firepc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ok ήρθε ξανά email με το σωστό invite, γίναμε Έχω 2 προσκλήσεις να στείλω, όποιος θέλει μου ζητάει. Κάνε μας περήφανους
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, firepc είπε Κάνε μας περήφανους εμ έχεις κλειστά τα PM σου εδώ!
firepc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε εμ έχεις κλειστά τα PM σου εδώ! δεν θέλω αγορίνα μου, να 'σαι καλά Παίζω mirage 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, firepc είπε δεν θέλω αγορίνα μου, να 'σαι καλά Παίζω mirage Καλώς! Απομένει μια πρόσκληση!
sleepychris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 μεγάλο ευχαριστώ στον @xtrmsnpr για το κλειδι! 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Καλώς! Απομένει μια πρόσκληση! Δεν ξερω αν το προηγουμενο ποστ αφορα το προ τελευταιο ή το τελευταιο invite, οποτε αν περισσευει θα το ηθελα 1
InternalSunshine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 On 20/10/2023 at 12:48, xtrmsnpr said: Καλώς! Απομένει μια πρόσκληση! Υπάρχει μήπως ακόμα ; Thanks 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σας 'έχω στείλει και των 2, όποιος προλάβει να ενεργοποιήσει το invite του υποθέτω είναι. Αν και μου δείχνει ότι μπορώ να φτιάξω άλλο 1 invite. --- Όπως ήταν το έβγαλα στο 10 λεπτό😝. Μια αηδία! Επειδή καίγεστε για τα γραφικά, μη περιμένετε επιπέδου Hogwarts legacy. Άλλα δε μπορώ να πω υπέγραψα NDA. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr
aris.04 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Και γω και γω για να δω… Έχει μείνει κανένα; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, aris.04 είπε Και γω και γω για να δω… Έχει μείνει κανένα; σου έστειλα. Ήταν το τελευταίο. 1
Mr Aris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Πήρε κάνα update και εξαφανίστηκε το stuttering? 👀 Το Έβαλα λίγο και δεν έκανε κιχ ούτε καν στο κάστρο και με όλα τα rt effects ultra χωρίς artifacts, συνήθως είχα μόνο reflections on Άργησαν λίγο αλλά τα καταφέρανε 🤣🤣
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Πήρε κάνα update και εξαφανίστηκε το stuttering? 👀 Το Έβαλα λίγο και δεν έκανε κιχ ούτε καν στο κάστρο και με όλα τα rt effects ultra χωρίς artifacts, συνήθως είχα μόνο reflections on Άργησαν λίγο αλλά τα καταφέρανε 🤣🤣 Εχει να παρει update απο τον Ιουλιο. Με τι cpu εισαι οντως το εστρωσαν με ολα τα RT effect ανοιχτα? Σκεφτομαι να το αγορασω ετοιμο ειναι να πεσει απο τα 30 ευρω αλλα να μπορω και να το παιξω σωστα. https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes
just_a_dude Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 εγώ πάντως βλέπω που και που να κατεβάζει κάτι ελάχιστα ΚΒ. Σε φάση 3-5ΚΒ. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Δεν παίζει τόσο μικρό update. 2
Mr Aris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχει να παρει update απο τον Ιουλιο. Με τι cpu εισαι οντως το εστρωσαν με ολα τα RT effect ανοιχτα? Σκεφτομαι να το αγορασω ετοιμο ειναι να πεσει απο τα 30 ευρω αλλα να μπορω και να το παιξω σωστα. https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes Με 13900κ είμαι Στο κάστρο γινόταν της μουρλής από stuttering, επίσης με rt effects εκτός από το reflections, έβλεπα διαφορά artifacts πάλι στο κάστρο, που χαλούσαν πάρα πολύ τη καταπληκτική κατά τα άλλα σχεδίαση του Αλλά θα πρέπει να κάνω μερικές δοκιμές πριν πω με σιγουριά, αν είναι λόγο κάποιου update του παιχνιδιού ή από δικό μου update στις μνήμες Πάντα μιλάμε με dlss και fg ενεργά 1
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Με 13900κ είμαι Στο κάστρο γινόταν της μουρλής από stuttering, επίσης με rt effects εκτός από το reflections, έβλεπα διαφορά artifacts πάλι στο κάστρο, που χαλούσαν πάρα πολύ τη καταπληκτική κατά τα άλλα σχεδίαση του Αλλά θα πρέπει να κάνω μερικές δοκιμές πριν πω με σιγουριά, αν είναι λόγο κάποιου update του παιχνιδιού ή από δικό μου update στις μνήμες Πάντα μιλάμε με dlss και fg ενεργά Κομπλε μια χαρα ελπιζω να ειμαστε κομπλε με 14600k για 100fps με fg+dlss. Αρα το εστρωσαν απλα για τα πολυ δυνατα cpu γιατι με τον 5700x δυσκολα τετοιο παιχνιδι με RT ακομα και με FG. Πανε λιγο hogsmade και πες μου πως παει εκει στο χωριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα