Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Chef_Alexander είπε

Εννοώ ότι αν η Apple μελλοντικά κυκλοφορούσε στην αγορά tablet  με αυτές τις διαστάσεις, η τιμή του θα ήταν πολύ πιο ακριβή από τα χρήματα που ζητάει η Samsung για το συγκεκριμένο μοντέλο της. 

Άρα στις ίδιες διαστάσεις, όχι επιδόσεις. Γιατί σε επιδόσεις (και software) είναι ήδη πιο μπροστά από οτιδήποτε θα κυκλοφορήσει τα επόμενα 2 χρόνια. Οπότε θα ήταν και δικαιολογημένη η διαφορά τιμής όπως είναι και τώρα.

Επεξ/σία από dali13gr
  • Sad 1
Δημοσ.

14,6 ιντσες είναι υπερβολή,αυτό δεν είναι τάμπλετ αλλά λάπτοπ.

Εγώ έχω μεγάλα χέρια και με το 12,4 ιντσες τάμπλετ δυσκολεύομαι,το κράτησα μόνο και μόνο για να βλέπω ταινίες.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει ο δικός μου ipad pro 10.5'' το οποίο στα updates γίνεται ολοένα και καλύτερο, δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσεις σε android λειτουργικό γενικά, αναλόγως και τη χρήση βέβαια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όντως πολύ ωραίο αν και η Samsung μας έχει συνηθίσει με τις "όχι και τόσο καλές" κάμερες στα tablet της. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτονομία με 5g τι λέει ;

Υποστηρίζει VoLTE για τηλεφωνικές κλήσεις ;

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshot στις ρυθμίσεις τηλεφωνίας να το σιγουρέψουμε το πράγμα; 

Η 11" είναι η πιο βολική. Αν είναι να κουβαλάς το s+ ή το Ultra παίρνεις και το 14" laptop μαζί σου που κάνει πολύ περισσότερα πράγματα.

Επεξ/σία από cmvrgr
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η μπαταρία του είναι ένα χάλι.
Πήραμε ένα στη δουλειά .δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικό το δικό μας ή τόσο κρατάει η μπαταρία του , αλλά μιλάμε θέλει κάθε μέρα φόρτιση κ άντε να χρησιμοποιείται 2 ώρες το πολύ 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχω, το δουλεύω 6 με 8 ώρες κάθε μέρα, την τρίτη μέρα θέλει φόρτιση.

Δεν το αλλάζω η εμπειρία είναι καταπληκτική.

Έχω το wifi με 8GB RAM και 128GB χώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...