ίδια τιμή. Ποιο από τα δύο λέτε να προτιμήσω ;;

1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Μπορεί αρκετοι απο αυτούς να ειχαν 5700xt 😊

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...