Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Καλημέρα, με κάνεις quote και λες ότι είπα "θα συμφωνούσα. Όχι όμως το "δεν υποστηρίζει το pci-e 4.0 επειδή δεν είναι δυνατός"." ενώ στο quote που βάζεις λέω "Για τον 3600 και το gen 4.0 μάλλον εννοεί ότι δεν είναι πολύ δυνατό chip για να δώσει το full του gen 4.0," αυτό είναι straw man fallacy καθώς μου "την λες" για κάτι που δεν έγραψα! Και μάλιστα αυτό που έγραψα ήταν υποθετική απάντηση μου για την απάντηση άλλου μέλους και όχι η θέση μου η οποία ήταν ξεκάθαρη μετά το κόμμα :) 

Κάπου μπερδεύομαι σε όλο αυτό! Έγραψα και γράφω χωρίς καμία πρόθεση για αντιπαράθεση. Πριν θέλησα να επισημάνω-διορθώσω το λάθος της υπόθεσής σου και όχι της άποψής σου.

Εντάξει, δεν είναι άποψή σου είναι μια υπόθεση που έκανες. Τι σημαίνει ακριβώς το "δεν είναι πολύ δυνατό chip για να δώσει το full του gen 4.0"; Ποιο είναι το full του gen4;

Εγώ με το δικό μου μυαλό ξέρω πως (παραθέτω τα γραφόμενά μου):

Αναφορά σε κείμενο

Στην υποστήριξη της τεχνολογίας pci-e δεν υπάρχει full, μισό, λίγο κλπ. Ή την υποστηρίζει Ή δεν την υποστηρίζει!

Και παραθέτω παρακάτω την εξήγησή μου στο "δυνατό chip":

Αναφορά σε κείμενο

Αν έλεγες πως ο 3600 δεν "σηκώνει" (= θα έχει bottleneck) τις μεγάλες κάρτες γιατί δεν είναι πολύ δυνατός, θα συμφωνούσα. Όχι όμως το "δεν υποστηρίζει το pci-e 4.0 επειδή δεν είναι δυνατός".

Νομίζω είναι κατανοητό εγώ με τι συμφωνώ (κόκκινα) και με τι διαφωνώ (μπλε).

Υποθέτω πως δεν πάσχω από αυτό που αναφέρεις. Το πολύ-πολύ να πάσχω από αδυναμία κατανόησης των γραφομένων των άλλων.

Δημοσ.

Αυτό θέλω να πω με το straw man fallacy, ότι λες για κάτι το οποίο και δεν είπα ως δική μου θέση.
Συμφωνώ σε αυτό που λες για την πλήρη υποστήριξη γιατί πολύ απλά δεν είπα ποτέ για μερική υποστήριξη αλλά διαβάζοντας το σχόλιο πιο πάνω υπέθεσα από την δικιά του οπτική ότι το είπε αυτό γιατί ο 3600 είναι ναι μεν pci-e gen 4.0 αλλά δεν θα τρέχει το ίδιο αποδοτικά με έναν >5600 λόγο αρχιτεκτονικής/συχνώτητας/δεν ξέρω και γω τι, και ας είναι σε ίδιο pci-e root complex.
Anyway, είμαι off-topic και δεν μου αρέσει να απαντάω για άλλους, μια υποθετική απάντηση ήταν στο πως θα μπορούσε κάποιος να πει για την αξιοποίηση του pci-e gen 4.0

"Όσο είσαι με τον 3600 δεν μπορείς να αξιοποιήσεις pcie 4.0."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...