Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, επειδή θυμάμαι κάθε χρόνο το steam παίζει κάτι καλές προσφορές λόγο Πάσχα σε παιχνίδια, τι λέτε απ' την εμπειρία σας; Λέτε να το βάλει και αυτό η επειδή είναι καινούριο και "δυνατός" τίτλος να το αφήσουν απέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Καλησπέρα παιδιά, επειδή θυμάμαι κάθε χρόνο το steam παίζει κάτι καλές προσφορές λόγο Πάσχα σε παιχνίδια, τι λέτε απ' την εμπειρία σας; Λέτε να το βάλει και αυτό η επειδή είναι καινούριο και "δυνατός" τίτλος να το αφήσουν απέξω; Ήδη ειναι στα 40 από επίσημους resellers οπότε όποτε πιο κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στο steam. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Ήδη ειναι στα 40 από επίσημους resellers οπότε όποτε πιο κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στο steam. Και τόσο να το βάλει (αν το βάλει) και λίγο παραπάνω πάλι καλά θα είναι. Δεν έχω πάρει ποτέ από αλλού steam key μιας και το φοβάμαι λιγάκι μη καμιά μέρα ξαφνικά πάω να παίξω και είναι blacklist το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δεν υπάρχει τέτοιο ρίσκο αν είναι από επίσημο reseller. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 5 minutes ago, Ronnie1985 said: Και τόσο να το βάλει (αν το βάλει) και λίγο παραπάνω πάλι καλά θα είναι. Δεν έχω πάρει ποτέ από αλλού steam key μιας και το φοβάμαι λιγάκι μη καμιά μέρα ξαφνικά πάω να παίξω και είναι blacklist το κλειδί. άπαξ και κάνεις register το κλειδί σου, η κατάσταση του παγιώνεται και δεν μεταβάλεται. Οπότε αδίκως ο φόβος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει τέτοιο ρίσκο αν είναι από επίσημο reseller. Επίσημος reseller όπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Επίσημος reseller όπως; Κάποια από αυτά που έχω αγοράσει και είναι 100% legit Greenmangaming Gamebillet Gamersgate Voidu Gamersplanet Dlcgamer Wingamestore Humble Fanatical Game.eu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Στο cdkeys 42.20€ Eneba περίπου 45€ Δέχονται paypal και τα δυο. Είναι αξιόπιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 6 minutes ago, Ronnie1985 said: Στο cdkeys 42.20€ Eneba περίπου 45€ Δέχονται paypal και τα δυο. Είναι αξιόπιστα; CDKEYS άφοβα όπως και instant gaming. Αλλά και από Eneba ποτέ δεν είχα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Στο cdkeys 42.20€ Eneba περίπου 45€ Δέχονται paypal και τα δυο. Είναι αξιόπιστα; Δεν ειναι επισημοι resellers αλλα θα τα εμπιστευομουν αν ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Τσεκαρε και αυτο με κωδικο GGD12JOY πεφτει στα 39 ευρω. https://k4g.com/product/hogwarts-legacy-steam-europe-north-america-standard-edition-cd-key-AF8C7249 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Δεν ειναι επισημοι resellers αλλα θα τα εμπιστευομουν αν ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Τσεκαρε και αυτο με κωδικο GGD12JOY πεφτει στα 39 ευρω. https://k4g.com/product/hogwarts-legacy-steam-europe-north-america-standard-edition-cd-key-AF8C7249 1 ώρα πριν, Parapas είπε CDKEYS άφοβα όπως και instant gaming. Αλλά και από Eneba ποτέ δεν είχα θέμα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια τελευταία ερώτηση! Επειδή πρόσβαση στο steam λογαριασμό μου θα έχω αύριο το πρωί που θα είμαι στο δικό μου σπίτι, αν αγοράσω από τώρα το κλειδί (το οποίο φαντάζομαι θα υπάρχει στο email μου) και το ενεργοποιήσω αύριο το πρωί όπως είπα, μπορεί να υπάρξει κάνα πρόβλημα η ρίσκο να μην ισχύει αύριο; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Ronnie1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Μια τελευταία ερώτηση! Επειδή πρόσβαση στο steam λογαριασμό μου θα έχω αύριο το πρωί που θα είμαι στο δικό μου σπίτι, αν αγοράσω από τώρα το κλειδί (το οποίο φαντάζομαι θα υπάρχει στο email μου) και το ενεργοποιήσω αύριο το πρωί όπως είπα, μπορεί να υπάρξει κάνα πρόβλημα η ρίσκο να μην ισχύει αύριο; Οχι κανενα προβλημα μπορεις να το ενεργοποιησεις και μετα απο 2 χρονια εκτος αν γραφει οτι ληγει πχ σε καποιους μηνες κτλ που πολυ σπανια να συμβει αυτο. Μην ανησυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν ειναι επισημοι resellers αλλα θα τα εμπιστευομουν αν ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Τσεκαρε και αυτο με κωδικο GGD12JOY πεφτει στα 39 ευρω. https://k4g.com/product/hogwarts-legacy-steam-europe-north-america-standard-edition-cd-key-AF8C7249 Από εκεί ψώνισα άφοβα και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κλειδάδικα. Στα 39€ δεν περιλαβάνεται η προμήθεια του Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Zus είπε Από εκεί ψώνισα άφοβα και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα κλειδάδικα. Στα 39€ δεν περιλαβάνεται η προμήθεια του Paypal. Πόσο παίρνει το paypal δηλαδή προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα