Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, dieksodo είπε σωστα. αλλα οχι ομως προσαρμογη 100% . παντοτε παραγεις λιγο παραπανω για ασφαλεια και για να πας απο το 100% στο 50% δεν γινεται σε 10 λεπτα σε καθε περιπτωση η ουσια της υποθεσης ειναι πως το βιτκοιν μπορει να καταναλωσει ενεργεια χωρις να στερει αναγκαια ενεργεια αρα και το επιχειρημα περι "στερησης" ειναι ατοπο υπαρχουν παραδειγματα πχ στο τεξας των ΗΠΑ που γινονται συμφωνιες μεταξυ εταιριων για μινινγκ σε ωρες μη αιχμης κτλ Ναι αλλά βρε αγόρι μου το κυρίως πρόβλημα δεν είναι η κατανάλωση ενέργειας. Είναι ότι δεν βασίζεται ΠΟΥΘΕΝΆ. Δεν συνδέεται με την παραγωγή αγαθών η την προσφορά υπηρεσιών. Μπορώ να πάρω 1000 καρτες και να αρχίζω να βγαζω λεφτά χωρίς να προσφέρω τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, dieksodo είπε για να πας απο το 100% στο 50% δεν γινεται σε 10 λεπτα Ούτε η κατανάλωση πέφτει κατά 50% σε 10 λεπτά.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Retromaniac said: Δεν προλαβαίνω αδερφέ, έχω έναν άλλον που πυροβολεί βλ... επιχειρήματα και πρέπει να απαντώ. Το υπάρχον σύστημα δεν είναι βιώσιμο γιατί ΔΕΝ στηρίζεται ΜΟΝΟ στην πραγματικη παραγωγή και ανάπτυξη αλλά και σε αέρα. Από την άλλη το κρυπτονομισμα βασίζεται ΜΟΝΟ σε αέρα. Διάλεξε, διορθώνεις το πρώτο ή πας στο 2ο που βασίζεται σε αέρα. σου αποδειξαμε και παραπανω πως δεν ειναι αερας. επισης σου αποδειξαμε πως με αυτη τη λογικη ΟΛΑ τα νομισματα ειναι αερας αλλα εκει εσυ το χαβα σου συνεχιζεις τις ιδιες και τις ιδιες βλακειες ειλικρινα πιστευω πως δεν τρολλαρεις αλλα τα πιστευεις αυτα που λες ειμαι ειλικρινα περιεργος να καταλαβω πως τα εξηγεις αυτα μεσα στο κεφαλι σου νομιζω σου ανεφερα ενα παραδειγμα πριν με το θερμομετρο και τη θερμοκρασια μου ανταπαντησες πως ειναι λαθος παραδειγμα και πως το σωστο στην προκειμενη περιπτωση ειναι το τηλεκοντρολ του ερκοντισιο μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις ποιο ειναι το τηλεκοντρολ στην προκειμενη περιπτωση για να καταλαβω?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Μπορώ να πάρω 1000 καρτες και να αρχίζω να βγαζω λεφτά χωρίς να προσφέρω τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα προσφέρεις πολλά σε αυτούς που πουλάνε την ενέργεια που καταναλώνεις.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 minutes ago, pavlitakis said: Δεν μίλησε κανείς για στέρηση αλλά μίλησε για σπατάλη. Αφού πάντα πρέπει να υπάρχει ένα απόθεμα για κάτι ξαφνικό πάλι αυτό το απόθεμα θα υπάρχει είτε υπάρχει κατανάλωση είτε όχι. Αφού μπαίνει περιβαλλοντικό πρόβλημα (λάθος κατά τη γνώμη μου) κάθε αύξηση της κατανάλωσης αποδίδει περισσότερο διοξείδιο, σύμφωνα με την λογική τους. αν μπορεις το αποθεμα να το φυλαξεις ναι. αν οχι χανεται
MikeKata Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν προλαβαίνω αδερφέ, έχω έναν άλλον που πυροβολεί βλ... επιχειρήματα και πρέπει να απαντώ. Το υπάρχον σύστημα δεν είναι βιώσιμο γιατί ΔΕΝ στηρίζεται ΜΟΝΟ στην πραγματικη παραγωγή και ανάπτυξη αλλά και σε αέρα. Από την άλλη το κρυπτονομισμα βασίζεται ΜΟΝΟ σε αέρα. Διάλεξε, διορθώνεις το πρώτο ή πας στο 2ο που βασίζεται σε αέρα. Στο σχόλιο που επισταμένα επιλέγεις να ΜΗΝ απαντήσεις σου εξηγώ, έστω και περιεκτικά ΠΩΣ το κρυπτονομισμα ΔΕ βασίζεται στον αέρα αλλά επιλέγεις να το αποφεύγεις και να αναμασας ανυπόστατες φήμες που κάπου άκουσες, καθώς δε γνωρίζεις πώς δουλεύει ένα blockchain, και κυρίως, πού χρησιμοποιείται. Κάτσε λοιπόν διάβασε το γιατί δε χρωστάω σε κανέναν να γράφω 2 φορές τα ίδια. Το υπάρχον σύστημα στηρίζεται ΜΟΝΟ σε αέρα. Βέβαια, για βιτρίνα σου έχουν βάλει την παραγωγικότητα, που, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, δεν ισχύει. Κυριολεκτικά, στο 2ο σχόλιο που έκανα περί πανδημίας, σου το απέδειξα. Φυσικά, αν διάβαζες και το πρώτο, περί των "αποθεμάτων" χρυσού, της απεμπλοκής του δολλαρίου από αυτά και όλα τα υπόλοιπα, ίσως να μη με αναγκαζες να σχολιάσω κάτι στο οποίο έχω ΗΔΗ απαντήσει.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 minutes ago, Retromaniac said: Ναι αλλά βρε αγόρι μου το κυρίως πρόβλημα δεν είναι η κατανάλωση ενέργειας. Είναι ότι δεν βασίζεται ΠΟΥΘΕΝΆ. Δεν συνδέεται με την παραγωγή αγαθών η την προσφορά υπηρεσιών. Μπορώ να πάρω 1000 καρτες και να αρχίζω να βγαζω λεφτά χωρίς να προσφέρω τίποτα. 4η φορα. διαβασε ΔΙΑΒΑΣΕ το οτι μεταφραζεις την δικη σου αγνοια σε γνωση δεν το κανει σωστο. το οτι δεν καταλαβαινεις το Α δεν σημαινει πως δεν υπαρχει Α
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, dieksodo είπε σου αποδειξαμε και παραπανω πως δεν ειναι αερας. επισης σου αποδειξαμε πως με αυτη τη λογικη ΟΛΑ τα νομισματα ειναι αερας αλλα εκει εσυ το χαβα σου συνεχιζεις τις ιδιες και τις ιδιες βλακειες ειλικρινα πιστευω πως δεν τρολλαρεις αλλα τα πιστευεις αυτα που λες ειμαι ειλικρινα περιεργος να καταλαβω πως τα εξηγεις αυτα μεσα στο κεφαλι σου νομιζω σου ανεφερα ενα παραδειγμα πριν με το θερμομετρο και τη θερμοκρασια μου ανταπαντησες πως ειναι λαθος παραδειγμα και πως το σωστο στην προκειμενη περιπτωση ειναι το τηλεκοντρολ του ερκοντισιο μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις ποιο ειναι το τηλεκοντρολ στην προκειμενη περιπτωση για να καταλαβω? Η υποτίμηση. Έκοψες χρήμα για να γίνεις πιο πλούσιος από τα άλλα κράτη χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τα άλλα κράτη θα υποτιμήσουν το νόμισμα σου. Οπότε αν είχες 3 τρις στην άκρη και έκοψες αλλα 3 τρις τότε το νόμισμα σου θα πέσει 50% και θα έχεις στην ουσία πάλι 3 Τρις. Και όχι δεν μου έδωσες κανένα παράδειγμα που το κρυπτονομισμα ανταμοίβει την παραγωγή και την ανάπτυξη.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Retromaniac said: Η υποτίμηση. Έκοψες χρήμα για να γίνεις πιο πλούσιος από τα άλλα κράτη χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τα άλλα κράτη θα υποτιμήσουν το νόμισμα σου. Οπότε αν είχες 3 τρις στην άκρη και έκοψες αλλα 3 τρις τότε το νόμισμα σου θα πέσει 50% και θα έχεις στην ουσία πάλι 3 Τρις. Και όχι δεν μου έδωσες κανένα παράδειγμα που το κρυπτονομισμα ανταμοίβει την παραγωγή και την ανάπτυξη. αρα δηλαδη ο πολιτης του κρατους σου που ειχε 3000 δραχμες με τις οποιες αγοραζε χ προιον τωρα αγοραζει χ/2 δηλαδη του εκλεψες τα μισα λεφτα και αυτο το θεωρεις ενα συστημα που δουλευει και μαλιστα πετυχημενα. καλα ναι καποιος θα σου δωσει ενα βιτκοιν γιατι εχεις ωραια ματια
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, MikeKata είπε Στο σχόλιο που επισταμένα επιλέγεις να ΜΗΝ απαντήσεις σου εξηγώ, έστω και περιεκτικά ΠΩΣ το κρυπτονομισμα ΔΕ βασίζεται στον αέρα αλλά επιλέγεις να το αποφεύγεις και να αναμασας ανυπόστατες φήμες που κάπου άκουσες, καθώς δε γνωρίζεις πώς δουλεύει ένα blockchain, και κυρίως, πού χρησιμοποιείται. Κάτσε λοιπόν διάβασε το γιατί δε χρωστάω σε κανέναν να γράφω 2 φορές τα ίδια. Το υπάρχον σύστημα στηρίζεται ΜΟΝΟ σε αέρα. Βέβαια, για βιτρίνα σου έχουν βάλει την παραγωγικότητα, που, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, δεν ισχύει. Κυριολεκτικά, στο 2ο σχόλιο που έκανα περί πανδημίας, σου το απέδειξα. Φυσικά, αν διάβαζες και το πρώτο, περί των "αποθεμάτων" χρυσού, της απεμπλοκής του δολλαρίου από αυτά και όλα τα υπόλοιπα, ίσως να μη με αναγκαζες να σχολιάσω κάτι στο οποίο έχω ΗΔΗ απαντήσει. Δεν απεδειξες σύνδεση μεταξύ παραγωγής και κρυπτο. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όσο νομίζεις ότι εγώ δεν καταλαβαίνω άλλο τόσο εγώ το νομίζω για σένα. Όσο για την κριτική στο υπάρχων σύστημα έχω απαντήσει πολλάκις αλλά αποφεύγεις να το καταλάβεις.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 15 minutes ago, Retromaniac said: Η περιουσία σου δεν άλλαξες, εκτός των χρημάτων δεν άλλαξε. Άλλαξε η αξία του χρήματος από το κράτος που εσύ ανήκεις. Από την κυβέρνηση που εσύ ψηφισες, και το μαύρο χρήμα που η κοινωνία κυκλοφόρησε. Το Bitcoin δεν πηγάζει από την παραγωγικότητα σου καν οπότε μην το αναφέρεις σαν λύση καν. δεν αλλαξε? τα ιδια ηταν τα λεφτα που ειχα πριν τα ιδια και μετα ?
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, dieksodo είπε αρα δηλαδη ο πολιτης του κρατους σου που ειχε 3000 δραχμες με τις οποιες αγοραζε χ προιον τωρα αγοραζει χ/2 δηλαδη του εκλεψες τα μισα λεφτα και αυτο το θεωρεις ενα συστημα που δουλευει και μαλιστα πετυχημενα. καλα ναι καποιος θα σου δωσει ενα βιτκοιν γιατι εχεις ωραια ματια Το κράτος σου έκοψε χρήματα για πολλούς λόγους. Κυρίως λόγω διαφθοράς που μεγάλος μέρος των πολιτών έχουν ευθύνη και γενικά ένα κράτος είναι μια συλλογική οντότητα προς τα έξω γιατί υποτίθεται σαν υπεύθυνος πολίτης επιλέγεις σωστά το ψηφίζεις. Και όπως είπα το σύστημα δεν είναι τέλειο. Θα έπρεπε να μην μπορείς καν να κόψεις χρήμα. Αλλά τώρα πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερο είναι άλλη κουβέντα. Σίγουρα όχι με κρυπτο.
dieksodo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Retromaniac said: Δεν απεδειξες σύνδεση μεταξύ παραγωγής και κρυπτο. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όσο νομίζεις ότι εγώ δεν καταλαβαίνω άλλο τόσο εγώ το νομίζω για σένα. Όσο για την κριτική στο υπάρχων σύστημα έχω απαντήσει πολλάκις αλλά αποφεύγεις να το καταλάβεις. φυσικα και το απεδειξε σου ειπε για proof of work κρυπτο = proof of work = αποδειξη εργασιας = αποδειξη παραγωγης εργου = παραγωγικοτητα
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, dieksodo είπε δεν αλλαξε? τα ιδια ηταν τα λεφτα που ειχα πριν τα ιδια και μετα ? Διαβαζεις το γράφω η όχι; Ή περιουσία σου από υλικά αγαθά και ακίνητα που κατείχε μένει η ίδια. Τα λεφτά σου μειώθηκαν. 1 λεπτό πριν, dieksodo είπε φυσικα και το απεδειξε σου ειπε για proof of work κρυπτο = proof of work = αποδειξη εργασιας = αποδειξη παραγωγης εργου = παραγωγικοτητα Όταν μιλάμε για έργο και παραγωγικότητα μιλάμε για χρήσιμο έργο. Το να τον παίζω όλη μέρα έργο είναι και αυτό. 1
MikeKata Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Δεν απεδειξες σύνδεση μεταξύ παραγωγής και κρυπτο. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όσο νομίζεις ότι εγώ δεν καταλαβαίνω άλλο τόσο εγώ το νομίζω για σένα. Όσο για την κριτική στο υπάρχων σύστημα έχω απαντήσει πολλάκις αλλά αποφεύγεις να το καταλάβεις. Έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν έχεις αποδείξει ΠΟΥΘΕΝΑ σύνδεση παραγωγής με το σημερινό σύστημα, απλώς το αναμασας όπως αναμασας τα πάντα; Ίσα, ίσα, όσες φορές προσπάθησες να τα συνδέσεις, σου καταρρίφθηκαν, όπως τώρα για την πανδημία όπου είχαμε μείωση παραγωγής και τρελό τύπωμα χρήματος. Έχεις πάρει χαμπάρι ότι, όπως ήδη σου είπα ΣΤΟ ΠΡΏΤΟ σχόλιο που ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ πλέον ξεκαθαρα να μην απαντήσεις, σου εξηγώ ότι το mining παράγει έργο (υπηρεσία) καθως διαθέτεις επεξεργαστική ισχύ (δηλαδή πρέπει να διαθέσεις κεφάλαιο για να την αγοράσεις) για να επιβεβαιώσεις τις συναλλαγές/μεταφορές πληροφορίας στο blockchain; Καταλαβαίνεις ότι παράγει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ΥΠΗΡΕΣΙΑ που παράγει το τραπεζικό σύστημα; Γνωρίζεις τι θα πει "τριτογενής τομέας"; Θα επαναλάβω, μιας και με αναγκάζεις γιατί απαντάς μόνο όπου (νομίζεις ότι) σε συμφέρει: Με τη δική σου "λογική", οι τραπεζικοί υπάλληλοι δε θα έπρεπε να πληρώνονται γιατί δεν "παράγουν" τίποτα, παρά αέρα. Με τη δική σου "λογική" δεν πρέπει να πληρώνονται οι developers γιατί "παράγουν" αέρα. Δε θα επαναλάβω πάλι άλλους τομείς στους οποίους χρησιμοποιείται το blockchain, πήγαινε διάβασε το πρώτο σχόλιο γιατί κουράζεις. Λες συνεχώς πράγματα τα οποία δεν κατανοείς, όπως π.χ αποκαλούσες τη "ρύπανση" ως "μόλυνση" (που και αυτό σου το έγραψα) και απλά αναμασας έννοιες όπως "αέρας" χωρίς να απαντάς ουσιαστικά κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα