chriskourou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Χθες παρέλαβα ένα laptop χωρίς λειτουργικό και πέρασα ο ίδιος τα windows από USB. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι πατάτα έκανα, αλλά απ' ότι φαίνεται τα πέρασα σε δυο διαφορετικούς δίσκους, γιατί μόλις ανοίγω το laptop μου δίνει επιλογή αν θα συνεχίσω από τον "Τόμο 3" ή τον "Τόμο 5" και είδα όντως ότι τα windows περάστηκαν στο C και D partition του σκληρού. Σκέφτηκα πως αν κάνω boot στο D, θα μου μείνουν μόνο τα windows στο C. Κάνοντας το όντως έφυγαν τα αρχεία των windows από το D, αλλά η επιλογή "τόμου" στην έναρξη παραμένει. Ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, chriskourou είπε Καλησπέρα, Χθες παρέλαβα ένα laptop χωρίς λειτουργικό και πέρασα ο ίδιος τα windows από USB. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι πατάτα έκανα, αλλά απ' ότι φαίνεται τα πέρασα σε δυο διαφορετικούς δίσκους, γιατί μόλις ανοίγω το laptop μου δίνει επιλογή αν θα συνεχίσω από τον "Τόμο 3" ή τον "Τόμο 5" και είδα όντως ότι τα windows περάστηκαν στο C και D partition του σκληρού. Σκέφτηκα πως αν κάνω boot στο D, θα μου μείνουν μόνο τα windows στο C. Κάνοντας το όντως έφυγαν τα αρχεία των windows από το D, αλλά η επιλογή "τόμου" στην έναρξη παραμένει. Ξέρει κανείς πως αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ Σβήσε όλα τα partition και κάνε μια νέα καθαρή εγκατάσταση. 3
hp8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, chriskourou είπε ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι πατάτα έκανα, αλλά απ' ότι φαίνεται τα πέρασα σε δυο διαφορετικούς δίσκους, έχει δυο δίσκους το λαπτοπ επάνω ? https://www.pcsteps.gr/34523-εγκατάσταση-windows-10/ 1
chriskourou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, andreas1gr είπε Σβήσε όλα τα partition και κάνε μια νέα καθαρή εγκατάσταση. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω ε; Ευχαριστώ πάντως.. 8 ώρες πριν, hp8 είπε έχει δυο δίσκους το λαπτοπ επάνω ? https://www.pcsteps.gr/34523-εγκατάσταση-windows-10/ Όχι.. Ούτε ο ίδιος ξέρω πως κατάφερα κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα