Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Η σύζυγος μου όπως έσβηνε αρχεία άχρηστα πρέπει κατά λάθος να πάτησε σε ερώτημα για διαγραφή αρχείων οκ και σβήστηκαν από την SD Ες οι φωτό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εγκαταστήσουμε στο κινητό ή στον υπολογιστή τώρα μετά την διάγραφη και να κάνουμε ανάκτηση? Το κινητό είναι Xiaomi Redmi μοντέλο δεν θυμάμαι είναι έξω.  Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

recuva

καλημέρα. αυτό πρέπει να το κατεβάσω-εγκαταστήσω στο κινητό σε android εφαρμογή ή να το κατεβάσω σε υπολογιστή σε πρόγραμμα και το εγκαταστήσω στο pc και με καλώδιο usb να συνδέσω το pc με το κινητό? 

μάλλον πρέπει να συνδέσω την κάρτα micro sd απευθείας με card reader στο pc.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Στο PC.

να βγάλω την micro sd και να την συνδέσω σε αντάπτορα usb ή να συνδέσω το κινητό με το pc με καλώδιο usb? τι είναι καλύτερα? ευχαριστω

Δημοσ.

Να βγάλεις την sd από το κινητό και να την βάλεις σε card reader(αν υπάρχει).

Δεν ξέρω βέβαια εάν μπορεί και μέσα από το κινητό να κάνεις την δουλειά σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Όταν φτάσω στο σημείο που επιλέγω αρχεία για επαναφορά, να επιλέξω να γίνει επαναφορά στην κάρτα micro SD ή στον δίσκο του υπολογιστή? Τι προτείνετε? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

(ναι φωνάζω)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άρα θα έχω δυνατότητα να.επιλεξω να γίνει η ανάκτηση στον δίσκο του υπολογιστή φαντάζομαι.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...