tzitzikas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλημέρα. Η σύζυγος μου όπως έσβηνε αρχεία άχρηστα πρέπει κατά λάθος να πάτησε σε ερώτημα για διαγραφή αρχείων οκ και σβήστηκαν από την SD Ες οι φωτό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εγκαταστήσουμε στο κινητό ή στον υπολογιστή τώρα μετά την διάγραφη και να κάνουμε ανάκτηση? Το κινητό είναι Xiaomi Redmi μοντέλο δεν θυμάμαι είναι έξω. Ευχαριστώ πολύ!!!
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε recuva καλημέρα. αυτό πρέπει να το κατεβάσω-εγκαταστήσω στο κινητό σε android εφαρμογή ή να το κατεβάσω σε υπολογιστή σε πρόγραμμα και το εγκαταστήσω στο pc και με καλώδιο usb να συνδέσω το pc με το κινητό? μάλλον πρέπει να συνδέσω την κάρτα micro sd απευθείας με card reader στο pc. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από tzitzikas2
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, GATE123 είπε Στο PC. να βγάλω την micro sd και να την συνδέσω σε αντάπτορα usb ή να συνδέσω το κινητό με το pc με καλώδιο usb? τι είναι καλύτερα? ευχαριστω
GATE123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Να βγάλεις την sd από το κινητό και να την βάλεις σε card reader(αν υπάρχει). Δεν ξέρω βέβαια εάν μπορεί και μέσα από το κινητό να κάνεις την δουλειά σου. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Όταν φτάσω στο σημείο που επιλέγω αρχεία για επαναφορά, να επιλέξω να γίνει επαναφορά στην κάρτα micro SD ή στον δίσκο του υπολογιστή? Τι προτείνετε? Ευχαριστώ!!!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 ΠΟΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (ναι φωνάζω) 1 1
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Άρα θα έχω δυνατότητα να.επιλεξω να γίνει η ανάκτηση στον δίσκο του υπολογιστή φαντάζομαι.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα