Tronis20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ASDIC είπε Προτεινω ψυχραιμια. Εαν δεν εχετε καρτα γραφικων να κανετε την δουλεια σας να παρετε οτι μπορειτε, αλλιως πρωτα θα δουμε τι γινεται στις 10 Μαιου και μετα το καλοκαιρι. Θα έχουμε μεγάλη κατρακύλα στις τιμές πριν μπει ο Ιούλιος( μπορεί και πιο νωρίς) , για όποιον μπορεί να περιμένει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Θα έχουμε μεγάλη κατρακύλα στις τιμές πριν μπει ο Ιούλιος( μπορεί και πιο νωρίς) , για όποιον μπορεί να περιμένει Βλέπω τρισχειρότερα να έρχονται. Τι λες? https://focusfm.gr/gazprom-telos-to-rosiko-fysiko-aerio-se-polonia-kai-voylgaria/?fbclid=IwAR1WQuScN2JC1fVdNtzRLhMaVevEu6WyYVCA1D2ADcw0uJAj11iiYo-C6r0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Βλέπω τρισχειρότερα να έρχονται. Τι λες? https://focusfm.gr/gazprom-telos-to-rosiko-fysiko-aerio-se-polonia-kai-voylgaria/?fbclid=IwAR1WQuScN2JC1fVdNtzRLhMaVevEu6WyYVCA1D2ADcw0uJAj11iiYo-C6r0 Προβλέπω μια 3070=ένα τσουβάλι αλεύρι, μια 3080=ένας τενεκές λάδι. Με μια 3090 παίρνεις και τα δύο, δώρο μαγιά,ζάχαρη και ένα απο αυτά τα όμορφα μπρελόκ που τόσος λόγος γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Βλέπω τρισχειρότερα να έρχονται. Τι λες? https://focusfm.gr/gazprom-telos-to-rosiko-fysiko-aerio-se-polonia-kai-voylgaria/?fbclid=IwAR1WQuScN2JC1fVdNtzRLhMaVevEu6WyYVCA1D2ADcw0uJAj11iiYo-C6r0 Μόνο καλά μπορούν να χαρακτηριστούν τέτοιου είδους νέα σε βάθος χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Μόνο καλά μπορούν να χαρακτηριστούν τέτοιου είδους νέα σε βάθος χρόνου. Δεν το πιασες. Νο καύσιμα, no εισαγωγές και no εισαγωγές, no μαμ. Μετά ασχολείσου με κάρτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δεν το πιασες. Νο καύσιμα, no εισαγωγές και no εισαγωγές, no μαμ. Μετά ασχολείσου με κάρτες. Αυτό που εννούσα είναι οτι θα γίνει στροφή και θα απαλλαγούμε από την Gazprom και γενικά από την Ρωσία για την τροφοδοσία του φυσικού αερίου. Οι υποδομές υπάρχουν. Αναμονή, τα καλύτερα έρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν, ούτε μου αρέσουν αυτά τα σχόλια. Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση πως υπάρχουν μέλη στο forum έτοιμα να διαθέσουν 1000-1200€ για μια κάρτα γραφικών. Πιστεύω κι εγώ πως θα έχουμε πτωτική πορεία τους επόμενους μήνες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Η σωστή τιμή για το κόκκινο διαόλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν, ούτε μου αρέσουν αυτά τα σχόλια. Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση πως υπάρχουν μέλη στο forum έτοιμα να διαθέσουν 1000-1200€ για μια κάρτα γραφικών. Πιστεύω κι εγώ πως θα έχουμε πτωτική πορεία τους επόμενους μήνες. Όπως υπάρχουν και άτομα διαθέσιμα να δώσουν τόσα για κινητά, απλά το κινητό κάνει και ''μόστρα'' ενώ η GPU όχι. Γενικά ο καθένας τα δίνει για την καύλα του όπου γουστάρει και εφόσον τα έχει. Το θετικό είναι ότι οι τιμές πέφτουν επιτέλους και μακάρι να συνεχίσει η πτωτική πορεία και στις νέες από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε Η σωστή τιμή για το κόκκινο διαόλι! Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μία καλή περίοδος για αγορές είναι τώρα. Οι τιμές μην περιμένετε να πέσουν και τόοοσο πολύ. Η επόμενη γενιά γραφικών θα υπάρχει ταυτόχρονα με την τωρινή. Αν έριχνε ένα 10% περισσότερο τις τιμές θα ήταν το γεγονός της κυκλοφορίας των καρτών γραφικών της intel. Χώρια ότι είναι μάπα, θα αργήσουν ακόμα περισσότερο. Το άμαζον έχει 1-2 κάρτες καλής υλοποίησης σε προσφορά. Χτυπήστε τις. Εγώ τσίμπισα zotac 3060 gaming στα 469 από ισπανικό άμαζον. Αυτή την περίοδο το notebooksbilliger.de καλή υλοποίηση evga 3060 black gaming XC στα 479. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα με αντίστοιχες προσφορές. Ακόμα και να πέσουν ακόμα περισσότερο οι τιμές, άντε να πέσουν 5-10%. Μικρό το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 τωρα γιατι να αγορασουμε? δεν υπαρχει τιποτα να παιξουμε και τα γκομενακια ειναι ολα στα μπαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, dsi44 είπε τωρα γιατι να αγορασουμε? δεν υπαρχει τιποτα να παιξουμε και τα γκομενακια ειναι ολα στα μπαρ Ε εσυ που εισαι σπιτι, αγορασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Όπως υπάρχουν και άτομα διαθέσιμα να δώσουν τόσα για κινητά, απλά το κινητό κάνει και ''μόστρα'' ενώ η GPU όχι. Γενικά ο καθένας τα δίνει για την καύλα του όπου γουστάρει και εφόσον τα έχει. Το θετικό είναι ότι οι τιμές πέφτουν επιτέλους και μακάρι να συνεχίσει η πτωτική πορεία και στις νέες από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη. Μια χαρά μόστρα κάνεις και με τις gpu, απλά την κάνεις μόνο στα forum ή στο reddit(πανάκριβα pc builds). Η μεγάλη διαφορά κινητού και κάρτας γραφικών είναι ότι το κινητό όπως και να το δει κανείς, η πλειοψηφια του κόσμου το χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο από τις κάρτες γραφικών. Δεν κάθονται οι περισσότεροι όλη μέρα στον υπολογιστή να λιώνουν στα παιχνίδια, όπως πχ κάνουν στα κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, dsi44 είπε τωρα γιατι να αγορασουμε? δεν υπαρχει τιποτα να παιξουμε και τα γκομενακια ειναι ολα στα μπαρ Ολα τα γκομενακια παιζουν wow και lost ark. Στα μπαρακια ειναι μονο κατι κλαρινογαμπροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις