Armoral Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Sequel στο ίδιο map θα είναι πολύ κακή επιλογή, το μόνο που δε θα με ενοχλούσε να είναι ίδιο είναι το σύστημα μάχης. Αλλά ακόμα δεν ωρίμασε το πρώτο.... Ελπίζω σε expansion όμως με νέο μπόλικο περιεχόμενο 🤣, 45ωρες 50% τα quest 👀 level 36 👀🤣🤣 μάλλον το έχω πάρα ευχαριστηθεί 🤣🤣 Επίσης οι σελίδες στο κάστρο είναι πολύ πολύ περισσότερες από όσες ζητάει το challenge 🤔 νόμιζα θα ήταν όσες έλεγε όλο το challenge Εντάξει οι σελίδες είναι κλασσικό θέμα των open world παιχνιδιών που γεμίζουν τον κόσμο με ανούσια επιτεύγματα. Θεωρώ τις linear εμπειρίες πολύ ανώτερες αφού δεν αναγκάζεται ο developer να σε κάνει να ασχοληθείς με χαζομάρες για να συμπληρώσεις χρόνο στο παιχνίδι Spoiler Τα merlin trials, οι διάφοροι γρίφοι στις σπηλιές στο χάρτη αλλά και τα Depulso Rooms είναι πιο ενδιαφέροντα. Τα beasts ωραία σαν ιδέα αλλά καταντουν βαρετά και κουραστικά. Θα έπρεπε να τα ταΐζεις όλα με τη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Εντάξει οι σελίδες είναι κλασσικό θέμα των open world παιχνιδιών που γεμίζουν τον κόσμο με ανούσια επιτεύγματα. Θεωρώ τις linear εμπειρίες πολύ ανώτερες αφού δεν αναγκάζεται ο developer να σε κάνει να ασχοληθείς με χαζομάρες για να συμπληρώσεις χρόνο στο παιχνίδι Απόκρυψη περιεχομένων Τα merlin trials, οι διάφοροι γρίφοι στις σπηλιές στο χάρτη αλλά και τα Depulso Rooms είναι πιο ενδιαφέροντα. Τα beasts ωραία σαν ιδέα αλλά καταντουν βαρετά και κουραστικά. Θα έπρεπε να τα ταΐζεις όλα με τη μια. Μετά από το ξεκλείδωμα των beasts και κατά συνέπεια το upgrade του εξοπλισμού, το παιχνίδι γίνεται πολύ εύκολο, δε ξέρω αν πιο κάτω δυσκολεύει καθόλου, δεν έχω ακόμα τις κατάρες που παίζεις σε μία arena μόνο με αυτές , λογικά τις παίρνεις αργότερα αλλά ήταν πολύ δυνατές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι στα settings window mode δεν έχει (δυστυχώς) exclusive fullscreen. Αναφέρει windowed fullscreen. Άρα στην ουσία παίζουμε το game αυτό borderless windowed ;;;; Αν ναι, τότε πρέπει να ενεργοποιήσω τις επιλογές που δείχνω με κόκκινο βέλος ;;;; (Οι φωτογραφίες είναι απ' το διαδύκτιο γιατί δε βρίσκομαι στο pc αυτή τη στιγμή) Να το αλλάξω σε "enable for windowed and full screen mode" ;;; (Μέχρι στιγμής το έχω μόνο για fullscreen mode γιατί σε παλαιότερο θέμα εδώ στο φόρουμ είχα διαβάσει ότι το G-SYNC σε windowed mode δημιουργεί θέματα, οπότε κ το απέφευγα από τότε) Ίδια ερώτηση κ για εδώ, ενεργοποιώ το "optimisations for windowed games" ;;; Από default είναι απενεργοποιημένο (windows 11) Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Ronnie1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LleN_B0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Έπαιξα το παιχνίδι Hogwarts Legacy και το απόλαυσα πολύ. Αυτή είναι μια μεγάλη και συναρπαστική περιπέτεια στον κόσμο του Χάρι Πότερ. Μου άρεσε να κοιτάζω όλες τις λεπτομέρειες και τις περιπέτειες που βρίσκονται μπροστά στο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι επίσης εξαιρετικά και κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Συνιστώ αυτό το παιχνίδι για όποιον θέλει να βυθιστεί στον κόσμο του Χάρι Πότερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 28/02/2023 at 11:15, xartemporas said: Δοκιμασα απο περιεργεια τα settings στο engine.ini και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επεσε το vram usage, maximum ειδα 9,5gb απο 13,5 περιπου που εβλεπα πριν. Στο ram usage παντως δεν εχει διαφορα, ειδα μεχρι και 18gb+ επειδη το υπαρχον engine.ini εχει μεσα αλλους κωδικες, τους διεγραψες ολους και εβαλες αυτους που προτεινουν ή απλα τους προσθεσες κατω απο τους υπαρχον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Tzini_Gr είπε επειδη το υπαρχον engine.ini εχει μεσα αλλους κωδικες, τους διεγραψες ολους και εβαλες αυτους που προτεινουν ή απλα τους προσθεσες κατω απο τους υπαρχον; Τους πρόσθεσα από κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Παιδιά από ποιο level και μετά βγαίνει με άνεση το final boss? Εχω πάρει σβάρνα τώρα όλα τα side quests. Πάντως θεωρώ λάθος ότι βάλανε final boss στο 40% της ολοκλήρωσης του παιχνιδιού. Επρεπε να το βάλουν πιο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, skiabox είπε Πάντως θεωρώ λάθος ότι βάλανε final boss στο 40% της ολοκλήρωσης του παιχνιδιού. Επρεπε να το βάλουν πιο μετά. Εχει να κανει και με τον παικτη. Προφανως εχεις αφησει παρα πολλα. Και στο cyberpunk, ευκολα κανεις το final mission σε λιγες ωρες, αλλα εχει και καποια μεγαλα side και collectibles που θα αυξησουν τις ωρες αν ασχοληθεις. Απλα νομιζω οτι δεν εχει πολλα side, και ειναι κυριως collectibles τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εχει να κανει και με τον παικτη. Προφανως εχεις αφησει παρα πολλα. Και στο cyberpunk, ευκολα κανεις το final mission σε λιγες ωρες, αλλα εχει και καποια μεγαλα side και collectibles που θα αυξησουν τις ωρες αν ασχοληθεις. Απλα νομιζω οτι δεν εχει πολλα side, και ειναι κυριως collectibles τα υπολοιπα 60% του παιχνιδιού δηλαδή είναι side quests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 εχω κανα 8ωρο στο παιχνιδι, μου αρεσει παρα πολυ ο κοσμος του, σε καθε σημειο θα βρεις κατι ενδιαφερον να κανεις, μου αρεσουν τα puzzle , το exploration κτλ. δεν εχω παρει πολλα spells ακομα, αλλα προς το παρον η μαχη δειχνει αρκετα ενδιαφερουσα επισης. σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου με χαλαει αρκετα το loot system του.ειναι η ιδια χαζομαρα που πασχει και το nioh και αρκετα απο τα κλασσικα rpg's. τετοιου ειδους παιχνιδια πρεπει να ξεφυγουν απο το loot system του diablo. Δεν τους ταιριαζει καθολου. για την ιστορια του ειναι νωρις να πω κατι προς το παρον, παντως καταφερνει να σε βαλει στο κοσμο των βιβλιων αξιοπρεπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Με Fog off φαίνεται καλύτερα οπτικά το παιχνίδι σύμφωνα το βίντεο αυτό. Τι προτιμάτε; https://youtu.be/SIm6By6AWoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Με fog on. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Νέο patch σήμερα και με performance fixes. https://hogwartslegacy.bugs.wbgames.com/patch-notes 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrmari Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Από που μπορούμε να το αγοράσουμε πιο φτηνά για steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα