Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, πριν 2 μέρες η συσκευή μου πήρε το Android 12 update. Εκτός του ότι όλες οι εμφανισιακές αλλαγές είναι τελείως ανούσιες και δυσκολεύουν πολύ τη χρήση, εχθές όλη μέρα δεν είχα σήμα, όπου το ανακάλυψα το μεσημέρι και μετά από πολλά τηλεφωνήματα και ψάξιμο, ανακάλυψα πως συμβαίνει μετά την εν λόγω αναβάθμιση.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως αν απενεργοποιήσεις τη συσκευή ή κάνεις επανεκκίνηση, τότε δε συνδέεται με την κάρτα SIM, οπότε δεν έχεις και σήμα, κάλυψη, δεν μπορείς να καλέσεις ούτε να σε καλέσουν.

Το έχετε δει εσείς; Πώς λύνεται; Προσωρινά αν απενεργοποιήσω τη SIM και την ξαναενεργοποιήσω, φτιάχνει. Μόνιμα όμως πώς φτιάχνει;

Δημοσ.

Για αρχή πρώτα κάνε ένα backup και ύστερα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Για ποιο κινητό μιλάμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνουμε update πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή Hard Reset (καλύτερο ακόμα) για να "κουμπώσει" καλύτερα η ενημέρωση.

Ενδέχεται λοιπόν αν το κάνεις να φτιάξει και το πρόβλημα.

Δες εδώ πως θα κάνεις Hard Reset 

https://www.hardreset.info/devices/sony/sony-xperia-5-ii/

Επεξ/σία από GATE123
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε ρε παιδιά, όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τότε δεν επανέρχεται το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση του; Οπότε μετά να ξανακάνω όλα τα update και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κτλ;

Η διαδικασία αυτή όμως είναι πολύ χρονοβόρα και ψυχοφθόρα. Να ξαναεγκαταστησεις όλες τις εφαρμογές και να τα φέρεις όπως θέλεις.

1 ώρα πριν, cumulus είπε

Τι εννοείς με το ενεργοποιήσω την καρτα;

Από εδώ. Χρήση SIM. Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση. Έτσι μου έφτιαξε.

Screenshot_20220318-200507.png

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ.

Οι νέες εκδόσεις ανδροιντ δεν αφαιρουνται αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Απλά θα είναι το κινητό με την νέα έκδοση αλλά σαν να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή,αδειο απο επιπλέον εφαρμογές.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οι νέες εκδόσεις ανδροιντ δεν αφαιρουνται αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Απλά θα είναι το κινητό με την νέα έκδοση αλλά σαν να το αγόρασες εκείνη τη στιγμή,αδειο απο επιπλέον εφαρμογές.

Και παλιότερα έτσι ήταν,δεν άλλαξε κάτι.

57 λεπτά πριν, planetman είπε

Κάτσε ρε παιδιά, όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τότε δεν επανέρχεται το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση του; Οπότε μετά να ξανακάνω όλα τα update και μετά να εγκαταστήσω εφαρμογές κτλ;

Η διαδικασία αυτή όμως είναι πολύ χρονοβόρα και ψυχοφθόρα. Να ξαναεγκαταστησεις όλες τις εφαρμογές και να τα φέρεις όπως θέλεις.

Από εδώ. Χρήση SIM. Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση. Έτσι μου έφτιαξε.

Screenshot_20220318-200507.png

Όχι δεν θα επανέλθει στην παλιά έκδοση.

Από την στιγμή που έχεις την καινούργια παραμένει στην καινούργια.

Απλά θα γίνει μια ολοκληρωτική εκκαθάριση.

Γι'αυτό σου είπα να κάνεις πρώτα ένα backup.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαλε τη λειτουργια πτησης .

Τωρα πηρα χαμπαρι οτι δεν ειναι ενεργοποιημενη.Σπιρτο αναμμενο ειμαι 😝

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.

Καλό θα είναι να κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κάνεις backup τα αρχεία σου, το ξέρω είναι λίγο βαβούρα (περίπου 1 ώρα θέλω) για να ρυθμιστούν εφαρμογές κλπ, αλλά συνήθως λύνονται πολλά προβλήματα από την αναβάθμιση σε άλλη έκδοση λογισμικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...