Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JioFunny είπε

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών, αλλά δεν βιάζομαι, γιατί βλέπω οι τιμές είναι ασταθή; Δηλαδή πριν λίγες μέρες είχε 3070 με 640 ευρώ στο skroutz.. τώρα 780 περίπου .. αντίθετα όμως τώρα έχουν πέσει οι 3070 ti.. ξεκινούν στα 790 περίπου.

Εγώ, δεν βιάζομαι ακριβώς.. δηλαδή θα μπορούσα να περιμένω και μήνα. Όχι παραπάνω όμως. Η ερώτηση μου.. πώς κινείται κανείς αυτή τη στιγμή; Θα πέσουν κι άλλο οι τιμές; Ή όχι; Ό, τι βγαίνει σε προσφορά και αξίζει με τις τωρινές τιμές να αγοράσω; Ή να περιμένω αυτό το μήνα; Ή δεν έχει νόημα να περιμενω;

Μία ειλικρινή απάντηση θα ήταν πολύ εκτιμητή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε 1 μηνα το πολυ να γλυτωσεις 20-30 ευρω. Μπορει ομως να ανεβουν αλλο τοσο. Επισης, μην βλεπετε τις τιμες απο την 1η καρτα της λιστας, αλλα απο την 1η διαθεσιμη για αμεση αγορα. Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, μιας και πολλες φορες τα ιδια τα botακια ριχνουν τις τιμες χωρις να υπαρχει προθεση απο το καταστημα να την παραγγειλει, ή να εχουν ελεγξει αν την εχει ο προμηθευτης. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JioFunny είπε

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών, αλλά δεν βιάζομαι, γιατί βλέπω οι τιμές είναι ασταθή; Δηλαδή πριν λίγες μέρες είχε 3070 με 640 ευρώ στο skroutz.. τώρα 780 περίπου .. αντίθετα όμως τώρα έχουν πέσει οι 3070 ti.. ξεκινούν στα 790 περίπου.

Εγώ, δεν βιάζομαι ακριβώς.. δηλαδή θα μπορούσα να περιμένω και μήνα. Όχι παραπάνω όμως. Η ερώτηση μου.. πώς κινείται κανείς αυτή τη στιγμή; Θα πέσουν κι άλλο οι τιμές; Ή όχι; Ό, τι βγαίνει σε προσφορά και αξίζει με τις τωρινές τιμές να αγοράσω; Ή να περιμένω αυτό το μήνα; Ή δεν έχει νόημα να περιμενω;

Μία ειλικρινή απάντηση θα ήταν πολύ εκτιμητή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προσωπικά θα περίμενα τον παραπάνω μήνα που αναφέρεις για δυο ρεαλιστικούς λόγους.

1) για να δούμε τι στοκ και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές απο τις "καινούριες" 🤑 6750, 6650 και

2) για να δούμε αν όντως θα βγουν οι καρτες της Intel τον Ιούνιο.

Και δεν αναφέρομαι σε θεωρίες....οι 6650 , 6750 κλπ θα κυκλοφορήσουν σε λιγότερο απο 10 μέρες (οχι οτι θα βγουν τζάμπα, αλλά αναλόγως το στοκ που θα βγει, λογικά θα πιεστούν οι τιμές και των υπολοίπων προς τα κάτω) .

Αντίστοιχα υπήρξε μια επιβεβαίωση απο την Intel για Launch μέχρι τον Ιούνιο....

Νομίζω οτι στην κατηγορία που κοιτάς (700+-) αξίζει να περιμένεις τον μήνα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Και δεν αναφέρομαι σε θεωρίες....οι 6650 , 6750 κλπ θα κυκλοφορήσουν σε λιγότερο απο 10 μέρες (οχι οτι θα βγουν τζάμπα, αλλά αναλόγως το στοκ που θα βγει, λογικά θα πιεστούν οι τιμές και των υπολοίπων προς τα κάτω) .

Με 20, 70 και 100 δολάρια παραπάνω MSRP πως θα πιέσουν τις άλλες τιμές προς τα κάτω ??

ngcb1

• Like 2
Δημοσ.

Αρχίσει να υπάρχει κορεσμός έστω και με αυτές τις χαλιά τιμες. Κάποιος που θέλει κάρτα τώρα θα δώσει 1100 να πάρει κάρτα 4Κ. Δεν θα δώσει 1000 να πάρει προηγούμενο μοντέλο. Και 100 να πέσει το προηγούμενο πτώση θεωρείται, όχι τρομερή φυσικά .

Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Με 20, 70 και 100 δολάρια παραπάνω MSRP πως θα πιέσουν τις άλλες τιμές προς τα κάτω ??

ngcb1

Αλλη μια ευκαιρια για αρμεγμα. Δυστυχως δεν φαινεται να εχουν συνελθει απο το μεθυσι του mining ακομη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

ngcb1

Ωωωω 🥴.  Και ειχαν πει οτι θα εβγαιναν ιδια τιμη...ακομα κι ετσι ομως, σημασια εχουν οι ποσοτητες που βγαλουν, και κατα ποσο θα πουλησουν

Και οι τιμες που δινουν msrp ειναι και πιο χαμηλες απο τις σημερινες Ελλαδας 

Κοιτα, προβλεψεις κανουμε στα πλαισια κουβεντας, αλλα δικια μου εκτιμηση ειναι οτι αν βγουν καλες ποσοτητες, σε πιο πανω τιμες  απο τις msrp δεν θα εχουν ζητηση. Ειδικα οι οι 2 πιο μικρες, αφου πρακτικα ειναι οι ιδιες καρτες. Οποτε λεω μεχρι τελος του μηνα - αρχες του επομενου οι 6600 θα ειναι κατω απο 400 , και οι 6700 γυρω στα 550. Και μετα οσο ο κοσμος δεν αγοραζει εφοσον φαινεται οτι θα υπαρχει στοκ, σιγα σιγα καποια καταστηματα θα βγαζουν ''προσφορες'' για να τσιμπησουν καμια πωληση.

Αντιστοιχα θελω να πιστευω και στις μεγαλες. Ενα καλο στοκ θα βοηθησει πολυ στις τιμες.

Και αν το στοκ βοηθηθει και απο την ιντελ μεσα στον Ιουνιο, θα εχουμε πρωτα ο Θεος μια καλυτερη πορεια...

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες η γυναίκα μου με έχει βάλει χέρι όταν άκουσε για τις τιμές και από ότι φαίνεται νέα κάρτα δεν θα πάρω για τώρα.

Έχω βρει μια Asus Rx Vega 56 gaming OC στο  eBay.co.uk με προσφορά 260 ευρώ. Είναι καλή τιμή ?

Παίζω στα 1440π στα 75 MHz Tomb Raider Kai Warthunder.

https://www.ebay.co.uk/itm/224954239715?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=qwZvSSFeSmq&sssrc=2349624&ssuid=mgkhct70txo&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ASDIC είπε

Παίδες η γυναίκα μου με έχει βάλει χέρι όταν άκουσε για τις τιμές και από ότι φαίνεται νέα κάρτα δεν θα πάρω για τώρα.

Έχω βρει μια Asus Rx Vega 56 gaming OC στο  eBay.co.uk με προσφορά 260 ευρώ. Είναι καλή τιμή ?

Παίζω στα 1440π στα 75 MHz Tomb Raider Kai Warthunder.

https://www.ebay.co.uk/itm/224954239715?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=qwZvSSFeSmq&sssrc=2349624&ssuid=mgkhct70txo&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

https://www.overclockers.co.uk/msi-radeon-rx-6600-mech-2x-8gb-gddr6-pci-express-graphics-card-gx-37z-ms.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πράγματι, το απόλυτο minimum για να πάρει κανείς μια νορμάλ κάρτα για gaming αυτή τη στιγμή με τα λιγότερα λεφτά είναι η 6600 κοντά στα 350€ περίπου. Οτιδήποτε κάτω από αυτήν θεωρώ πως είναι κοροϊδία και δεν αξίζει εκτός και πετύχετε καμια καλή περίπτωση σε μτχ από κάνα γνωστό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Πράγματι, το απόλυτο minimum για να πάρει κανείς μια νορμάλ κάρτα για gaming αυτή τη στιγμή με τα λιγότερα λεφτά είναι η 6600 κοντά στα 350€ περίπου. Οτιδήποτε κάτω από αυτήν θεωρώ πως είναι κοροϊδία και δεν αξίζει εκτός και πετύχετε καμια καλή περίπτωση σε μτχ από κάνα γνωστό.

Κυκλοφορουν οι 6*50XT και τσιμπας μια 6700XTαπλα ειναι τα πραγματα

Δημοσ.

Από όλες τις υλοποιήσεις της 6600xt διαβάζω την msi gaming x σαν την καλύτερη. Αξίζει αυτή τη στιγμή για 471€ ; (άμεσα διαθέσιμη)
ή να προτιμήσω την msi Mech 2X που παίζει γύρω στα 420-430 μόνιμα ; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παρα ειναι φθηνη. ebay?

Τόσο πούλησα την δικία'μ πρίν 2 χρόνια.

Τύπος με τσίπα θα πώ (έτσι για το debate)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...