akaloith Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 εγω θελω ενα συνολικο χαρτη χρωματισμενο για να δω που θα πιασω ας πουμε 500 σε 5g υπαρχει κατι τετοιο; και οχι να ψαχνω μια μια διευθυνση
George6633 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, akaloith είπε εγω θελω ενα συνολικο χαρτη χρωματισμενο για να δω που θα πιασω ας πουμε 500 σε 5g υπαρχει κατι τετοιο; και οχι να ψαχνω μια μια διευθυνση Από όσο ξέρω όχι,λένε μόνο που έχει 5G
akaloith Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 και που το λενε; και ειναι οσο ενημερωμενο οσο και ο πανω χαρτης; κριμα τα official data της εταιρειας να ειναι τοσο απαρχαιωμενα ωστε να δυσφημιζουν το δικτυο της στη κοσμοτε βλεπω παντου "5g" καλυψη και πιανει κατι 15mbit σπιτι μου και με το ζορι....
George6633 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Καλύτερη λύση από το να πάρεις μια κάρτα να δοκιμάσεις το δίκτυο στις περιοχές που κινείσαι δεν υπάρχει.. Η να ρωτήσεις κάποιον γνωστό φίλο κλπ από τα ίδια μερη.Εγω πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone όταν ήθελα να δοκιμάσω την εταιρία,τους λέω παιδιά σκέφτομαι να κάνω ένα συμβόλαιο σε εσάς,δεν είχα ποτέ Vodafone θα ήθελα έναν αριθμό να δοκιμάσω το δίκτυο εκεί που κινούμαι..και μου έδωσαν δωρεάν οι άνθρωποι έναν αριθμό και έκανα λογαριασμό στο CU app πήρα κάποια GB και έκανα μερικά τεστ κλπ.
akaloith Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 τωρα εχω ηδη παρει δεν εχω 5g συσκευη yet και ηθελα να δω που δινουν και ΑΝ αξιζει το κοπο
George6633 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, akaloith είπε τωρα εχω ηδη παρει δεν εχω 5g συσκευη yet και ηθελα να δω που δινουν και ΑΝ αξιζει το κοπο Δυστυχώς με τους χάρτες δεν βγάζεις άκρη...
prefuse Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Αν διακόψετε στον 1 χρόνο ποιο είναι τα τέλη διακοπής; Αν έχετε και όλο τον πίνακα που έχει στο συμβόλαιο ή κάποιο λινκ που τα αναφέρει, ανά μήνα, ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ
akaloith Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 τελικα παραπανω απο 1 εξτρα σιμ δε θα παρουμε;;;;;;;;;;;; μου τα μασανε μου λενε στο πιο ultra οτι δινουν πιστευοντας οτι στο 28,20 δεν περιλαμβανονται δωρεαν κλησεις προς ΕΕ, αρα οτι δεν εχουμε το απολυτο ultra και οτι εχει και παραπανω στη βονταφον νεου κοσμου στο μετρο τελικα πηρα την εξυπηρετηση απο κει μεσα και μαθαν οτι εχουμε απεριοριστες κλησεις προς ΕΕ παραπανω εξτρα σιμ ακομα το ψαχνω
George6633 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Παράταση μέχρι 31/5 για το πρόγραμμα,παραμένει στα 28.20€ για πελάτης σταθερής και ανέβηκε στα 39€ αν δεν έχεις σταθερό στη Vodafone.
prefuse Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) λεω να το δοκιμάσω σαν εναλλακτική αντί για 2 σταθερές, μια σε εξοχικό τους καλοκαιρινούς μήνες και σε ενα μικρό χώρο (κατι σαν αποθήκη/γραφείο) απο φθινόπωρο. μακάρι να έδιναν 2 κάρτες sim αλλα και πάλι να δώσεις 2x 160€ για 4G routers δεν αξίζει. εναλλακτικά, για 2 σταθερές συνδέσεις ιντερνετ (οι πιο οικονομικές που βρήκα αυτη τη στιγμή ειναι απο 20€/μήνα με δωρο 1 πάγιο) 2x20=40€ + 10€ καρτοκινητή, πάμε στα 50€/μήνα (24x50=1200€-40€ (δωρο παγιων) =1160€ για 2 χρόνια) ---- Με το παραπάνω πρόγραμμα ειναι 34,80+3 (extra sim) =37.80€ + 170€ (με μεταφορικα) για TP LINK mr600 4G+, v2 (24x37,80+170=1077€ για 2 χρόνια) ---- Στα 2 χρόνια τα 83€ διαφορά unlimited vodafone + extra sim Vs 2 σταθερές asdl, δεν ειναι κέρδος.. και ισως υπάρχουν και προβλήματα με το 4g router ή να μην ειναι πραγματικά απεριόριστα. αλλα αυτο που μπορεί να κερδίσει κάποιος με την λύση του 4g router, ειναι οι ταχύτητες που μπορεί να ειναι καλυτερες απο τις 2 απλές adsl (δυσχτυχώς δεν υπάρχει κάλυψη οπτικής ίνας και στους 2 χώρους) και οτι μπορεί να το παίρνει μαζί του οπου και αν πάει. ΥΓ δεν μιλαω στο κινητό πολύ και την έβγαζα οικονομικά με καρτοκινητό με ~200 λεπτά ομιλίας/μήνα αν αξίζει το όλο εγχείρημα..; προσωπικά δεν εχω ιδέα και ειμαι 50/50 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από prefuse
akaloith Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) προφανως το πρωτο βημα ειναι να δεις τι σημα εχεις στους χωρους που σε ενδιαφερουν και μετα ολα τ αλλα οσο για το κοστος χρησιμοποιω ενα lg g6 cat12 κινητο 5ετιας και ενα wifi extender TP-LINK RE305 23 ευρω και υπερκαλυπτω οποιοδηποτε router cat6 με αστειο κοστος εκοψα 100αρα vdsl και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και καθολου μετανιωμενος αφου πρωτα δοκιμασα το σημα ΚΑΘΕ εταιρειας στο χωρο που θελω για να επιλεξω ποια μου κανει και αφου ειδα μετρησεις που πλησιαζουν την 100αρα μου επισης το σταθερο μου τηλ εγινε voip και χτυπαει στο κινητο μου με 15 ευρω το χρονο οποτε δε χαθηκε ουτε αυτο ΚΑΙ παντα εχω ως backup επιλογη να ξαναβαλω σταθερη γραμμη αν για καποιο λογο ξενερωσω διαβασε το ολοκληρο γιατι στη πορεια προσθεσα και αλλες πληροφοριες Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από akaloith 1
prefuse Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, akaloith είπε προφανως το πρωτο βημα ειναι να δεις τι σημα εχεις στους χωρους που σε ενδιαφερουν και μετα ολα τ αλλα οσο για το κοστος χρησιμοποιω ενα lg g6 cat12 κινητο 5ετιας και ενα wifi extender TP-LINK RE305 23 ευρω και υπερκαλυπτω οποιοδηποτε router cat6 με αστειο κοστος εκοψα 100αρα vdsl και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και καθολου μετανιωμενος αφου πρωτα δοκιμασα το σημα ΚΑΘΕ εταιρειας στο χωρο που θελω για να επιλεξω ποια μου κανει και αφου ειδα μετρησεις που πλησιαζουν την 100αρα μου Στον έναν χώρο που έχω κάνει ήδη speed test με κινητό δίνουν: Wind 130/28mbit Cosmote 146/37mbit Vodafone 58/22mbit Στον άλλο χώρο θα πάω τέλος του μήνα αλλά θα έχει λήξει η προσφορά. Ήδη έκανα αίτηση τηλεφωνικός με ενδεχόμενο ακύρωσης. Το κινητό φοβάμαι μη κολλάει όταν δεν θα είμαι στο χώρο για να το κάνω restart και δεν θα έχουν ίντερνετ τα παιδιά και η γιαγιά. Πρώτου προβώ σε αγορά ενός καλού 4G router σίγουρα θα δοκιμάσω με ένα κινητό. Αρκεί να μην πάρει φωτιά το κινητό αν τα παιδιά βλέπουν video όλη μέρα.
prefuse Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, akaloith είπε επισης το σταθερο μου τηλ εγινε voip και χτυπαει στο κινητο μου με 15 ευρω το χρονο οποτε δε χαθηκε ουτε αυτο Αυτό ειδικά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Έχουμε μια γραμμή που είναι μόνιμα σε εκτροπή και πληρώνουμε κανονικά πάγιο κάθε μήνα. Πώς γίνεται με 15€ το χρόνο; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από prefuse
akaloith Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.intertelecom.gr/fixed/portability μεταφερεις τον αριθμο σου με 15 ευρω το χρονο γινεται voip και χτυπαει στο κινητο σου μεσω του καταλληλου app που περνας τις ρυθμισεις σου δεν σ αρεσει; ξανατραβας τον αριθμο σου σε μια κλασικη εταιρεια σε οτι εκανα ειχα καβατζα οτι αν κατι δε μ αρεσει μπορω να το κανω undo χωρις το κοστος να ανεβει κατακορυφα bonus: χτυπανε ως και 3 συσκευες ταυτοχρονα στο ιδιο νουμερο η μια πχ το κινητο σου μια ενα παλιο κινητο που εγινε voip τηλεφωνο και εχει παρει τη θεση σταθερου και οτι αλλο θες Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από akaloith 1 1
prefuse Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, akaloith είπε https://www.intertelecom.gr/fixed/portability μεταφερεις τον αριθμο σου με 15 ευρω το χρονο γινεται voip και χτυπαει στο κινητο σου μεσω του καταλληλου app που περνας τις ρυθμισεις σου δεν σ αρεσει; ξανατραβας τον αριθμο σου σε μια κλασικη εταιρεια σε οτι εκανα ειχα καβατζα οτι αν κατι δε μ αρεσει μπορω να το κανω undo χωρις το κοστος να ανεβει κατακορυφα bonus: χτυπανε ως και 3 συσκευες ταυτοχρονα στο ιδιο νουμερο η μια πχ το κινητο σου μια ενα παλιο κινητο που εγινε voip τηλεφωνο και εχει παρει τη θεση σταθερου και οτι αλλο θες Δεν τίθεται θέμα να μην μας αρέσει. Κρατάμε έναν αριθμό μονίμως σε εκτροπή, (από ένα παλιό γραφείο που έκλεισε) και πληρώνουμε 17€/μήνα με παροχές που δεν χρειαζόμαστε καθώς δεν υπάρχει τηλεφωνική συσκευή!! πχ έχουμε internet έως 24mbit και 300' προς εθνικά κινητά σε αυτή την γραμμή που δεν εκμεταλλεύονται. Με την intertelecom αν δίνουμε αυτά τα 15€/χρόνο για να γίνει εκτροπή του παλιού σταθερού γραφείου, στο κινητό, οποίοι μας παίρνουν στο γραφείο δεν θα μας χρεώνει η intertelecom? Αν είναι χωρίς έξτρα χρέωση όταν μας καλούν στο σταθερό, το έκανα χθες. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα