Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε δυο μηχανικά πληκτρολόγια και λέω μήπως κάποιος/α μπορεί να με βοηθήσει να επιλέξω. 

Το ένα είναι αυτό:

Xtrfy K4 RGB Retro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Kailh Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό UK) Γκρι | Skroutz.gr

Οι λόγοι που το επιλέγω είναι:

(α) Retro design που μου αρέσει πάαααρα πολύ.

(β) UK layout (δεν είναι deal-breaker απλά το προτιμώ λίγο περισσότερο από το US)

(γ) Καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Το άλλο είναι το:

Sharkoon PureWriter TKL RGB Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Kailh Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) | Skroutz.gr

(α) Low profile = super sexy

(β) καλύτερη τιμή

(γ) floating keys = πιο καθαρό, καθαρίζει πιο εύκολα (για μένα αυτό είναι μεγάλο συν γιατί έχω ήδη πληκτρολόγιο με floating keys και το βρίσκω πολύ πρκατικό στο θέμα του καθαρισμού, το καθαρίζω δυο φορές το χρόνο πολύ γρήγορα, το πρώτο θέλει καθάρισμα κάθε μήνα και με πιο σύνθετη διαδικασία) 

Σημείωση: Δεν το θέλω για gaming, αλλά για πληκτρολόγηση (πολύ Coding, και λιγότερο MS Word) 

Οτιδήποτε έχετε να πείτε θα χαρώ να το ακούσω. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, antirix024 είπε

Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε δυο μηχανικά πληκτρολόγια και λέω μήπως κάποιος/α μπορεί να με βοηθήσει να επιλέξω. 

Το ένα είναι αυτό:

Xtrfy K4 RGB Retro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Kailh Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό UK) Γκρι | Skroutz.gr

(α) Retro design που μου αρέσει πάαααρα πολύ.

(β) UK layout (δεν είναι deal-breaker απλά το προτιμώ λίγο περισσότερο από το US)

(γ) Καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Το άλλο είναι το:

Sharkoon PureWriter TKL RGB Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Kailh Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) | Skroutz.gr

(α) Low profile = super sexy

(β) καλύτερη τιμή

(γ) floating keys = πιο καθαρό, καθαρίζει πιο εύκολα (για μένα αυτό είναι μεγάλο συν γιατί έχω ήδη πληκτρολόγιο με floating keys και το βρίσκω πολύ πρκατικό στο θέμα του καθαρισμού, το καθαρίζω δυο φορές το χρόνο πολύ γρήγορα, το πρώτο θέλει καθάρισμα κάθε μήνα και με πιο σύνθετη διαδικασία) 

Σημείωση: Δεν το θέλω για gaming, αλλά για πληκτρολόγηση (πολύ Coding, και λιγότερο MS Word) 

Οτιδήποτε έχετε να πείτε θα χαρώ να το ακούσω. 

Ίδιους διακόπτες έχουν οπότε θα  έχουν  παρόμοια αίσθηση στην πληκτρολόγηση, καθαρά θα κρίνεις απ αυτό που σε βολεύει περισσότερο, ωστόσο η ένσταση μου είναι η εξής:

Έχεις δοκιμάσει κι είσαι άνετος με τους κόκκινους διακόπτες: 

Η γνώμη μου είναι οτι είναι υπερβολικά ευαίσθητη για γρήγορο και σωστό ταυτόχρονα γράψιμο, και συμφωνούν κι αρκετή μ αυτή την άποψη, οπότε σε γενικές γραμμές οι κόκκινοι πανε σε gamers,  ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου απώλυτο αν σου κάνει εσένα. 

Αν σου κάνει εγώ θα έπαιρνα το δεύτερο, το low profile  εκτός απο όμορφο εμένα με βολεύει λίγο παραπάνω   για δουλειά, ωστόσο αν δεν έχεις τσεκάρει, κι εφόσον πάει για  typing, θα πρότεινα να βάλεις και τους καφέ διακόπτες στο πλάνο για δοκιμή. Και τους μπλε, ωστόσο είναι υπερβολικά θορυβόδης, οπότε σε συνθήκες πολυκοσμίας εν παλεύονται, Οι καφέ κοντά στους κόκκινους σε θόρυβο, λίγο παραπάνω θορυβώδης,  εξαιρετικοί κατα τη δική μου άποψη για γράψιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Καφέ έχω τώρα. Στη δουλειά. Είναι πολύ καλοί. Στο σπίτι έχω Logitech.  Ηθελα να δοκιμάσω κάτι σε linear. Όλως όπως το θέτεις με προβληματίζει και θα το σκεφτώ. 

Δημοσ.

καλημερα παιδια, θα συμφωνησω απολυτα με τον @trelaras22

οι red linear δεν ειναι για typing.. ειχα corsair k95 red και δεν ηταν καθολου αξιοπιστο για πληκτρολογηση.

τελευταια ξεκινησα να μαθαινω python κ γραφω κ πολλες εργασιες λογω δουλειας, σου προτεινω σιγουρα κ γω brown. αν θες να δοκιμασεις κατι αλλο, παρε blue και απο ενα ζευγαρι ωτοασπιδες για τους γυρω σου ;) 

red δε θα σου κανουν σιγουρα.

Δημοσ.

Δοκίμασέ τα πχ το public έχει σίγουρα το πρώτο. Είναι το πρώτο καλύτερο. Ζήτησε να το δοκιμάσεις. Είναι πολύ καλό πληκτρολόγιο. Προσωπικά έχω πολλά πληκτρολόγια με linear διακόπτες, και γράφω και κείμενο με αυτά. Είναι θέμα γούστου. Δοκίμασε όποια πληκτρολόγια μπορείς και αν έχεις τη δυνατότητα αγόρασε ένα tester με διακόπτες για να αποφασίσεις μόνος σου. Δεν θα σε απογοητεύσει το πρώτο. Πάρε ένα tester δοκίμασε κάποια πληκτρολόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...