Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Για κάτι λίγο διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Για κάτι λίγο διαφορετικό. Αν κατέβουν βοσκοί από τα βουνά, σκας ulti με το Ρεθεμιώτικο. Μάθαμε και κάτι χρήσιμο.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Τραγική απόδοση με το σύστημα της υπογραφής μου. Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω ray tracing για να γίνει playable και πάλι δεν τρέχει και 100% smoothly. Με έχει ξεσκίσει και το stutter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, Zus είπε Τραγική απόδοση με το σύστημα της υπογραφής μου. Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω ray tracing για να γίνει playable και πάλι δεν τρέχει και 100% smoothly. Με έχει ξεσκίσει και το stutter... Δοκιμασε και το islc. Μηπως ειναι θεμα με τα 16Gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Zus είπε Τραγική απόδοση με το σύστημα της υπογραφής μου. Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω ray tracing για να γίνει playable και πάλι δεν τρέχει και 100% smoothly. Με έχει ξεσκίσει και το stutter... Θέλει ram ειναι αδηφάγος το παιχνίδι μέχρι 24gb είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 16gb ram έχω κι εγώ και δεν έχω κανένα θέμα (αν και ναι τη χρησιμοποιεί όλη). Δες μήπως είναι θέμα vram ειδικά αν παίζεις σε πάνω απο 1080p, κατέβασε textures, βάλε dlss κτλ, κάνε δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Zus είπε Τραγική απόδοση με το σύστημα της υπογραφής μου. Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω ray tracing για να γίνει playable και πάλι δεν τρέχει και 100% smoothly. Με έχει ξεσκίσει και το stutter... Για το stutter, βάλε DLSS , βρες ένα καλό point για να κλειδώσεις το framerate. Φυσικά RT =Off. To RT δεν είναι και το καλύτερο implementation αν και το έφτιαξαν σε μεγάλο βαθμό, but still... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε 16gb ram έχω κι εγώ και δεν έχω κανένα θέμα (αν και ναι τη χρησιμοποιεί όλη). Δες μήπως είναι θέμα vram ειδικά αν παίζεις σε πάνω απο 1080p, κατέβασε textures, βάλε dlss κτλ, κάνε δοκιμές. Σε 1080 με 16 είσαι οκ για 1440 και πάνω ζητάει τα άντερα του από ram είδα μέχρι 25 26gb. Μηδέν stutter όμως πέρα από traversal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σε 1080 με 16 είσαι οκ για 1440 και πάνω ζητάει τα άντερα του από ram είδα μέχρι 25 26gb. Μηδέν stutter όμως πέρα από traversal. 4K με dlss balanced (για τα fps όμως, ούτε με quality που έπαιζα για ώρες είχα θέμα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Σε 2k παίζω. Χωρίς ray tracing τρέχει καλά τελικά, με ray tracing είναι unplayable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται; https://youtu.be/Z_p_DOfVktk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 aprils fools 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Το παιχνίδι, αν δεν είχε τα τεχνικά προβλήματα που έχει ως port θα έβαζε σοβαρή υποψηφιότητα για GOTY. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στη μυθολογία του Harry Potter και μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι με έχει κάνει να αναθεωρήσω και να αρχίσω να βλέπω τις ταινίες. Πρέπει να έχω 30 ώρες σε 3 ημέρες και δεν λέω να σταματήσω. Σαν καλογραμμένο βιβλίο που δεν σε αφήνει να σταματήσεις να το διαβάζεις. Είμαι 25 lvl και δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με exploring. Το Hogwarts Castle εξαιρετικά σχεδιασμένο και χαώδες! Αν δεν είχε και τα τραγικά frame drops σε σημείο να κάνει loading για να ανοίξει μια πόρτα θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Το combat system εθιστικό, σε σημείο να πετάς και μόλις εντοπίσεις πολλούς εχθρούς να προσγειώνεσαι και να τους ξεσκίζεις στα spells. Με δυσκολεύει πολύ ο χάρτης στο Hogwarts να εντοπίσω τα σημεία στα οποία θέλω να κάνω fast travel καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενεργό point που να σε βγάζει απευθείας μέσα στο room of requirement που χρειάζεται να πηγαίνεις συνεχώς και αναγκάζομαι κάθε φορά να κατεβαίνω σκαλιά, γεγονός που με κουράζει. Αυτά ως πρώτη εντύπωση και θα επανέλθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 hour ago, Zus said: δεν υπάρχει ενεργό point που να σε βγάζει απευθείας μέσα στο room of requirement Υπάρχει. Όταν είσαι στο map στο Hogwarts στη λίστα με τα Floo Flames στα αριστερά έχει Secret Rooms > Room of Requirement. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Υπάρχει. Όταν είσαι στο map στο Hogwarts στη λίστα με τα Floo Flames στα αριστερά έχει Secret Rooms > Room of Requirement. Ευχαριστώ, θα το αναζητήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα