Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Armoral είπε

Αφού τελείωσα τη βασική ιστορία στα 32 lvl

εγώ έπρεπε να πάω lvl 34 για να πάω στο τελευταίο mission και να δώ το τέλος

και πήγα και τα fields guide 100%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, firepc είπε

εγώ έπρεπε να πάω lvl 34 για να πάω στο τελευταίο mission και να δώ το τέλος

και πήγα και τα fields guide 100%

34 έχει ένα quest που πρέπει να τελειώσεις αφού φτάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά όχι την κεντρική ιστορία.

Επεξ/σία από Armoral

18 λεπτά πριν, Armoral είπε

34 έχει ένα quest που πρέπει να τελειώσεις αφού φτάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο, αλλά όχι την κεντρική ιστορία.

εγώ πήρα σβάρνα όλα τα side quest για να μου το ξεκλειδώσει

Βασικά βλέπεις το τέλος της σχολικής χρονιάς με αυτό το quest

Για μένα άξιζε πάντως

3 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

@Xristaras12 τι χρηση κανει στα 1080p η ραμ;

εχω σκοπο απο 1440p να το παω και εγω στα 1080p να δω γτ σε μενα τουλαχιστον ειναι unplayable

με το παιχνίδι μόνο ανοιχτό βλέπω 12-13 γιγα στη ραμ.

• Like 1

3 ώρες πριν, jerry banana είπε

εχουν το ετος που βρισκεται ο χαρακτηρας , το τελος και σεναριακα τα κενα . Αφηνει πολλα κενα το παιχνιδι. Οπως φυσικα και εαν παιχτει αναλυτικα πολλα μερη που χριζουν συνεχειας και ανετα βγαινει 2 και 3. Επισης με ενα απλο google search θα δεις οτι εχουν σχεδια για sequels. Αλλα σε αρκετα ξενα forum η τριλογια θεωρειται στανταρ.  Φημες αλλα σε πολλες περιπτωσεις παιχνιδιων οι φημες ισχυουν.Εαν δεν βγει sequel θα συμβει για 1 κυριο λογο , δεν μπορουν να ανοιξουν το κοσμο. Δηλαδη παλι θα εχουμε hogwarts και τις γυρω περιοχες κατι που καθιστα δυσκολο το νεο περιεχομενο . 

https://screenrant.com/hogwarts-legacy-2-3-trilogy-harry-potter-game/

δεν το αγορασες?

φιλε χανεις χρονο το παιχνιδι ειναι υπεροχο. Εγω ειχα δει μονο τις ταινιες και παιζει το περισσοτερο χρονο να τον περασα χαζευοντας το hogwarts.

Σημείωση ; Slytherin μονο δεν ειναι οπαδικο ειναι η αληθεια.

Ο βασικός λόγος είναι πως δεν μπορεί να ξεχειλωθεί ο κόσμος που ήδη έφτιαξαν. Θα πρέπει να πας και σε νέες περιοχές για να'χει νόημα. Αλλιώς θα τριγυρνάς σε Hogsmeade και στα υπόλοιπα (το κάστρο οκ, λογικό να παραμείνει), και θα πρέπει να γίνει κάτι αρκετά ιδιαίτερο από πλευράς ιστορίας για να κερδίσει τον κόσμο.

Επίσης, χρονικά τι άλλο να χωρέσει για μετέπειτα; Εκτός κι αν μιλήσουμε για "prequel", ώστε να μπουν κάποιοι χαρακτήρες (καταλαβαίνεις τι λέω), στον χορό ή κάποιοι καινούριοι που να συνδέουν ίσως τις ιστορίες.

Τέλος, χάθηκε η ευκαιρία για Quidditch, τώρα το να μπει σε DLC να γίνει τι; Mini Game? New Side Quest? Μόνο σε νέο game, αλλά αν και τα θεμέλια υπάρχουν, δεν θα είναι το ίδιο. Ελπίζω να διαψευστώ φυσικά.

ΥΓ: Οι φήμες θα παραμένουν φήμες. Το παραπάνω άρθρο το διάβασα και είναι φτιαγμένο πριν καλά καλά βγει το game 😛 

---

Πάντως, αν έχετε 32GB Ram δεν υπάρχει θέμα, ας τρώει και τα 20 (18.5 σε μένα ).Αν έχετε 16, μπορεί να είναι οριακά αλλά τρέχει.
Απολαύστε το παιχνίδι σε όποια settings μπορεί ο καθένας. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tommybertsen είπε

😛αν έχετε 32GB Ram δεν υπάρχει θέμα, ας τρώει και τα 20 (18.5 σε μένα ).Αν έχετε 16, μπορεί να είναι οριακά αλλά τρέχει.

Δηλαδή στη RAM είναι πιο πολύ το θέμα; Γιατί ακόμα δε το έχω αγοράσει πριν σιγουρευτώ ότι θα έχω καλή εμπειρία. 

Με προβληματίζει που η κάρτα μου έχει δυστυχώς 8GB VRAM (2070 Super)  αλλά RAM έχω 32GB @ 3200mhz

Επεξ/σία από Ronnie1985

9 hours ago, Xristaras12 said:

με το παιχνίδι μόνο ανοιχτό βλέπω 12-13 γιγα στη ραμ.

αρα κ σε 1080p παλι τοσο τρωει περιπου

μαλιστα μαλλον εμεις με τα 16 για να παιξουμε πρεπει να κουμπωσουμε αλλο ενα σετ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Με προβληματίζει που η κάρτα μου έχει δυστυχώς 8GB VRAM (2070 Super)  αλλά RAM έχω 32GB @ 3200mhz

Δεν ξέρω αν είναι όντως στην μόνο στην ΡΑΜ ,αλλά όντως καταναλώνει κάμποση!

Με 1080Ti που'ναι παρόμοια σε επιδόσεις (αλλά με 11GB Vram) δεν έχω θέματα. Απλά μείωσε κάποια settings (έχει πολλά βίντεο για τα κατάλληλα settings ) και θα 'σαι κομπλέ. Υποθέτω είσαι σε 1440p? Αν είσαι σε 1080p δεν θα'χεις πρόβλημα :) 

Να σημειώσω πάντως, πως ,αυτό το θέμα που διάβασα να'χουν κάποιοι με τα cutscenes κλπ, δεν υπάρχει σε μένα! 

2 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

αρα κ σε 1080p παλι τοσο τρωει περιπου

μαλιστα μαλλον εμεις με τα 16 για να παιξουμε πρεπει να κουμπωσουμε αλλο ενα σετ...

Το μόνο καλό είναι ότι είναι η πιο "φθηνή" και "βατή" αναβάθμιση  που μπορείς να κάνεις (εκτός κι αν έχεις 4Χ4GB kit). Από την άλλη θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα σε PC με 11600/16Gb Ram και την παρούσα κάρτα μου για να δω διαφορές. 

Επεξ/σία από tommybertsen

1 hour ago, tommybertsen said:

Δεν ξέρω αν είναι όντως στην μόνο στην ΡΑΜ ,αλλά όντως καταναλώνει κάμποση!

Με 1080Ti που'ναι παρόμοια σε επιδόσεις (αλλά με 11GB Vram) δεν έχω θέματα. Απλά μείωσε κάποια settings (έχει πολλά βίντεο για τα κατάλληλα settings ) και θα 'σαι κομπλέ. Υποθέτω είσαι σε 1440p? Αν είσαι σε 1080p δεν θα'χεις πρόβλημα :) 

Να σημειώσω πάντως, πως ,αυτό το θέμα που διάβασα να'χουν κάποιοι με τα cutscenes κλπ, δεν υπάρχει σε μένα! 

Το μόνο καλό είναι ότι είναι η πιο "φθηνή" και "βατή" αναβάθμιση  που μπορείς να κάνεις (εκτός κι αν έχεις 4Χ4GB kit). Από την άλλη θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα σε PC με 11600/16Gb Ram και την παρούσα κάρτα μου για να δω διαφορές. 

ευτυχως εχω 2*8gb αλλα βλεπω ακομα και σε downscale σε 1080p το προβλημα συνεχιζεται...

τι και αν εκλεισα film grain, motion blur, τα ιδια σκατα χαχαχαχ μαλλον θα περιμενω ποτε θα βγαλουν πατς με στοχευμενες διορθωσεις

9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

νε τι; τι σχέση έχει αυτο;

🤔

το πηρες εννοω?

11 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ο βασικός λόγος είναι πως δεν μπορεί να ξεχειλωθεί ο κόσμος που ήδη έφτιαξαν. Θα πρέπει να πας και σε νέες περιοχές για να'χει νόημα. Αλλιώς θα τριγυρνάς σε Hogsmeade και στα υπόλοιπα (το κάστρο οκ, λογικό να παραμείνει), και θα πρέπει να γίνει κάτι αρκετά ιδιαίτερο από πλευράς ιστορίας για να κερδίσει τον κόσμο.

Επίσης, χρονικά τι άλλο να χωρέσει για μετέπειτα; Εκτός κι αν μιλήσουμε για "prequel", ώστε να μπουν κάποιοι χαρακτήρες (καταλαβαίνεις τι λέω), στον χορό ή κάποιοι καινούριοι που να συνδέουν ίσως τις ιστορίες.

Τέλος, χάθηκε η ευκαιρία για Quidditch, τώρα το να μπει σε DLC να γίνει τι; Mini Game? New Side Quest? Μόνο σε νέο game, αλλά αν και τα θεμέλια υπάρχουν, δεν θα είναι το ίδιο. Ελπίζω να διαψευστώ φυσικά.

ΥΓ: Οι φήμες θα παραμένουν φήμες. Το παραπάνω άρθρο το διάβασα και είναι φτιαγμένο πριν καλά καλά βγει το game 😛 

---

Πάντως, αν έχετε 32GB Ram δεν υπάρχει θέμα, ας τρώει και τα 20 (18.5 σε μένα ).Αν έχετε 16, μπορεί να είναι οριακά αλλά τρέχει.

Ναι αλλα οι τρυπεςπου αφηνει απαιτουν sequel

πάντως στο σύστημα της υπογραφής, έβαλα όλες τις ρυθμίσεις high, κλείδωσα 75 fps και πάλι δυσκολεύεται να το κρατήσει σταθερά. Εχει τρομερα σκαμπανεβάσματα η κάρτα στην χρήση της. Πρέπει να ασχοληθώ να δω τι τρώει τόσους πόρους στην κάρτα και ενω μέσα στο κτίριο εχει κλειδωμένα 75 καρε με 60-70% χρήση κάρτας όταν κάνεις βόλτα μέσα κάνει κάτι spikes στο 100% για να φορτώσει κάτι.

δεν βλέπω stuttering όμως, αλλα κάποια fps drops σίγουρα (απο 75 στα 60 πχ) (Μη ρωτήσετε γιατί κλειδώνω τα fps - δεν ειναι παιχνίδι πρώτου προσώπου η racing game να θες 1Κ καρέ, και με 60-80 μια χαρά είναι)

1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

τι και αν εκλεισα film grain, motion blur,

Αυτα να τα κλεινεις σε ολα τα Games μιας και πιο πολλα προβληματα δημιουργουν σε εσενα στην οραση (πχ το motion blur το οποιο μπορει να σε ζαλιζει οταν γυρνας καμερα), παρα προσφερουν κατι ωραιο. Επισης, ειναι φιλτρα τα συγκεκριμενα και δεν εχουν καμια επιδραση στο performance.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα το παιχνιδι ,μερικες παρατηρησεις ,σε native ειναι αθλιο ,τερμα στη θολουρα πρεπει να βαλεις dlss και να βαλεις το upscale sharpness σχεδον τερμα.(in favor of nvidia μαλλον :p)

Aκομα και σε 1080p θελει 32gb ram  εμενα μου τα γεμιζει και τα 16gb. Το gpu usage μενει χαμηλα  ακομα και σε μεγαλυτερες αναλυσεις δεν ξερω αν φταιει οτι γεμιζει η ram γιαυτο και μαλλον ουτε θα το μαθω γτ για μπουκαλα της cpu δεν νομιζω . Κατα τα αλλα συμπαθητικο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...