Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Πάλι έκανε crash to desktop με RT ακόμη και στο High. Ε ότι να 'ναι.

Εγώ από όταν άλλαξα cpu 22 ώρες ούτε ένα  crash… μόνο ένα βασικά λόγο tuning στης μνήμες 

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Εγώ από όταν άλλαξα cpu 22 ώρες ούτε ένα  crash… μόνο ένα βασικά λόγο tuning στης μνήμες 

εννοείς που έβαλες intel;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Ναι 

Έβαλε ο @Tambas91 intel ήρθε η άνοιξη, άνοιξαν οι ουρανοί, κελαηδούν τα πουλάκια όλα ζάχαρη επιτέλους. 

Παλεύετε εσείς που σας έκανε να πάρετε πυρήνες sandwich! Εγώ δεν έπεσα στην παγίδα! 

Spoiler

oh Fck περιμένω το laptop με ryzen 7 😬

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

Έβαλε ο @Tambas91 intel ήρθε η άνοιξη, άνοιξαν οι ουρανοί, κελαηδούν τα πουλάκια όλα ζάχαρη επιτέλους. 

Παλεύετε εσείς που σας έκανε να πάρετε πυρήνες sandwich! Εγώ δεν έπεσα στην παγίδα! 

Απόκρυψη περιεχομένων

oh Fck περιμένω το laptop με ryzen 7 😬

Να μας πεις την εμπειρία σου όταν το πάρεις με ανοιχτό το rt… 

oh Fck ξέχασα ότι δε θα μπορείς να το ανοίξεις γιατί θα έχει Amd κάρτα :P

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

Να μας πεις την εμπειρία σου όταν το πάρεις με ανοιχτό το rt… 

oh Fck ξέχασα ότι δε θα μπορείς να το ανοίξεις γιατί θα έχει Amd κάρτα :P

Ryzen 7735 CPU, RTX 4060 😎 

Οταν θα ανοίξω Path Tracing στο Alan wake και με FG θα έχω 25fps θα δώσω πόνο που με κάνατε να πάρω Nvidia και θα κράζω και τα Ryzen CPU.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Ryzen 7735 CPU, RTX 4060 😎 

Οταν θα ανοίξω Path Tracing στο Alan wake και με FG θα έχω 25fps θα δώσω πόνο που με κάνατε να πάρω Nvidia και θα κράζω και τα Ryzen CPU.

Με γεια το εργαλείο! pt χλωμό σε κόβω αλλά κάνα rt στο Harry Potter θα το ανοίξεις .. φαντάζομαι έχεις λόγο που πήρες laptop ε ;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Με γεια το εργαλείο! pt χλωμό σε κόβω αλλά κάνα rt στο Harry Potter θα το ανοίξεις .. φαντάζομαι έχεις λόγο που πήρες laptop ε ;

Ευχαριστώ, μακάρι να την παλέψω με το λάπτοπ!

Spoiler

Δεν άντεξα άλλο με τον σταθερό κάνω μετακόμιση σχεδόν 1 φορά το χρόνο και απο πέρσι με την έλευση του μωρού ήξερα ότι θα κάνω καιρό να δω οθόνη, οπότε πούλησα τα πάντα σχεδόν 3κ. 

1 χρόνο μόνο κινητό (έγινα ποιο ενεργός στο ινσομνια)

Τώρα δεν άντεξα είπα να πάρω ένα "VFM" λάπτοπ (1.050€) να την παλέψω απο μετακομίσεις και θέμα χώρου να το ανοίγω οπότε κοιμάται ο μικρός, να το περνώ και στην δουλειά όταν κάνω 24ωρα 😁  να δω πώς είναι και άμα βολεύει.

Λογικά κανα χρόνο δοκιμή και μετά η σταθερό πάλι αν δεν την παλέψω ή καλύτερο λάπτοπ. 

Έψαχνα μια ευκαιρία να τα πω! 😅

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Ευχαριστώ, μακάρι να την παλέψω με το λάπτοπ!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν άντεξα άλλο με τον σταθερό κάνω μετακόμιση σχεδόν 1 φορά το χρόνο και απο πέρσι με την έλευση του μωρού ήξερα ότι θα κάνω καιρό να δω οθόνη, οπότε πούλησα τα πάντα σχεδόν 3κ. 

1 χρόνο μόνο κινητό (έγινα ποιο ενεργός στο ινσομνια)

Τώρα δεν άντεξα είπα να πάρω ένα "VFM" λάπτοπ (1.050€) να την παλέψω απο μετακομίσεις και θέμα χώρου να το ανοίγω οπότε κοιμάται ο μικρός, να το περνώ και στην δουλειά όταν κάνω 24ωρα 😁  να δω πώς είναι και άμα βολεύει.

Λογικά κανα χρόνο δοκιμή και μετά η σταθερό πάλι αν δεν την παλέψω ή καλύτερο λάπτοπ. 

Έψαχνα μια ευκαιρία να τα πω! 😅

μια χαρά άρχοντας! σιδερένια και το pc και το παιδί 

σε 1080p τα πάντα θα τρέχει με μια μίξη medium/high το μονο που δε μπορώ εγώ στα laptop είναι οι μικρές οθόνες για AAA τίτλους, εγκρίνει και ο φίλος σου ο herald Amd επεξεργαστή σε laptop μια χαρά είσαι :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

μια χαρά άρχοντας! σιδερένια και το pc και το παιδί 

σε 1080p τα πάντα θα τρέχει με μια μίξη medium/high το μονο που δε μπορώ εγώ στα laptop είναι οι μικρές οθόνες για AAA τίτλους, εγκρίνει και ο φίλος σου ο herald Amd επεξεργαστή σε laptop μια χαρά είσαι :P 

Υπάρχει και στο πίσω μέρος του μυαλού δυνατό λάπτοπ και αγορά OLED TV για τηλεόραση και σύνδεση με το λάπτοπ για καναπέ 😎 

Να δω που θα μετακομίσω απο καλοκαίρι και τι χώρο θα έχω 😅

Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

Register for the upcoming Quidditch Champions Playtest!

image.png.fc23b2b375281bf8c09dcee9c8932fc2.png

Κάντε μας περήφανους ρεεε

Πάλι αυτή η αηδία έχει πλεητεστ? Πόσο θέλουν να μας βασανίσουν?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Πάλι αυτή η αηδία έχει πλεητεστ? Πόσο θέλουν να μας βασανίσουν?

Εύχομαι να βάλουν το Quidditch όπως πρέπει στο HL2 🙏

Δημοσ.
8 ώρες πριν, firepc είπε

Εύχομαι να βάλουν το Quidditch όπως πρέπει στο HL2 🙏

Έτσι ναι! Τώρα μιλάμε!

Αυτό εδώ που είναι σε πλεητεστ το έπαιξες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...