Προς το περιεχόμενο

πτωση τιμων σε GPUs ;

μαστερ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Οι τιμές των μεταχειρισμένων θα αρχίσουν να πέφτουν μετά το 23, και αυτό είναι το καλό σενάριο -_-. Τα νεότερα  προϊόντα θα συνεχίσουν να είναι μια πολύ καλή επένδυση για mining. Αυτό είναι το trend και μάλλον θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια.

Εγω λεω μετα το 2025 ισως βρει κάποιος RTX 3xxx σε τιμες msrp και αυτο ειναι το καλο σεναριο.

Και μετα ξύπνησα και ειδα οτι δεν εχω να πληρώσω το ρευμα γιατι απο το πολυ μιναρισμα εγινα μιναρας

-Ταδε εδη, greek miner απο τα lidl class of 2021

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι πηγε η 6600 xt 460 στην Ελλαδα? Δεν ειχε πεσει στα 350? Ανεβηκε για να μπει σε "προσφορα" οταν βγουν οι καινουργιες ? 🤣

Επεξ/σία από Deathy
  • Sad 1

8 ώρες πριν, Deathy είπε

Γιατι πηγε η 6600 xt 460 στην Ελλαδα? Δεν ειχε πεσει στα 350? Ανεβηκε για να μπει σε "προσφορα" οταν βγουν οι καινουργιες ? 🤣

Όχι. Ποτέ δεν πήγε 350 η xt, την μπερδεύεις με την απλή 6600 που αν και ανέβηκαν λίγο οι τιμές, μπορείς να τη βρεις ακόμα κάπου εκεί. Άμα έπεφτε στα 350 η xt πίστεψε με, θα γινόταν χαμούλης... 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, narta είπε

Εγω λεω μετα το 2025 ισως βρει κάποιος RTX 3xxx σε τιμες msrp και αυτο ειναι το καλο σεναριο.
Και μετα ξύπνησα και ειδα οτι δεν εχω να πληρώσω το ρευμα γιατι απο το πολυ μιναρισμα εγινα μιναρας

-Ταδε εδη, greek miner απο τα lidl class of 2021

Δηλαδή μόνο στο mining ξοδεύεις ρεύμα, στο gaming δε θα ξοδεύεις έτσι δεν είναι; Νομίζεις θα δώσει ο άλλος 3000€ εξοπλισμό για mining και δε θα έχει να πληρώσει το ρεύμα (net metering); :P

Επεξ/σία από NiKoSmile

16 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δηλαδή μόνο στο mining ξοδεύεις ρεύμα, στο gaming δε θα ξοδεύεις έτσι δεν είναι; Νομίζεις θα δώσει ο άλλος 3000€ εξοπλισμό για mining και δε θα έχει να πληρώσει το ρεύμα (net metering); :P

Δεν ξερω για σενα, αλλα δεν παιζω παιχνιδια 24/7, εχω δουλειες και ζωη, το gaming ειναι διασκεδαση για περιορισμενο χρονο οπως στους περισσοτερους ανθρώπους

• Like 3

1 ώρα πριν, narta είπε

Δεν ξερω για σενα, αλλα δεν παιζω παιχνιδια 24/7, εχω δουλειες και ζωη, το gaming ειναι διασκεδαση για περιορισμενο χρονο οπως στους περισσοτερους ανθρώπους

Ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν χρειάζονται απολογίες.

• Like 1
  • Sad 1

Επειδη κανει ο καθενας οτι θελει φτασαμε εδω που φτασαμε.

3000 για εξοπλισμο μαινινγκ ειναι για πολυ απλο χομπιστα , απο 30.000 εουρα και πανω θες,  παλια ειχαμε τους κλεφτοκοταδες τωρα εχουμε τους κλεφτορευματαδες μαινερς 🤣

• Like 1

7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν χρειάζονται απολογίες.

Απολογούνται οι κατηγορούμενοι, η κοινή λογική δεν θέλει απολογία

23 λεπτά πριν, DexterWhite είπε

Ετοιμαστειτε για κλαμα μεγαλο το καλοκαιρι. Θα τρεχουν οι miners να πουλησουν για 50ευρα τις καρτες.

,,,Έγινε κάτι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, DexterWhite είπε

Ετοιμαστειτε για κλαμα μεγαλο το καλοκαιρι. Θα τρεχουν οι miners να πουλησουν για 50ευρα τις καρτες.

Αυτο δεν συνεβη ουτε με το προηγουμενο crypto crash.

Εγω ειμαι σιγουρος πως εστω και ενας miner να βαλει σημερα αγγελια πωλησης gpu στο msrp - ουτε ευρω παρακατω (αναφερομαι μονο σε rtx 3000 series/amd rx 6000 series εντος εγγυησης), η καρτα θα φυγει σε χρονο dt. 

Επεξ/σία από umbrella co.

8 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Εγω ειμαι σιγουρος πως εστω και ενας miner να βαλει σημερα αγγελια πωλησης gpu στο msrp - ουτε ευρω παρακατω (αναφερομαι μονο σε rtx 3000 series/amd rx 6000 series εντος εγγυησης), η καρτα θα φυγει σε χρονο dt. 

Key point: σημερα

Να το ξαναδούμε Τέλη Ιουλίου-Αυγούστου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, narta είπε

Key point: σημερα

Να το ξαναδούμε Τέλη Ιουλίου-Αυγούστου;

Η κατασταση ειναι τοσο ρευστη που δεν μπορει να προβλεψει κανεις τι θα συμβει αργοτερα.

Μακαρι να εχεις δικιο αλλα αυτη τη στιγμη ολες οι τιμες εχουν παγωσει κυριολεκτικα.

Εγω προσωπικα δεν προκειται να τις αγορασω ουτε στο msrp πλεον, οποτε κανω υπομονη και βλεπουμε.

Επεξ/σία από umbrella co.

Η διαφορα ειναι πως σημερα εχουν μπει στο χορο πολλοι παραπανω απ οτι τις προηγουμενες φορες, οπου οι περισσοτεροι απλα ακουσαν, ειδαν, αντεγραψαν χωρις πολλα πολλα.

Οποτε.

Crypto crash (τεραστιο) incoming, panic selling incoming.

Νεες καρτες incoming.

Μειωμενες τιμες incoming. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Στο προηγούμενο crypto crash δεν είχαμε ούτε covid, ούτε πόλεμο με Ουκραν, ούτε τεράστια αύξηση στις τιμές ρεύματος,ούτε τεράστια προβλήματα με τα τσιπάκια παγκοσμίως. 

Και ακριβές καρτες γραφικών δεν θα πουληθούν εύκολα χωρίς ΑΑΑ παιχνίδια κράχτες, γιατί σε αντίθεση με το 2017, πλέον λόγω covid υπάρχει θέμα και στην παραγωγή των παιχνιδιών.

Επεξ/σία από Fulgore

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...