Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειναι συντομα να παραλαβω μια Gpu Rtx 3070 της Manli απο eshop που την ειχε σε προσφορα στα 649.
Κανεις που να εχει αγορασει καρτα γραφικων απο αυτην την εταιρια για να πει την αποψη του για αυτες οσο αφορα σε θορυβο και θερμοκρασιες?

275600499_1986528348199997_900519314168027632_n.jpg.f7a8817b1d1e51bdaaca28c0e140d5ed.jpg

Δημοσ.

Ερευνα εκανα αλλα δεν ειχε και πολλα πολλα για αυτην την καρτα αλλα για αλλες κινεζικες εταιριες.
Περα απο αυτο ειναι 100 ευρω πανω απο msrp, ηταν πολυ καλη ευκαιρια για να την αφησω.
Και πρωτου με πει καποιος θα βγουνε rtx 4k , δεν θα ξερουμε τις τιμες, τι θα κανουν scalpers, ασε που θελει καινουργια psu με διαφορετικο output.

Δημοσ.

Budget υλοποίηση είναι, χωρίς led και πολλές φανφάρες.H 3070 Gallardo για παράδειγμα,είναι η ίδια υλοποίηση σε λευκό χρώμα με led ανεμιστήρες και +100 ευρώ.

Τουλάχιστον βάζουν ένα μεταλλικό backplate, όταν ποιο περιωπής εταιρείες (*γκούχου* EVGA *γκούχου*) σφυρίζουν αμέριμνα.

Πολύ (ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) θετικό το γεγονός οτι βασίζεται στο reference pcb οπότε αν ασχολείσαι με το άθλημα της υδρόψυξης,βρίσκεις block.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω αυτο διαβασα, εδω ειδα πως οι χειροτερες υλοποιησεις ηταν της MSI οταν τσεκαρα ενα chart στο youtube.
Οπως και να εχει ξερω οτι οι κινα βγαζει βασικα ενταξει καρτες λογο οτι οι περισσοτερες πανε σε net cafe εκει και οι εταιριες κοιτανε τουλαχιστον να ειναι μεσα στα κριτηρια της NVIDIA ως συγκριση με την founders ed.

Δημοσ.

Μια βοήθεια ρε παιδιά

στα specs γραφει ότι θέλει χωρο 3 slots

τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την motherboard

τι πρεπει να κοιτάξω για να ειναι συμβατή η mobo??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, st2 είπε

Μια βοήθεια ρε παιδιά

Αν έχεις πολύ μικρό mobo μπορεί να πέφτει πάνω στα pins του mobo για fans, power κτλ
Αν έχεις ΑΤΧ και δεν έχεις άλλες PCI(E) devices στα παρακάτω slot δεν έχεις θέμα.

Για να μετρήσεις τα σλοτ κοιτάς πίσω στο case σου - κάθε σλοτ είναι και ένα μετάλλικο κάλλυμα απο εκεί που βγαίνουν οι θύρες των gpu
3 σλοτ σημαίνει πως κατά ύψος μέσα στο κουτί σου θα καλύψει χώρο για 3 σλοτς

Καλύτερα να δεις διαστάσεις gpu και να μετρήσεις το mobo σου με χάρακα από την κορυφή του pcie slot για μεγαλύτερη ακρίβεια μέχρι που θα φτάνει

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, st2 είπε

Μια βοήθεια ρε παιδιά

Ποιο κουτί και μητρική έχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Για να μετρήσεις τα σλοτ κοιτάς πίσω στο case σου - κάθε σλοτ είναι και ένα μετάλλικο κάλλυμα απο εκεί που βγαίνουν οι θύρες των gpu
3 σλοτ σημαίνει πως κατά ύψος μέσα στο κουτί σου θα καλύψει χώρο για 3 σλοτς

αυτό είχα καταλάβει ευχαριστώ για την βοήθεια 

πως διαλέγω όμως κάρτα που να έχει περιθώριo 3 slots?

57 λεπτά πριν, XristosQts είπε

Ποιο κουτί και μητρική έχεις ?

Δεν εχω
(το παλιο  θα πάει στον πατερα μου)

οπότε κοιταω για μητρικη 
και θελω να μην κανω χαζομαρα  και αυτη που θα διαλεξω να μην χωραει την καρτα

αν εχετε καμια προταση 

το μόνο που με νοιάζει να έχω τουλάχιστον 64 ραμ επεκτασιμη σε 3 χρονια

σε επεξεργαστες δεν έχω προτίμησh

και για κουτί να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβο 

γιατι δεν θα παει πατωμα αλλα πανω οπότε να μην σου παίρνει το μυαλό

κάθε βοήθεια δεκτη

Επεξ/σία από st2
Δημοσ.

Λογικα σημερα η αυριο θα παραλαβω την καρτα, επειδη ειχα 2070, συνισταται να διαγραψω τα παλια drivers ή δεν εχει θεμα επειδη παω απο nvidia σε nvidia καρτα?
Οπως και να εχει θα ανεβασω λιγα benchmarks και εικονες απο την καρτα.

Δημοσ.

βρηκα αυτο στο τομσ

MANLI is a well known PSU brand in the Asian region. It's a Chinese legit graphics card brand that offers Nvidia graphics cards. Their collection includes high-end, mid-range and budget Nvidia graphics cards. They do have their own website as well. They are based in Hong Kong.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Από τις λιγότερο γνωστές υλοποιήσεις, palit και manli δεν μου δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα. Μια 1080 zotac που είχα λεiτουργικά δεν ειχε παρουσιάσει ποτέ κάτι, απλά άκουγες λίγο τα fanακια. Χειροτερη κάρτα που είχα ποτέ μου είχε βγεί  μία gigabyte(που θεωρείτε και από τις ''καλές'' μάρκες) 3060ti eagle που έκανε αρκετό θόρυβο...Και αυτή πάντως λειτουργικά και σε temp ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

Μια χαρά κάρτα είναι που οτι βασίζεται στο reference pcb 

Αν έχει σκοπό να παίξεις με ρεύματα & o/c τότε παςσε ακριβή υλοποίηση που αντέχει περισσότερη πίεση

Αλλιώς είναι θέμα αισθητικής με μόνο κριτήριο αν η ψύκτρα της είναι επαρκής και τα ανεμιστηράκια δεν κάνουν υπερβολικό θόρυβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...