xartemporas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, kyrmari είπε Καλησπέρα. Από που μπορούμε να το αγοράσουμε πιο φτηνά για steam? Allkeyshop 1
kyrmari Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, xartemporas είπε Allkeyshop Βλέπω το eneba από εκεί, είναι αξιόπιστο; 1
xartemporas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, kyrmari είπε Βλέπω το eneba από εκεί, είναι αξιόπιστο; Ναι, μια χαρά είναι το eneba. 1
kyrmari Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, xartemporas είπε Ναι, μια χαρά είναι το eneba. Σε ευχαριστώ. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Praetorian είπε Νέο patch σήμερα και με performance fixes. https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes την 3080 εννοούν; 😛
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά το patch μην ξεχάσετε να σβήσετε αυτά που βάλατε στο Engine.ini, φαίνεται να δημιουργούν θέματα με το LOD. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από >-Nosakos<- 2
Arkin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρελα gains με το νεο patch απο οτι διαβαζω. 20-30fps πανω σε πολλες περιπτωσεις και απειρως καλυτερη εμπειρια με RT εφτιαξαν και τα θεματα που ειχε με τα reflections. Μπραβο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από Arkin 3
just getting started Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Άρα ήρθε η ώρα να το τσιμπήσουμε και εμείς οι λίγοι που κρατηθήκαμε? 1
Arkin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, just getting started είπε Άρα ήρθε η ώρα να το τσιμπήσουμε και εμείς οι λίγοι που κρατηθήκαμε? Εννοειται εφοσον η τιμη ειναι στα επιπεδα που ειναι προσιτα σε σενα. Η βελτιωση ειναι απιστευτη. 1
just getting started Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ε η αλήθεια είναι ότι έχω το ψυχολογικό όριο των 25€ για single player games, αλλά το συγκεκριμένο δείχνει πως θα κρατήσει το 40αρι για καιρό ακόμα (και απόλυτα λογικό αφού τα πάει καλά). Και μιας και δεν υπάρχουν τίτλοι στον ορίζοντα που να με ψήνουν, λέω να κάνω την "υπέρβαση". 2
Arkin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, just getting started είπε Ε η αλήθεια είναι ότι έχω το ψυχολογικό όριο των 25€ για single player games, αλλά το συγκεκριμένο δείχνει πως θα κρατήσει το 40αρι για καιρό ακόμα (και απόλυτα λογικό αφού τα πάει καλά). Και μιας και δεν υπάρχουν τίτλοι στον ορίζοντα που να με ψήνουν, λέω να κάνω την "υπέρβαση". Και εγω εκει παιζω ισως λιγο πιο κατω αλλα σιγουρα μετα απο 4-5 μηνες πιστευω θα το δουμε κατω απο 30 ευρω και κοντα στο 25αρι. Σιγουρα θα το ευχαριστηθεις 100% ειναι παιχνιδι με πολλες ωρες οποτε θα πιασουν τοπο τα χρηματα στο 100%. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Απ' ότι φαίνεται τo RT έχει θέμα στo shadows και δουλεύει σωστά, μέσα στο κάστρο, μόνο σε Ultra settings.. αναμένουμε patch. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από >-Nosakos<-
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Arkin είπε Τρελα gains με το νεο patch απο οτι διαβαζω. 20-30fps πανω σε πολλες περιπτωσεις και απειρως καλυτερη εμπειρια με RT εφτιαξαν και τα θεματα που ειχε με τα reflections. Μπραβο. Εγώ σε xbox series x το παίζω σε performance mode μέχρι τώρα. Να το παω σε dynamic λες;
Arkin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, skiabox είπε Εγώ σε xbox series x το παίζω σε performance mode μέχρι τώρα. Να το παω σε dynamic λες; Αν θες περισσοτερο clarity εννοειται ναι.
Vlad27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Τώρα το πήρα κ εγώ και θα το δοκιμάσω στην rx 580 με τον ryzen 2700. Δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες αλλά σε medium πιστεύω θα παίζω αξιοπρεπώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα