ALIEN-3- Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Παιδιά στην τιμή της προσφοράς είναι μέσα και η έξτρα κάρτα δεδομένων ,η πρέπει να πληρωθεί έξτρα ?
George6633 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μου το έστειλε φίλος από γειτονικό forum.. Στο site της Vodafone προστέθηκε νέος όρος (έχει γίνει και άρθρο σε γνωστό τεχνολογικό site).
blueangel3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 https://techmaniacs.gr/vodafone-unlimited-ultra/ Το διάβασα και εγώ, έχετε το νου σας.
afentiko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 νταξει ρε παιδια, ΕΩΣ 1,5 ευρω λεει. δλδ σε ενα χρονο θα στο ανεβασει 1,5 ευρω. Δεν ειναι και τοσο deal breaker θεωρω. Οχι οτι δε πρεπει να αναφερθει για να το γνωριζει οποιος βαλει το προγραμμα, εννοειται αυτο, αλλα μην το παρουσιαζουμε και σαν ρητρα αναπροσαρμογης οπως στο ρευμα 😅
lamkon Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Αποδέχτηκα την προσφορά με 22,83€/μήνα. Έχω σταθερό και 2 συνδέσεις κινητών (η άλλη σύνδεση με 8GB). Θα πάρω από κατάστημα δωρεάν συσκευή Mi-Fi και 2η sim.
samsunglife Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, George6633 είπε Μου το έστειλε φίλος από γειτονικό forum.. Στο site της Vodafone προστέθηκε νέος όρος (έχει γίνει και άρθρο σε γνωστό τεχνολογικό site). Εμεις υπογράψαμε όμως 24μηνο συμβόλαιο με κλειδωμένη τιμή! και χωρίς αυτόν τον όρο που προστέθηκε τώρα! δεν είναι το 1,5ε, απλά δεν μπορεί μονομερώς να τροποποιήσει τους όρους της σύμβασης... 5 λεπτά πριν, lamkon είπε Αποδέχτηκα την προσφορά με 22,83€/μήνα. Έχω σταθερό και 2 συνδέσεις κινητών (η άλλη σύνδεση με 8GB). Θα πάρω από κατάστημα δωρεάν συσκευή Mi-Fi και 2η sim. Κι εγώ με 24,25ε/μήνα (με σταθερό και ακόμα ένα συμβόλαιο) Πήρα δωρεάν και χωρίς πάγιο 2η sim αλλά το MI-Fi δεν μου το δίνουν με τίποτα! Η τελευταία εκπροσωπος μου είπε ότι αφορούσε (η δωρεάν συσκευή Mi-Fi) νέους συνδρομητές και όχι υφιστάμενους... 1
ALIEN-3- Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο giga business unlimited ultra δικαιούμαι δεύτερη κάρτα για data ? Το έχει κανείς ?
cris4524 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο giga business unlimited ultra δικαιούμαι δεύτερη κάρτα για data ? Το έχει κανείς ? Όχι δεν δικαιούσε. Μόνο στα οικιακά προγράμματα υπάρχει η 4sharing sim. 1
valadsk Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, samsunglife είπε Εμεις υπογράψαμε όμως 24μηνο συμβόλαιο με κλειδωμένη τιμή! και χωρίς αυτόν τον όρο που προστέθηκε τώρα! δεν είναι το 1,5ε, απλά δεν μπορεί μονομερώς να τροποποιήσει τους όρους της σύμβασης... Κι εγώ με 24,25ε/μήνα (με σταθερό και ακόμα ένα συμβόλαιο) Πήρα δωρεάν και χωρίς πάγιο 2η sim αλλά το MI-Fi δεν μου το δίνουν με τίποτα! Η τελευταία εκπροσωπος μου είπε ότι αφορούσε (η δωρεάν συσκευή Mi-Fi) νέους συνδρομητές και όχι υφιστάμενους... μπορει όμως να βγαλει μια ανακοινωση στον 13ο μηνα και να πει το ανεβαζουμε κατα 1.5 ευρω εχεις δικαιωμα να αποχωρησεις αζημιως.
samsunglife Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, valadsk είπε μπορει όμως να βγαλει μια ανακοινωση στον 13ο μηνα και να πει το ανεβαζουμε κατα 1.5 ευρω εχεις δικαιωμα να αποχωρησεις αζημιως. Ετσι το δέχομαι!
enrique19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Να ρωτησω ειναι οντως ''unlimited'' δηλαδη αν κανω το κινητο μου wifi spot και κατεβαζω ταινιες και ταινιες απο το λαπτοπ κανενα θεμα η..δεν θα ειναι και τοσο unlimited.
lamkon Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, enrique19 είπε Να ρωτησω ειναι οντως ''unlimited'' δηλαδη αν κανω το κινητο μου wifi spot και κατεβαζω ταινιες και ταινιες απο το λαπτοπ κανενα θεμα η..δεν θα ειναι και τοσο unlimited. Ρώτησα και ξαναρώτησα... Δεν υπάρχει κόφτης ούτε σε όγκο, ούτε σε ταχύτητα μου είπαν! 1
Doubt Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, enrique19 είπε Να ρωτησω ειναι οντως ''unlimited'' δηλαδη αν κανω το κινητο μου wifi spot και κατεβαζω ταινιες και ταινιες απο το λαπτοπ κανενα θεμα η..δεν θα ειναι και τοσο unlimited. Έχω κατεβάσει και ταινίες, πολλές. Κάτι extreme πχ 5-10 ταινίες τη μέρα, δεν το έχω δοκιμάσει. 1
valadsk Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχω κατεβάσει και ταινίες, πολλές. Κάτι extreme πχ 5-10 ταινίες τη μέρα, δεν το έχω δοκιμάσει. 1 ώρα πριν, lamkon είπε Ρώτησα και ξαναρώτησα... Δεν υπάρχει κόφτης ούτε σε όγκο, ούτε σε ταχύτητα μου είπαν! 2 ώρες πριν, enrique19 είπε Να ρωτησω ειναι οντως ''unlimited'' δηλαδη αν κανω το κινητο μου wifi spot και κατεβαζω ταινιες και ταινιες απο το λαπτοπ κανενα θεμα η..δεν θα ειναι και τοσο unlimited. το χω φτασει και 800GB ενα μηνα 1
kostas.K Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αν από καρτοκινητο κοσμοτε κάνω τηλεφωνικά αίτηση και με συνδέσουν μπορώ να το πάρω πίσω μέχρι και 14 μέρες; Θα ήθελα να τσεκαρω αν με καλύπτει το δίκτυο στην περιοχή μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα