Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι speedrunners δεν χρησιμοποιούν cheats και trainers, αλλά αξιοποιούν bugs και ατέλειες του παιχνιδιού. Επίσης έχουν παίξει το παιχνίδι κανονικά και ως completionist για να το ζήσουν και να το ευχαρηστηθουν , αλλά το επόμενο επίπεδο όταν όλα έχουν γίνει είναι να βρουν τον ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης το οποίο είναι αρκετά δυσκολότερο από το κλασσικό παιχνίδι γιατί ανταγωνίζονται άλλους speedrunners.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, synteknos88 είπε

Θα ηθελα να ηξερα αναλογια αγοραστων / αυτων που το τερματισαν...

Βασει steam < 1% αλλά με φαίνεται περίεργο γιατί το main quest ειναι μικρό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Athoz είπε

Οι speedrunners δεν χρησιμοποιούν cheats και trainers, αλλά αξιοποιούν bugs και ατέλειες του παιχνιδιού. Επίσης έχουν παίξει το παιχνίδι κανονικά και ως completionist για να το ζήσουν και να το ευχαρηστηθουν , αλλά το επόμενο επίπεδο όταν όλα έχουν γίνει είναι να βρουν τον ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης το οποίο είναι αρκετά δυσκολότερο από το κλασσικό παιχνίδι γιατί ανταγωνίζονται άλλους speedrunners.

Χρησιμοποιούν cheats για εξάσκηση. Ιδίως οι τρελοί που κάνουν nodeath/nohit runs. Cheat για να μην τρώνε dmg έτσι ώστε να μαθαίνουν τα hit patterns όλων των bosses. Μόλις τα μάθουν απέξω, τα απενεργοποιούν και αρχίσουν το speedrunning.

• Like 2
Δημοσ.

Το τερμάτισα πριν 5 μέρες περίπου στις 135 ώρες και πήρα τον χρόνο μου να βρω μόνο μου όσο το δυνατόν πιο πολλά μετά YouTube quides, έχει πάρα πολλά quest και 135 talismans,bugs όταν πηδας με το άλογο κάτω κάποιες φορές σκαλώνει κ ενώ δν είναι να φας damage το τρως μαζεμένο και dead, κάτι crash to desktop στο Άκυρο έχει δυστυχώς. Σαν δυσκολία δν θα έλεγα δύσκολο σε σχέση με το nioh2 που τερμάτισα και έκανα 480 ώρες περίπου και σε κάποια boss 40-60 try... Elden ring το πολύ 11-15 στην malenia που είναι ζόρικη μόνο, τα άλλα είναι σχετικά εύκολα με spirit summon. Γενικως πολύ καλό παιχνίδι, είχε χρόνια να βγει κάτι της προκοπής και θα το κάνω μέχρι ng+7 όπως έκανα και το dark souls 3.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 3DJIN είπε

που να ειχε και quest markers😁

Με το τελευταίο patch βάλανε NPC markers στο χάρτη. Σημαντικό! 😁

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Edgr είπε

Βασει steam < 1% αλλά με φαίνεται περίεργο γιατί το main quest ειναι μικρό

Τι εννοεις μικρο ? Νομιζα οτι το τελειωνα αλλα μετα τις 70 ωρες ανακαλυψα τοσο περιεχομενο που θα με παρει κανα 20ωρο ακομα ανετα 

Δημοσ.

Όποιος ξεκίνησε το gaming στη δεκαετία του 90 ξέρει ότι 7/10 games ήταν στο στυλ των Fromsoft παιχνιδιών. Τουτέστιν υψηλός βαθμός δυσκολίας, λίγες βοήθειες στον παίκτη, μάχες που κρίνονται από αντανακλαστικά και τεχνική παρά στατιστικά και η χαρά της εξερεύνησης(π.χ. Zelda). Το αναφέρω γιατί ορισμένοι έχουν την αίσθηση ότι η εν λόγω εταιρεία ανακάλυψε την πυρίτιδα.

Η επιτυχία του Elden Ring δείχνει πόσο λείπει από το σημερινό gaming το στοιχείο της πρόκλησης. Πόσο έχει βαρεθεί ο κόσμος παιχνίδια "θεματικά πάρκα" που παίζεις μόνο και μόνο για να θαυμάσεις artwork ή για να δεις την εξέλιξη μιας σαπουνόπερας.

Είναι κρίμα όταν εταιρείες τύπου ubisoft δεν συνδυάζουν και τα δύο. Πιστεύω όμως ότι ξέρω που οφείλεται αυτό. Το κοινό της ubi φαίνεται να είναι gamers με λίγο χρόνο αλλά αρκετό χρήμα. Δεν θέλουν να τους δυσκολέψουν παρά να τους βάλουν στο τριπάκι να ξοδεύουν συνέχεια λεφτά για νέο περιεχόμενο. Τους νοιάζουν μόνο οι "gaming whales".

Αναφορά σε κείμενο

Θα το πιάσω όταν μειώσουν τη δυσκολία.

Δεν είναι απαραίτητο να τερματίζονται τέτοιου είδους games μέσα στον πρώτο μήνα ή εβδομάδα. Μπορεί κάνεις να τα παίζει παράλληλα με κάτι άλλο. Περισσότερη ικανοποίηση αποκομίζεις συνδυάζοντας τεχνικές για να νικήσεις ένα και μόνο Boss, παρά τερματίζοντας κάποιο Assassin's Creed που πάει τυφλοσούρτης. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Όποιος ξεκίνησε το gaming στη δεκαετία του 90 ξέρει ότι 7/10 games ήταν στο στυλ των Fromsoft παιχνιδιών. Τουτέστιν υψηλός βαθμός δυσκολίας, λίγες βοήθειες στον παίκτη, μάχες που κρίνονται από αντανακλαστικά και τεχνική παρά στατιστικά και η χαρά της εξερεύνησης(π.χ. Zelda). Το αναφέρω γιατί ορισμένοι έχουν την αίσθηση ότι η εν λόγω εταιρεία ανακάλυψε την πυρίτιδα.

Η επιτυχία του Elden Ring δείχνει πόσο λείπει από το σημερινό gaming το στοιχείο της πρόκλησης. Πόσο έχει βαρεθεί ο κόσμος παιχνίδια "θεματικά πάρκα" που παίζεις μόνο και μόνο για να θαυμάσεις artwork ή για να δεις την εξέλιξη μιας σαπουνόπερας.

Είναι κρίμα όταν εταιρείες τύπου ubisoft δεν συνδυάζουν και τα δύο. Πιστεύω όμως ότι ξέρω που οφείλεται αυτό. Το κοινό της ubi φαίνεται να είναι gamers με λίγο χρόνο αλλά αρκετό χρήμα. Δεν θέλουν να τους δυσκολέψουν παρά να τους βάλουν στο τριπάκι να ξοδεύουν συνέχεια λεφτά για νέο περιεχόμενο. Τους νοιάζουν μόνο οι "gaming whales".

Δεν είναι απαραίτητο να τερματίζονται τέτοιου είδους games μέσα στον πρώτο μήνα ή εβδομάδα. Μπορεί κάνεις να τα παίζει παράλληλα με κάτι άλλο. Περισσότερη ικανοποίηση αποκομίζεις συνδυάζοντας τεχνικές για να νικήσεις ένα και μόνο Boss, παρά τερματίζοντας κάποιο Assassin's Creed που πάει τυφλοσούρτης. 

Εγώ πιστεύω ότι λόγω της επιτυχίας που έχει το game κάποια στιγμή θα το βγάλουν και για ανθρώπους που κάνουν κανονικες δουλειές για να ζήσουν, όποτε είναι ουτοπικό από άποψη χρόνου να ασχοληθούν.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι απλά βλέπω τι ντόρος γίνεται. Μιλάμε ότι είναι επιπέδου Witcher από αυτά που βλέπω και γράφονται?

έχουν καθόλου ομοιότητες ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Visehrad είπε

Καλησπέρα,

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι απλά βλέπω τι ντόρος γίνεται. Μιλάμε ότι είναι επιπέδου Witcher από αυτά που βλέπω και γράφονται?

έχουν καθόλου ομοιότητες ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό?

Καμία σχέση σαν φιλοσοφία πέρα από το γεγονός ότι είναι και τα δύο 3rd person action-rpg.

Το ένα χρησιμοποιεί το gameplay σαν ένα εργαλείο για να διηγηθεί μια ιστορία, να σου γνωρίσει χαρακτήρες κτλ.

Το άλλο είναι καθαρά gameplay, η ιστορία , οι χαρακτήρες είναι απλά συμπληρωματικοί και  προαιρετικοί.

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.
15 ώρες πριν, synteknos88 είπε

Θα ηθελα να ηξερα αναλογια αγοραστων / αυτων που το τερματισαν...

Η μαγεία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός....😉

• Thanks 3
Δημοσ.
14 hours ago, skiabox said:

Θα το πιάσω όταν μειώσουν τη δυσκολία.

πιάστο από τον θείο πρώτα για να δεις πόσο δύσκολο είναι ;)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Τι εννοεις μικρο ? Νομιζα οτι το τελειωνα αλλα μετα τις 70 ωρες ανακαλυψα τοσο περιεχομενο που θα με παρει κανα 20ωρο ακομα ανετα 

αμα κανεις το default ending μικρο ειναι μονο δυο μπος σκοτωνεις

Δημοσ.

Μην περιμένετε να μειωθεί η δυσκολία και δεν θα έπρεπε κιόλας διότι αυτή είναι η γοητεία του παιχνιδιού αν νομίζετε ότι το Elden ring η τα dark souls games είναι δύσκολα μπορείτε να δοκιμάσετε Nioh 2 θα '' καλοπερασετε''. Εμένα μου φάνηκε βόλτα στο πάρκο μετά το nioh2 το Elden ring!.... Χωρίς να θέλω να το παίξω Pro gamer και τα σχετικά.εχω 500 ώρες στο Nioh 2 και 155 Elden ring χθες ξεκίνησα ng+,αν δν παίξεις depths Nioh 2 δεν γνωρίζεις τι πάει να πει δύσκολο Game. Τα νερφς έπρεπε να τα κάνουν όπως θα κάνουν και το επόμενο νερό που θα είναι τα bleed builds Γτ πάρα έγιναν καλά και κάποιοι κλαίγονται στο pvp όπως πάντα σε όλα τα παιχνίδια έτσι και το Elden ring. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...