argi73 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hln3 είπε Το mifi που δίνουν δώρο (ή 39,90 ευρω, ανάλογα) είναι 4G, όχι 4G+ Αν συγκρίνεις δίκτυα πρέπει να συγκρίνεις με τον ίδιο ακριβώς εξοπλισμό, αν το κινητό σου είναι 4G+ λογικό είναι να πιάνει καλύτερα. Φρέσκο τεστ, με 5G 😁 δυστυχώς δεν εχει να κανει με την ταχύτητα ή τον εξοπλισμο αλλά με το ESP tunneling που η voda δεν κραταει ανοιχτή τη σύνδεση συνέχεια.. Καλη προσφορα και να την ευχαριστήθουν οσοι την πήραν Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από argi73
samsunglife Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, hln3 είπε Έχεις σταθερό voda στο όνομα σου; Ναι. Και ένα συμβόλαιο ακόμα Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από samsunglife
hln3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, samsunglife είπε Ναι. Και ένα συμβόλαιο ακόμα Οκ. Την συνδυαστική έκπτωση σε ποιο ζεύγος την έχεις βάλει; Αν την δικαιούσαι λογικά θα πρέπει να την βάλεις στο unlimited με το σταθερό την συνδυαστική για να δει το ζεύγος το σύστημα και να πάρεις sms μετά από κάποιες μέρες.
DjTony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Πριν λίγο έκανε η αδερφή μου το απεριόριστο giga unlimited ultra new. Και λίγο που διάβασα κάτι έλεγε για 4 sim.. Τι ισχύει τελικά;
asteroulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Άκυρο my bad Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από asteroulis λάθος
Kostasallinone Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, asteroulis είπε Θα μας τρελάνουν; https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab? Συγχρόνως, ισχύουν και οι δύο προσφορές, μέσα από το Vodafone.gr , η μία πιο φτηνή από την άλλη . Στην μια με mifi & 4 sharing δώρο. Υπάρχουν 2 τιμές η χαμηλότερη όταν έχεις σταθερή γραμμή στην Vodafone και η άλλη όταν δεν έχεις. Σε περίπτωση μη ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής, η τιμή προσφοράς του προγράμματος είναι 34,78€ /μήνα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, asteroulis είπε Θα μας τρελάνουν; https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab? Συγχρόνως, ισχύουν και οι δύο προσφορές, μέσα από το Vodafone.gr , η μία πιο φτηνή από την άλλη . Στην μια με mifi & 4 sharing δώρο. Στην πρωτη κι ολας σελιδα εχουν ηδη αναφερθει αυτα για τις 2 τιμες (με σταθερη και χωρις) σε 2-3 σχολια. 1
cris4524 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps. https://www.vodafone.gr/files/1490721199054-oroi-kai-proypotheseis-chrisis-tis-ypiresias-prosvasis-sto-anoikto-diadiktyo-meso-diktyou-kinitis-ioulios-2021.pdf Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από cris4524 1
drdedus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 ok δηλαδη .. με acc plus στα 64 παιζει ικανοποιητικα το ραδιο βεβαια μιας και οι codec ειναι μεταβλητοι στα 32 το ραδιο και ομιλια με voip με λιγο qos και υπομονη ανοιγεις και οπερα μινι . Πραγματικο unlimited οπως παλια, απλα τοτε μονο με το κοστος μιας αστικης κλησης και την μανα να σε κυνηγαει ειχες unlimited ... μεχρι να πεσει η γραμμη η να στο βγαλει καποιος απο την πριζα η να σκονταψει καποιος στο καλωδιο.
Kostasallinone Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, cris4524 είπε Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps. https://www.vodafone.gr/files/1490707340429-oroi-kai-proypotheseis-chrisis-tis-ypiresias-prosvasis-sto-anoikto-diadiktyo-meso-diktyou-kinitis-martios-2021.pdf Αυτοί οι όροι χρήσης είναι παλιοί, αναφέρει μέσα μέχρι και για το 3G δίκτυο, για το unlimited surf που έχει καταργηθεί καθώς και για το unlimited ultra το οποίο απουσιάζει εντελώς από τους όρους. Κάθε μήνα πάνω από 200gb καταναλώνω με την i4s κάρτα χωρίς καμία μείωση. 3 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Αυτοί οι όροι χρήσης είναι παλιοί, αναφέρει μέσα μέχρι και για το 3G δίκτυο, για το unlimited surf που έχει καταργηθεί καθώς και για το unlimited ultra το οποίο απουσιάζει εντελώς από τους όρους. Κάθε μήνα πάνω από 200gb καταναλώνω με την i4s κάρτα χωρίς καμία μείωση. Χρησιμη η προσωπικη σου χρηση. Παντως δεν ειναι και πολυ παλιοι, Μαρτιος 2021 ονομαζεται το αρχειο.
coyote2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Πολύ μεγάλη διαφορά στο τόπικ της cosmote από το τοπικό της vodafone. Ίσως αυτό δείχνει ότι η υπηρεσία της cosmote είναι καλύτερη και δημιουργούνται περισσότερα μηνύματα;
hln3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, coyote2 είπε Πολύ μεγάλη διαφορά στο τόπικ της cosmote από το τοπικό της vodafone. Ίσως αυτό δείχνει ότι η υπηρεσία της cosmote είναι καλύτερη και δημιουργούνται περισσότερα μηνύματα; Προσωπικά δοκίμασα και τις δύο, ξανά σήμερα και βγήκε καλύτερη της voda για την δική μου χρήση. 77/67 κόντρα σε 100/17 οι μετρήσεις και με ενδιαφέρει κυρίως το upload. Αυτά βέβαια αλλάζουν ανά περιοχή Επίσης η τιμολόγηση (λόγω και σταθερού) βγαίνει και αυτή αισθητά καλύτερη.
JeZus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Έχω καρτοσυμβολαιο στην voda στο όνομα του αδερφού μου, γίνεται με αλλαγή ονόματος να κάνω το πρόγραμμα (στο αφμ μου έχω σταθερή voda) Επίσης αν έχω esim στο βασικό κινητό. Θα έχω έξτρα σιμ κανονική συν την data sim; η ακυρώνεται η φυσική σιμ; 1
Qwerty_2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Υπάρχει κάποιος που να έχει ήδη την πρόσφορα να μας πει γνώμες; Εγώ περιμένω στις 18/04 που θα δώσει εντολή φορητότητας στην cosmote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα