umbrella co. Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Intel CEO: Semiconductor Shortages to Continue until 2024 https://www.cnbc.com/2022/04/29/semiconductor-shortage-intel-ceo-says-chip-crunch-to-last-into-2024.html Ας κοιταξουν να βγαλουν καμια αξιοπρεπη Gpu μεσα στο 2022 αυτοι και μετα βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, Fulgore είπε Intel CEO: Semiconductor Shortages to Continue until 2024 https://www.cnbc.com/2022/04/29/semiconductor-shortage-intel-ceo-says-chip-crunch-to-last-into-2024.html πλεον φτηνους επεξεργαστες βγαζουν κινεζοι, απλ, κ υπαρχουν κ μεταχειρισμενα. μπρελοκ θα τα παρει , εκτος απο λιγους αμερικανους που θα τρεχουν για καρτες 2000δολαρια, κ μαινερ, που θα πληρωνουν 500δολαρα αβερτα η 6400 μολις παει στα 140 ευρω τελος η κριση. τρεχει τα παντα σε 1080 κ..720π. εστειλε τις 1650 άπατες κ τις μεταχειρισμενες στα 80ε θα βαλω 2 χ 1050 κ θα τρεχω πανκ 77 με μνημη 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε πλεον φτηνους επεξεργαστες βγαζουν κινεζοι, απλ, κ υπαρχουν κ μεταχειρισμενα. μπρελοκ θα τα παρει , εκτος απο λιγους αμερικανους που θα τρεχουν για καρτες 2000δολαρια, κ μαινερ, που θα πληρωνουν 500δολαρα αβερτα η 6400 μολις παει στα 140 ευρω τελος η κριση. τρεχει τα παντα σε 1080 κ..720π. εστειλε τις 1650 άπατες κ τις μεταχειρισμενες στα 80ε θα βαλω 2 χ 1050 κ θα τρεχω πανκ 77 με μνημη 8 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά γιατί σε κάθε post χρησιμοποιείς τη λέξη "μπρελοκ"? Σε ολα ομως.... Απο που εχει προελθει γιατί μάλλον εχω χάσει επεισόδια... Αν θες απαντάς, στα όρια του χαβαλε ρωτάω... δεν το στειλα pm μήπως έχει κάποιος άλλος την ίδια απορία 🙃 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από scorpion8283 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Πέρυσι έλεγε ο ceo της εταιρείας αυτής ότι η κατάσταση θα πάει έτσι μέχρι και το 2023,και πλέον τον επιβεβαιώνουν και άλλες μεγάλες εταιρείες, άρα δεν είναι καθόλου απίθανο να πάει μέχρι και στο 2024 όλο αυτό. Και η δήλωση του αυτή δεν αφοράα μόνο τις κάρτες γραφικών αλλά γενικά όλη την βιομηχανία απο κάρτες γραφικών μέχρι αυτοκίνητα,κινητά παιχνιδοκονσόλες και πάει λέγοντας. Αυτή την στιγμή ούτε το xbox controller δεν βρίσκεις να αγοράσεις. Ακόμα δεν εχουμε δει το supply chain bullwhip effect στην αγορά γι αυτο. Τελη καλοκαιριου το ξαναβλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Χωρίς παρεξήγηση, αλλά γιατί σε κάθε post χρησιμοποιείς τη λέξη "μπρελοκ"? Σε ολα ομως.... Απο που εχει προελθει γιατί μάλλον εχω χάσει επεισόδια... Αν θες απαντάς, στα όρια του χαβαλε ρωτάω... δεν το στειλα pm μήπως έχει κάποιος άλλος την ίδια απορία 🙃 Ειναι μια καραμελα που μασανε στο συγκεκριμενο thread Αν παρατηρησεις και τα περισσοτερα ποστ του, ειναι γενικα οτι να'ναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειναι μια καραμελα που μασανε στο συγκεκριμενο thread Αν παρατηρησεις και τα περισσοτερα ποστ του, ειναι γενικα οτι να'ναι. Οχι, οχι εντάξει μην ξεκινήσω εγω μανούρα χωρίς λόγο... Η φράση "μπρελοκ"....μέσης αξιάς 400 - 700 € δεν μου κόλαγε.... N mind, forget I asked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Οταν βλεπω στις αγγελίες να πουλανε 3060 Τι και 6600χτ στην ιδια τιμη η και ακριβοτερα απο οτι πουλιόνται αυτη την στιγμη στο σκρουτζ τοτε και καταλαβαινω τι εκαναν με τις καρτες και γιατι θα τις κανουνε μπρελοκ.Ένας γκαιμερ με την αβεβαιότητα που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα με τις καινουργιες σειρες δεν εχει λογο να πουλησει αυτη την στιγμη . Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Οταν βλεπω στις αγγελίες να πουλανε 3060 Τι και 6600χτ στην ιδια τιμη η και ακριβοτερα απο οτι πουλιόνται αυτη την στιγμη στο σκρουτζ τοτε και καταλαβαινω τι εκαναν με τις καρτες και γιατι θα τις κανουνε μπρελοκ.Ένας γκαιμερ με την αβεβαιότητα που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα με τις καινουργιες σειρες δεν εχει λογο να πουλησει αυτη την στιγμη . Ένα ενδεχόμενο είναι να τις κάνουνε μπρελοκ...δηλαδή να τις χρησιμοποιήσουν για να κρατάνε τα κλειδιά τους. Αλλά είναι λίγο μεγάλες σε όγκο. Δε πολυχωράνε στην τσέπη κ.λ.π. Και σκέψου να βάλεις κλειδιά αυτοκινήτου ή μηχανής...😋 Ή εναλλακτικά, θα περιμένουν μήπως βρεθεί κάποιος πιο άπειρος χρήστης που δεν παρακολουθεί καλά τις τιμές, και τους δώσει τα χρήματα που ζητάνε. Εαν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (αναλόγως με την υπομονή του καθενός) δεν βρεθεί κάποιος, σταδιακά θα χαμηλωνουν την τιμή και αναλόγως θα τις δώσουνε κι αυτοί, ευτυχισμένοι!! Και καπως έτσι λειτουργεί η αγοράααααααα....Η ελεύθερη κιόλας.. Ψηφίζω οτι θα γίνει η 2η υπόθεση. Και στο λέει άνθρωπος που συνήθως χαρίζει τα parts που αναβαθμίζει... Θέλω να πω οτι είναι τέτοιοι οι (ψυχολογικοί) νόμοι της αγοράς, που όσο και αν δεν μας αρέσουν κάποιες φορές, κανείς δεν θα φτιάξει ουτε μπρελοκ, ουτε souver, ουτε γλαστράκια με εξοπλισμό 500 - 1.000 €. Αλλά νομίζω οτι τα ξέρουμε ολοι αυτά, και δικαιολογημένη μεν η γκρίνια, αλλά σε κάααααθε συζήτηση??? 🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ή εναλλακτικά, θα περιμένουν μήπως βρεθεί κάποιος πιο άπειρος χρήστης που δεν παρακολουθεί καλά τις τιμές, και τους δώσει τα χρήματα που ζητάνε. Εαν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (αναλόγως με την υπομονή του καθενός) δεν βρεθεί κάποιος, σταδιακά θα χαμηλωνουν την τιμή και αναλόγως θα τις δώσουνε κι αυτοί, ευτυχισμένοι!! Και καπως έτσι λειτουργεί η αγοράααααααα....Η ελεύθερη κιόλας.. Για κοροιδα ψαχνουνε δηλαδη .Ετσι λειτουργει η αγορααααααααααα....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ειναι μια καραμελα που μασανε στο συγκεκριμενο thread Αν παρατηρησεις και τα περισσοτερα ποστ του, ειναι γενικα οτι να'ναι. Τα διαβαζα χτες στη δουλεια στο διάλειμμα (τις τελευταιες 17 σελιδες), να ειναι καλα το παιδί περασα ευχαριστα. Επισης συνειδητοποιησα οτι δεν εχω μπρελοκ στα κλειδια μου, αντε απο σεπτεμβρη που θα βγει η 4090 θα κανω την παλια μπρελοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Herald είπε Τα διαβαζα χτες στη δουλεια στο διάλειμμα (τις τελευταιες 17 σελιδες), να ειναι καλα το παιδί περασα ευχαριστα. Επισης συνειδητοποιησα οτι δεν εχω μπρελοκ στα κλειδια μου, αντε απο σεπτεμβρη που θα βγει η 4090 θα κανω την παλια μπρελοκ Δωστη μου εμένα, και θα σου δώσω πίσω ενα μικρό μπρελοκ σε σχέδιο ποντικιού. Συλλεκτικό! Σε άριστη κατάσταση! Βέβαια με μια μικρή διαφορά απο μέρους σου, αφου αυτό που θα σου δώσω εγω, θα είναι πιο λειτουργικό για τη δουλεία που το θέλεις (να κρατάει κλειδιά) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Δωστη μου εμένα, και θα σου δώσω πίσω ενα μικρό μπρελοκ σε σχέδιο ποντικιού. Συλλεκτικό! Σε άριστη κατάσταση! Βέβαια με μια μικρή διαφορά απο μέρους σου, αφου αυτό που θα σου δώσω εγω, θα είναι πιο λειτουργικό για τη δουλεία που το θέλεις (να κρατάει κλειδιά) . Σιγουρα την θες ρε συ? Εσκαψε μεχρι τα ορυχεια της Μόρια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollon98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στην τελική τι ψάχνουμε ; Δεδομένου ενός budget την καλύτερη GPU ; Η πόσο θα κόστιζαν η Gaming απαιτήσεις μας ; Προσωπικά εγώ που παίζω κυρίως LoL και περιστασιακά κανένα χαζοπαίχνιδο στο steam ή minecraft, σε 1080p 144Hz θα ήμουν φουλ χαρούμενος με τις επιδόσεις ακόμη και μιας 1060 6GB. Τι θέλω να πω; Με μια 3050 θα ήμουν χαρούμενος για πολύ καιρό. Για εμένα αν την παρω στα 350 τώρα θα μου εξασφαλίσουν αρκετά χρόνια gaming. Και ας έπεφταν αυριο οι τιμές σε MSRP Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι παιχνίδια παίζετε σε τι αναλύσεις και τι απαιτήσεις έχετε σε FPS. Στην τελική , κάθε καινούργια γενια GPU είναι καλή στο mining, όπως και να το κάνουμε. Ποιος ξέρεις αν δεν γίνει και άλλο boom με το καινουργιο launch ? Στις 2/5/2022 στις 7:04 ΜΜ, ASDIC είπε Για την ανανεωση της ΑΜΔ σε 8 ημερες ακουγεται οτι οι επιδοσεις τους σε σχεση με την σειρα 6ΧΧΧ θα ειναι ελαχιστες, γτ αλλαζει μονο η μνημη ( αραγε και η συχνοτητα ?). Το θεμα που προκυπτει, θα ειανι ιδιες οι τιμες οπως στην σειρα 6ΧΧΧ, εαν ναι τοτε ποσο θα πωλουνται οι καρτες τις σειρας 6ΧΧΧ (νεες-μεταχειρισμενες) ? Πέρα από τις μνήμες θα έχουν αύξηση σε clocks 6900XT -> 6950XT (1100$) 2100Mhz -> 2310Mhz TBP 300W -> 335W 6700XT -> 6750XT(499$) 2495Mhz -> 2600Mhz TBP 230W -> 250W 6600XT -> 6650XT(399$) 2410Mhz -> 2635Mhz TBP 160W -> 180W Λογικό να μην αυξήσουν δραματικά το MSRP. Αυτή η καλύτερη μνήμη, GDDR6+ , είναι πλεον φθηνότερο να παραχθεί απο την κανονική. Σε ένα podcast του Moore's Law is Dead ανέφεραν πως μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν "κακά bins" αυτών τον μνημών. Λογικά η μικρή αύξηση είναι απάντηση προς την nVIDIA πιστεύω. 6650 XT -> 3060 Ti 6700 XT -> 3070 Ti 6900 XT -> 3090 Ti Για την 3080 φαίνεται ο πανικός της nVIDIA από τις 3080 12 GB και 3080 Ti. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JioFunny Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών, αλλά δεν βιάζομαι, γιατί βλέπω οι τιμές είναι ασταθή; Δηλαδή πριν λίγες μέρες είχε 3070 με 640 ευρώ στο skroutz.. τώρα 780 περίπου .. αντίθετα όμως τώρα έχουν πέσει οι 3070 ti.. ξεκινούν στα 790 περίπου. Εγώ, δεν βιάζομαι ακριβώς.. δηλαδή θα μπορούσα να περιμένω και μήνα. Όχι παραπάνω όμως. Η ερώτηση μου.. πώς κινείται κανείς αυτή τη στιγμή; Θα πέσουν κι άλλο οι τιμές; Ή όχι; Ό, τι βγαίνει σε προσφορά και αξίζει με τις τωρινές τιμές να αγοράσω; Ή να περιμένω αυτό το μήνα; Ή δεν έχει νόημα να περιμενω; Μία ειλικρινή απάντηση θα ήταν πολύ εκτιμητή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από JioFunny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, JioFunny είπε Καλημέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών, αλλά δεν βιάζομαι, γιατί βλέπω οι τιμές είναι ασταθή; Δηλαδή πριν λίγες μέρες είχε 3070 με 640 ευρώ στο skroutz.. τώρα 780 περίπου .. αντίθετα όμως τώρα έχουν πέσει οι 3070 ti.. ξεκινούν στα 790 περίπου. Εγώ, δεν βιάζομαι ακριβώς.. δηλαδή θα μπορούσα να περιμένω και μήνα. Όχι παραπάνω όμως. Η ερώτηση μου.. πώς κινείται κανείς αυτή τη στιγμή; Θα πέσουν κι άλλο οι τιμές; Ή όχι; Ό, τι βγαίνει σε προσφορά και αξίζει με τις τωρινές τιμές να αγοράσω; Ή να περιμένω αυτό το μήνα; Ή δεν έχει νόημα να περιμενω; Μία ειλικρινή απάντηση θα ήταν πολύ εκτιμητή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η αγορά των gpus είναι τελείως απροβλεπτη. Λογικά οι τιμές θα πεσουν κι άλλο,οχι δραματικά κατά την γνώμη μου,αλλά αυτό θα γίνει σε βάθος 6μηνου. Αν δεν μπορείς να περιμένεις όπου δεις κάποια "προσφορα" αγόρασε. Αυτό έκανα κι εγώ βρήκα μία rx 6600 στα 340€ και την τσιμπησα. Τώρα αν σε 5-6 μήνες πεσει στα 300 ας πεσει δεν μπορουσα να περιμενω. ΑΝ πεσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις