Bruja1987 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Χαιρετώ άπαντες! Παρακαλώ, εάν κάποιος έχει γνώση από κάμερες ασφαλείας, να βοηθήσει. Ψάχνω μία κάμερα παρακολούθησης (για εταιρικό χώρο, μη πάει ο νους ας σε investigations κλπ )που να έχει σαν τεχνικό χαρακτηριστικό τη ρύθμιση να τραβάει φωτογραφία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Δηλαδή εκτός της καταγραφής βίντεο κλπ, να είναι μόνιμα ρυθμισμένη να τραβά μία φωτογραφία π.χ. στις 09:00 και μία φωτογραφία στις 21:00. Με δυνατότητα αποθήκευσης φυσικά. Ιδανικά 360 μοιρών. Εάν έχετε δουλέψει ή έχετε εμπειρία σε κάποιο μοντέλο, θα με σώσετε!!!
csontheline Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ψάξε για "360 security camera", "panoramic security camera". Οι hikvision έχουν τέτοιες και με θύρα microSD, οπότε, λογικά, μπορείς να το κάνεις. Προσωπικά προτείνω Mobotix, αλλά ξεφεύγουν από πλευρά τιμής, με δυνατότητες αντίστοιχες της διαφοράς κόστους σε σχέση με τις υπόλοιπες (και δεν κινδυνεύουν από χακαρίσματα όπως οι κινέζικες). 1
Bruja1987 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 18/3/2022 στις 6:48 ΜΜ, csontheline είπε Ψάξε για "360 security camera", "panoramic security camera". Οι hikvision έχουν τέτοιες και με θύρα microSD, οπότε, λογικά, μπορείς να το κάνεις. Προσωπικά προτείνω Mobotix, αλλά ξεφεύγουν από πλευρά τιμής, με δυνατότητες αντίστοιχες της διαφοράς κόστους σε σχέση με τις υπόλοιπες (και δεν κινδυνεύουν από χακαρίσματα όπως οι κινέζικες). @scontheline Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, με μια πρώτη αναζήτηση σε hikvision είχα βρει κι εγώ καλές κριτικές, αλλά η δυσκολία είναι ότι καμία δεν αναφέρει στα χαρακτηριστικά της αν όντως μπορείς να την έχεις μόνιμα ρυθμισμένη να τραβά μία φωτογραφία, όπως χρειάζομαι εγώ. Και κανείς από όσα μαγαζιά ή αντιπροσώπους που έχω καλέσει δεν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει. Μάλλον η αγορά μου θα γίνει στα ''τυφλά'' εν τέλει. Οι Motobix (δεν τις γνώριζα) όντως είναι απαγορευτικές λόγω budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα