Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καλύτερη εμπειρία στο game αυτό στον υπολογιστή προτείνετε πληκτρολόγιο + mouse  ή  χειριστήριο Xbox ;;

Επεξ/σία από Ronnie1985
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως το χειριστήριο είναι το απόλυτο για εμένα έχω παίξει και με ποντίκι + πληκτρολόγιο όμως υστερεί σε πολλά απο εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου και συνήθειας αν ήταν ας πούμε first person shooter προσωπικά θα πρότεινα πληκτρολόγιο ποντίκι.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 2

49 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Για καλύτερη εμπειρία στο game αυτό στον υπολογιστή προτείνετε πληκτρολόγιο + mouse  ή  χειριστήριο Xbox ;;

Χειριστήριο με διαφορά για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ευκολότερα σε αυτό τον καταιγισμό spell στη μάχη και στην εναλλαγή ομάδων spell.

• Like 2

Η υποστήριξη που έχει το game για mouse/keyboard είναι τραγική, οπότε και εγώ προτείνω χειριστήριο. Το να μην μπορείς να κάνεις bind spells σε κουμπιά στο πληκτρολόγιο είναι αδικαιολόγητο... 

• Like 3

επειδη εχω μια gtx1070 κοιταγα να δω τι παιζει στα medium/low settings του παιχνιδιου ποση διαφορα εχουν...και πραγματικα

δεν νομιζω πως ειμαι εγω τυφλος...οι διαφορες δεν ειναι καθολου μεγαλες ε?!!

Έχω lootάρει κάνα δεκαριά τάφους έχω να πω πώς είναι ένα αδύναμο κομμάτι του παιχνιδιού όσον αφορά τον σχεδιασμό των τάφων που είναι πανομοιότυποι τουλάχιστον σε ενα γεωγραφικό κομμάτι που γύρισα εγώ δεν πήγα διάσπαρτα στον χάρτη ελπίζω να κάνω λάθος στην συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον έχει θέματα με κρασαρίσματα μετά το νέο patch κατά τη διάρκεια φόρτωσης των shaders, το μήνυμα δηλαδή που εμφάνιζε ως out of system ram, check your graphics card κτλ, αυτό το έλυσε αρχικά σε εμένα.

Nvidia Control Panel--> Manage 3D Settings--> Shader Cache Size = Unlimited

Τη δεύτερη φορά που έκανα εκκίνηση μετά την αλλαγή αφού βγήκα από το παιχνίδι, κράσαρε πάλι, οπότε φαίνεται να λύθηκε σβήνοντας τα τέσσερα αρχεία που δημιουργεί στο φάκελο C:\ProgramData\Hogwarts Legacy.

Αυτό όπως διάβασα έλυσε σε κάποιον και το πρόβλημα με τα stutters.

Επεξ/σία από Armoral

Στις 10/3/2023 στις 1:37 ΜΜ, liakinen είπε

Αν κερδίσεις 1 - 1.5 δευτερόλεπτο όταν κάνει Loading θεωρείται σημαντική διαφορά - κέρδος; FPS θα κερδίσεις 0.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο χρόνο για updates, verifying & patching

• Like 1

Καταπληκτικό παιχνίδι!!! Κάνω βόλτες μέσα στον χάρτη, χωρίς να κάνω quests. Πανέμορφος κόσμος!!!!

Δυσκολεύομαι με τον χειρισμό γιατί δεν έχω παίξει παιχνίδια στον υπολογιστή και ουσιαστικά είναι το πρώτο μου. Αλλά είναι θέμα συνήθειας αυτό.

7 ώρες πριν, kyrmari είπε

Καταπληκτικό παιχνίδι!!! Κάνω βόλτες μέσα στον χάρτη, χωρίς να κάνω quests. Πανέμορφος κόσμος!!!!

Δυσκολεύομαι με τον χειρισμό γιατί δεν έχω παίξει παιχνίδια στον υπολογιστή και ουσιαστικά είναι το πρώτο μου. Αλλά είναι θέμα συνήθειας αυτό.

Το ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις με οποιοδήποτε controller θέλεις ε;

Εξαιρετικό. Το παιζουμε με τη σύζυγο (φανατική Harry Potter fan) και την 8χρονη κορη μου που τωρα σιγα σιγά γνωρίζει το συμπαν.

Μέχρι στιγμής σε potato pc με Ryzen 2700, gtx 1660 και 16g Ram σε 1080p σταθερά στα 60fps high settings . Χωρις upscaling. Μονο σε εναλλαγες εσωτερικο εξωτερικό χωρο κανει ενα μινι drop στα 52 53, αλλα δε με πειραζει.Τα post proccess, cinematic filters κλπ τα εχω κλείσει και το fog στο low , γιατί έχω πειράξει το engine.ini να μην εχει καθολου fog. Πραγματικά χωρις ομίχλη δείχνει πολυ καλύτερα για μενα και τα χρωματα πιο ζωντανά, ακομη και μεσα στο Hogwarts.

2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Τα frames τα προτείνετε uncapped; Η cap σε 60; 75; 

Μήπως έτσι ελαττωθούν τα απότομα frame drops και είναι πιο smooth το παιχνιδι;;

Το παιχνίδι, ακόμη και μετά τα updates, έχει stuttering σε πολλά σημεία. Ανάλογα το refresh rate σου, την οθόνη, την κάρτα, το vsync ή το frame cap μέσω riva tuner, διορθώνει το stuttering σε μεγάλο βαθμό.

8 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Το παιχνίδι, ακόμη και μετά τα updates, έχει stuttering σε πολλά σημεία. Ανάλογα το refresh rate σου, την οθόνη, την κάρτα, το vsync ή το frame cap μέσω riva tuner, διορθώνει το stuttering σε μεγάλο βαθμό.

Frame cap μέσα από το ίδιο παιχνίδι δεν είναι πιο καλά; Η το ίδιο αποτέλεσμα τουλάχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...