Aggelos468 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Πριν περίπου δυο χρόνια, χάλασε το κινητό μου (xiaomi redmi note 4). Αναλυτικά : το βγάζω από την πρίζα, το ανοίγω το πρωί εκείνης της μέρας και μου βγάζει μια μπλε οθόνη, το κάνω <force restart> τα ίδια πάλι, το κάνω ξανά αναγκστικη επαννεκινηση λίγες φορές, με πετάει στο safe menu και το κάνω και από εκεί επανεκκίνηση αλλά πάλι η μπλε οθόνη εμφανίστηκε, το έβαλα να φορτίσει και εκειγε σαν ηφαίστειο, το δοκιμάζω και την επόμενη μέρα αλλά τίποτα, δεν άνοιγε αλλά ούτε και φόρτιζε. Μέχρι την προηγούμενη μέρα δούλευε πολύ καλά. Το πάω σε κατάστημα service και μου ζητάει 120€ για μπαταρία, μητρική και οθόνη. Αν κάποιος γνωρίζει καλα να μου απαντήσει αν όντως μπορεί να έχουν βλάβη ή οθόνη και μητρική γιατί νοιώθω ότι το μαγαζί προσπαθεί να με απατήσει όπως συνήθως, η έχει θέμα μόνο η μπαταρία? (Όσο για την μπαταρία ξέρω να την αλλάξω και μόνος μου😊😊)
Nabuko Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Aggelos468 είπε Πριν περίπου δυο χρόνια, χάλασε το κινητό μου 🤔
GATE123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Aggelos468 είπε Πριν περίπου δυο χρόνια, χάλασε το κινητό μου (xiaomi redmi note 4). Αναλυτικά : το βγάζω από την πρίζα, το ανοίγω το πρωί εκείνης της μέρας και μου βγάζει μια μπλε οθόνη, το κάνω <force restart> τα ίδια πάλι, το κάνω ξανά αναγκστικη επαννεκινηση λίγες φορές, με πετάει στο safe menu και το κάνω και από εκεί επανεκκίνηση αλλά πάλι η μπλε οθόνη εμφανίστηκε, το έβαλα να φορτίσει και εκειγε σαν ηφαίστειο, το δοκιμάζω και την επόμενη μέρα αλλά τίποτα, δεν άνοιγε αλλά ούτε και φόρτιζε. Μέχρι την προηγούμενη μέρα δούλευε πολύ καλά. Το πάω σε κατάστημα service και μου ζητάει 120€ για μπαταρία, μητρική και οθόνη. Αν κάποιος γνωρίζει καλα να μου απαντήσει αν όντως μπορεί να έχουν βλάβη ή οθόνη και μητρική γιατί νοιώθω ότι το μαγαζί προσπαθεί να με απατήσει όπως συνήθως, η έχει θέμα μόνο η μπαταρία? (Όσο για την μπαταρία ξέρω να την αλλάξω και μόνος μου😊😊) Φίλε πας για άλλο κινητό. Μην ανοίγουμε άσκοπα θέματα. Φιλικά πάντα.
Aggelos468 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Συμφωνώ σε αυτό που λες, απλά επειδή έχει μέσα χρήσιμα αρχεία δεν θέλω να το πετάξω, θέλω μια φτηνή λύση να φτιαχτεί (έστω και πρόχειρα) ώστε να πάρω ότι είχε μεσα
GATE123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Αν μπαίνει σε safe menu πήγαινε και ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και ξεκλείδωμα OEM(αν υπάρχει. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν αρχεία μπορείς να τα σώσεις με κάποιο Tools. Π.χ αυτό https://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1 ή και αυτό 1
Aggelos468 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν μπαίνει σε safe menu πήγαινε και ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και ξεκλείδωμα OEM(αν υπάρχει. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν αρχεία μπορείς να τα σώσεις με κάποιο Tools. Π.χ αυτό https://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1 ή και αυτό Δυστυχώς δεν μπαίνει ούτε σε safe menu, αν έμπαινε δεν θα δημιουργούσα το κείμενο, πατάω το κουμπί αλλά τίποτα, ούτε που φορτίζει, γι αυτό ρωτάω είναι θέμα μπαταρίας? Η μητρικής και οθόνης που μου είπε το κατάστημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Αν είναι θεμα μητρικής ξέχνα ότι θα βρεις τα αρχεία σου.
Aggelos468 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι θεμα μητρικής ξέχνα ότι θα βρεις τα αρχεία σου. Με άλλα λόγια θέλεις να πεις ότι δεν επισκευάζεται?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Aggelos468 είπε Με άλλα λόγια θέλεις να πεις ότι δεν επισκευάζεται? Με αυτά τα λόγια λεω ότι αν σου αλλάξουν μητρική είναι άλλη συσκευή,ως και το imei αλλάζει.
Aggelos468 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με αυτά τα λόγια λεω ότι αν σου αλλάξουν μητρική είναι άλλη συσκευή,ως και το imei αλλάζει. Δεν το γνώριζα αυτό, ευχαριστώ για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα