Προς το περιεχόμενο

πτωση τιμων σε GPUs ;

μαστερ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sharke είπε

εψαξες καρτες? ουτε ειδες ποσα χρονια είχαν εγγύηση?

εμένα γιατι έχουν και η msi και asus 4 χρονια και η gigabyte 3?

οταν θα αναφέρεις κατι πρέπει να εισαι σίγουρος οχι αερολογίες ,

Εγραψες πιο πίσω ότι πριν 1χρόνο(αρα και εγώ κοίταξα καλή ώρα Απρίλιο 2022) έβρισκες 3070 στα 700 με 800ευρώ. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην εξέλιξη τιμής στο skroutz να δείς τι τιμές είχαν οι 3070 το πρώτο μισό του 2021 για να δούμε ποιος είναι σίγουρος .

Το γράφημα των τιμών που δείχνει τις κάρτες μετά τον Γενάρη/Φλεβάρη να παίρνουν την πάνω βόλτα στις τιμές, δεν φαίνεται να το είδες....

Επίσης για τις Msi και Asus με τα 4χρόνια εγγύηση που αγόρασες.....

image.png.b110327c245acc71823a21afd26b9ca8.png

image.png.b2e4a20994ff0ff544bd6eb11c1cf6a1.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψες πιο πίσω ότι πριν 1χρόνο(αρα και εγώ κοίταξα καλή ώρα Απρίλιο 2022) έβρισκες 3070 στα 700 με 800ευρώ. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην εξέλιξη τιμής στο skroutz να δείς τι τιμές είχαν οι 3070 το πρώτο μισό του 2021 για να δούμε ποιος είναι σίγουρος .

Το γράφημα των τιμών που δείχνει τις κάρτες μετά τον Γενάρη/Φλεβάρη να παίρνουν την πάνω βόλτα στις τιμές, δεν φαίνεται να το είδες....

Επίσης για τις Msi και Asus με τα 4χρόνια εγγύηση που αγόρασες.....

image.png.b110327c245acc71823a21afd26b9ca8.png

image.png.b2e4a20994ff0ff544bd6eb11c1cf6a1.png

αν διάβασες έγραψα για non lhr καρτες  4 χρονια, αυτες που εχεις  ειναι ολες lhr με 3 ετη.

η τιμές θα έλεγα ειναι ίδιες  οπως 1,5 χρονο πριν .δεν ειδα κάποια βελτίωση. Γενάρη/Φλεβάρη τις πλήρωσα  οπως είδες 719ε 

image.jpeg.93f7052b4544ed031a80ff6274847e8c.jpeg

Επεξ/σία από sharke

11 ώρες πριν, Deathy είπε

1.5 ευρω κερδος εχεις τη μερα με full τα ρολογια και τις τωρινες τιμες ρευματος 0.35 ευρω / kWh (συνηθως χαμηλωνεις τα ρευματα για να μη τη παρεις πακετο σε λιγους μηνες)

δηλαδη 45 ευρω το μηνα , η 3070 κοστιζει χαλαρα 900 εουρα

αρα εχομεν και λεμεν 900/45  = 20 μηνες ητοι κοντα 2 χρονια για να την αποπληρωσεις με Ethereum

ο μονος λογος που δεν εχει κρασαρει ακομα το συστημα ειναι οι κλεφτορευματαδες και τα mining farms με ανανεωσιμες, επισης κατι hedge funds αμερικανικα και ελβετικα λεμε τωρα... 3 τρις τρυπα ειναι αυτη δε σκαει ευκολα

0.35 euro/kWh?? Υπάρχει άνθρωπος που κάνει mining με Γ1 οικιακό; 

8 ώρες πριν, sharke είπε

αν διάβασες έγραψα για non lhr καρτες  4 χρονια, αυτες που εχεις  ειναι ολες lhr με 3 ετη.

Η εγγύηση στις κάρτες είναι κοινή. Οτι εγγύηση υπήρχε μέχρι και το 2020 πριν αρχίσει η τρέλα του mining, η ίδια ισχύει και τώρα.

Δεν ανακοίνωσαν ποτέ οι μεγάλες εταιρείες ότι για τις non lhr δίνουν παραπάνω 4χρόνια εγγύηση.

Δεν είναι ειδικής κατηγορίας κάρτες οι non lhr για να έχουν παραπάνω εγγύηση(ασχέτως της απόδοσης αυτών σε αυτό)..

• Like 1

Για οσους δεν το ειδαν.

Ο τυπος λεει οτι πριν ενα μηνα οι αποθηκες ηταν αδειες και οτι κανεις δεν τολμαει να βαλει νορμαλ τιμες για να δωσει καρτες γτ θα μπει μεσα και θα τις κανουν μπρελοκ.

17 λεπτά πριν, ASDIC είπε

Για οσους δεν το ειδαν.

Ο τυπος λεει οτι πριν ενα μηνα οι αποθηκες ηταν αδειες και οτι κανεις δεν τολμαει να βαλει νορμαλ τιμες για να δωσει καρτες γτ θα μπει μεσα και θα τις κανουν μπρελοκ.

Ε προφανώς.

Πότε δόθηκε η παραγγελία,ποτε παρέλαβε και στο ενδιάμεσο ποσο αυξομειώθηκαν οι τιμές.

Ειναι το ρίσκο που αναλαμβάνουν οι έμποροι.Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Η εγγύηση στις κάρτες είναι κοινή. Οτι εγγύηση υπήρχε μέχρι και το 2020 πριν αρχίσει η τρέλα του mining, η ίδια ισχύει και τώρα.

Δεν ανακοίνωσαν ποτέ οι μεγάλες εταιρείες ότι για τις non lhr δίνουν παραπάνω 4χρόνια εγγύηση.

Δεν είναι ειδικής κατηγορίας κάρτες οι non lhr για να έχουν παραπάνω εγγύηση(ασχέτως της απόδοσης αυτών σε αυτό)..

και εγώ ετσι νομίζω , μόνο τροποποιημένο bios.δεν ειδα να σου πω την αλήθεια lhr με 4 σε κανενα κατάστημα, οπως και να εχει  εγω non lhr ver1.0 είχα αγοραση  και εχουνε 4 χρονια εγγύηση η περισσότερες κάρτες απο τον κατασκευαστή   ,, που ειναι το περίεργο που ειρωνικά ειπες οχι μην εχουν 10 ?

Επεξ/σία από sharke

3 ώρες πριν, Tronis20 είπε

0.35 euro/kWh?? Υπάρχει άνθρωπος που κάνει mining με Γ1 οικιακό; 

0,194€/kWh είναι το Γ21 επαγγελματικό. Συμφέρει σε επαγγελματίες με net metering και φωτοβολταϊκά πάρκα.

1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

0,194€/kWh είναι το Γ21 επαγγελματικό. Συμφέρει σε επαγγελματίες με net metering και φωτοβολταϊκά πάρκα.

Σαν να λέμε ο τυπικος μεσος miner.:D

• Like 1

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Μήπως λίγο να ηρεμήσουμε με τα mining's και τις κιλοβατώρες και πόσο την έχει ο ένας και πόσο την έχει ο άλλος ??? 

Μήπως να συγκεντρωθούμε λίγο στο ότι παίζει το καλοκαίρι να πάρουμε επιτέλους καμία καρτούλα σε λογική τιμή .....(είμαι αρκετά αισιόδοξος)

εμένα δεν με πειράζει να πάρω π.χ. μια 3070 -3080 και ας έχουν βγει οι rtx 9000 😁

• Like 2
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, embrance είπε

αν εχει και εγγυηση εισαι καλα.

Ναι πρέπει να έχει 1.5 χρόνο ακόμη. Η tuf 3080 είναι. Αλλά αυτές έχουν και θέμα με τις θερμοκρασίες στις μνημες

14 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Είμαι και εγώ με το δάχτυλο στην σκανδάλη αλλά θα περιμένω.

Σήμερα το πρωί είδα αυτό αλλά λέω «κούλαρε»

3F31C700-6832-4985-B822-1DE36F6E1ABF.png

Έχει 1 βδομάδα αυτή την τιμή το foxstore. Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν αξίζει. Η 3080 ti στα 1250 είναι καλύτερη επιλογή από την άποψη ότι είσαι πολύ ποιο κοντά στο msrp

40 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Ναι πρέπει να έχει 1.5 χρόνο ακόμη. Η tuf 3080 είναι. Αλλά αυτές έχουν και θέμα με τις θερμοκρασίες στις μνημες

Έχει 1 βδομάδα αυτή την τιμή το foxstore. Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν αξίζει. Η 3080 ti στα 1250 είναι καλύτερη επιλογή από την άποψη ότι είσαι πολύ ποιο κοντά στο msrp

Προτεινω ψυχραιμια. Εαν δεν εχετε καρτα γραφικων να κανετε την δουλεια σας να παρετε οτι μπορειτε, αλλιως πρωτα θα δουμε τι γινεται στις 10 Μαιου και μετα το καλοκαιρι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...