Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, ltodd είπε Παιδες έτρεξα το DDU και το game τρέχει buttery smooth. Δε ξέρω τι έκανε, πάντως βλέπω ότι απεγκαταστήθηκε το amd adrenaline software. πλέον δεν πειράζω τίποτα !! Τελεια καλά που το πρότεινε ο φίλος πιο πανω. Μπήκαν μονο οι drivers της gpu χωρίς το control panel? Εσύ το επέλεξες στο install να βάλεις μόνο τους drivers πως έγινε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελεια καλά που το πρότεινε ο φίλος πιο πανω. Μπήκαν μονο οι drivers της gpu χωρίς το control panel? Εσύ το επέλεξες στο install να βάλεις μόνο τους drivers πως έγινε αυτό? Αν λες για το DDU, πρώτη φορά το χρησιμοποιώ, απλά πάτησα Clean and Install στα recommended options. Γενικα τα drivers τα είχα κατεβάσει από το site της AMD με το auto-detect που έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, ltodd είπε Αν λες για το DDU, πρώτη φορά το χρησιμοποιώ, απλά πάτησα Clean and Install στα recommended options. Γενικα τα drivers τα είχα κατεβάσει από το site της AMD με το auto-detect που έχει. Άρα πέρασες μόνο driver χωρίς το panel? Το έκανες εσύ αυτό η το DDU στο restart τους πέρασε μόνο του? Και μόνο που φτιάχτηκε άψογα κοίτα να το χαρείς είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Μπα πάλι τα ίδια κάνει τώρα.. τα παρατάω. Ετρεξα το DDU Clean and Restart και καπάκι μετά το restart άνοιξα το game και έπαιξε τέλεια. Δεν έκανα τίποτα install μετά το DDU, ούτε έκανα κάτι στο control panel. Δε ξέρω τι drivers βρήκε και έπαιξε την πρώτη φορά. Τεσπά πολύ το κούρασα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Τώρα παίζει να κάνουν καμία βλακεία τα windows και να περνούν ό,τι να 'ναι οδηγούς. Εγώ προσωπικά για ddu βγάζω το Ethernet, έπειτα κάνω shift + restart για safe mode και μετά το clean and restart περνάω τους οδηγούς που θέλω εγώ (χωρίς tool) και μετά συνδέω το Ethernet. Αλλιώς τα windows καμιά φορά έβαζαν ό,τι να 'ναι. Εφόσον το πρόβλημα λύθηκε με ddu, έστω και προσωρινά, δεν παίζει να μην φτιάχνεται. Πάντως γενικά το θες το adrenaline panel. Αν φταίει συγκεκριμένα κιόλας κάτι με τους shaders, έχει κουμπί που τους κάνει reset και τους ξανά χτίζεις για όλα τα παιχνίδια καθώς παίζεις. Απλά δεν θυμάμαι πού είναι στις ρυθμίσεις του πάνελ γιατί έχω nvidia τώρα. Επίσης πριν το κάνεις, αν έχεις ανοιχτή τη λειτουργία του steam που σου κατεβάζει shaders στο παρασκήνιο, κλείσε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Ναι είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ ευχαριστώ. Είχα συνδέσει το HDMI στη μητρική και όχι στη GPU. 😅 Goddamnit.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 7 hours ago, ltodd said: Ναι είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ ευχαριστώ. Είχα συνδέσει το HDMI στη μητρική και όχι στη GPU. 😅 Goddamnit.. Amateurs! 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Έρχεται τεράστια επέκταση για το Hogwarts Legacy Ευχάριστα νέα για τους fans του Harry Potter που θέλουν περισσότερο Hogwarts Legacy και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την κυκλοφορία του sequel. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του αξιόπιστου leaker Tom Henderson για το Insider Gaming, η Warner Bros ετοιμάζει το Hogwarts Legacy Definitive Edition, το οποίο θα προσθέσει περίπου 10 με 15 ώρες νέου περιεχομένου. Η Definitive Edition θα προσθέσει ένα νέο story quest, αρκετά side quests και άλλες παράπλευρές δραστηριότητες και νέο περιεχόμενο όπως outfits. Το επιπλέον αυτό περιεχόμενο θα γίνει διαθέσιμο και για ανεξάρτητη αγορά για όσους έχουν ήδη το βασικό παιχνίδι, με τιμή που θα ανέρχεται από $20 έως $30. Παράλληλα, η Hogwarts Legacy Definitive Edition που θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων θα περιλαμβάνει τόσο το νέο περιεχόμενο, όσο και το βασικό παιχνίδι, με υψηλότερη φυσικά τιμή. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Hogwarts Legacy 2 έχει ήδη επιβεβαιωθεί, με την εταιρεία να δηλώνει πως το sequel του Harry Potter παιχνιδιού είναι «πρώτη προτεραιότητα». 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα