BlueBlade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Πόσο χαίρομαι που βγήκε καλό...Δε θα πω ψέματα είχα ένα προαίσθημα ότι θα βγει πατάτα. Έχω παίξει 10 ώρες περίπου και ακόμα είμαι σχετικά στην αρχή. Πχ χθες έφτασα στην αποστολή που πετάς για πρώτη φορά με την σκούπα. Περνάω απίστευτα καλά. O κόσμος του είναι πανέμορφος και αποτελεί οργασμό για κάθε fan του HP Universe. Μεγαλύτερη έκπληξη μου έκανε το σύστημα μάχης που το φοβόμουν αρκετά αλλά τελικά το βρίσκω απολαυστικό. Έχω δρόμο ακόμα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και το υπολοιπο παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά φαίνεται να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το RAM, Vram usage ή και τα δύο ταυτόχρονα, όταν ανοίγεις RT. Ενώ με όλα Ultra τρέχει σφαίρα, μόλις ανοίξω έστω και ένα RT εφέ, έστω και στη χαμηλότερη ποιότητα έχω εντελώς αλλοπρόσαλλο frame rate. Άλλοτε 60ρι με το αναμενόμενο gpu usage και άλλοτε 20 καρέ με την gpu στο 99%, στο ίδιο ακριβώς σημείο και με τα ίδια settings. Επίσης βλέπεις κουλά του στυλ να έχεις 20 καρέ και μόλις βγεις με Esc στα settings και επιστρέψεις να επανέρχεται εκεί που πρέπει. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν μπορείς να προσδιορίσεις εύκολα ποια μνήμη φταίει ώστε να προτεραιοποιήσεις αναβάθμιση της GPU ή της RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Τελικά φαίνεται να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το RAM, Vram usage ή και τα δύο ταυτόχρονα, όταν ανοίγεις RT. Ενώ με όλα Ultra τρέχει σφαίρα, μόλις ανοίξω έστω και ένα RT εφέ, έστω και στη χαμηλότερη ποιότητα έχω εντελώς αλλοπρόσαλλο frame rate. Άλλοτε 60ρι με το αναμενόμενο gpu usage και άλλοτε 20 καρέ με την gpu στο 99%, στο ίδιο ακριβώς σημείο και με τα ίδια settings. Επίσης βλέπεις κουλά του στυλ να έχεις 20 καρέ και μόλις βγεις με Esc στα settings και επιστρέψεις να επανέρχεται εκεί που πρέπει. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν μπορείς να προσδιορίσεις εύκολα ποια μνήμη φταίει ώστε να προτεραιοποιήσεις αναβάθμιση της GPU ή της RAM. Από ότι διαβάζω GPU με 8GB RAM και κάτω έχουν θέμα, και κάτω από 32GB RAM πάλι έχεις θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 γενικοτερα το παιχνιδι δεν τρεχει τελεια η ραμ τερματιζει σε μενα (15.6gb) η δε vram 7.5gb εχω πολυ συχνα κατακορυφα frame drops / σκαλωματα.. τι και αν δοκιμασα το fsr 1 & 2, το αποτελεσμα το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Το Hogwarts Legacy φημολογείται ότι θα γίνει σειρά στο HBO Max Αυτή η φήμη προέρχεται από το Giant Freakin Robot, το οποίο έχει ένα αρκετά καλό σερί ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκαν, και αναφέρει πως "ψήνεται" μια τηλεοπτική σειρά "Hogwarts Legacy" που θα παίξει στο HBO Max και η οποία θα βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο παιχνίδι της Portkey Games, που έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό. Πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, jmirko15 είπε Από ότι διαβάζω GPU με 8GB RAM και κάτω έχουν θέμα, και κάτω από 32GB RAM πάλι έχεις θέμα.. Δοκίμασα και με DLSS performance. Παρόμοια κατάσταση. Άρα είναι περισσότερο θέμα RAM. Από εκεί θα ξεκινήσω(ούτως ή άλλως είμαστε στη γενιά των 32GB) και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Βαζωντας DLSS στο παιχνίδι βοηθάει και ανεβαίνουμε σε fps σωστά; Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα όμως; Στο οπτικό κομμάτι πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 τερματιστηκε μαγκες. Υπεροχη εμπειρια. Χαλαλι τα 48 ευρώ. 50 ωρες συνολικά και έκανα 100% μονο τις αποστολές και το guide page και ολους τους θησαυρους. Τα υπολοιπα δεν τα εκανα καθως μετά την ολοκληρωση κατανταει fetch game που το απεχθανομαι δηλαδη γυρνας γυρω γυρω μονο και μονο για να κάνεις τικ κάτι . Κάτι το οποιο οσους τους αρέσει να τα κάνουν 100% στο συνολο θα τους αηδιασει. Απο εμένα η ιστορία η αποστολές το gameplay αριστα. Το stuttering ανυπαρκτο πλεον στο παλιο μου συστημα αν και τα ειχα ολα low . Πανεμορφο παιχνιδι. Το μονο αρνητικο ηταν ενα bug με το νερο που εβγαινε μαυρο σε καποιες καμερες ή οταν κουνιουμουν εβγαιναν μαυρες γραμμες παντα κοντα στο νερο. Αποτι εχω διαβασει ειναι bug που δεν το εχουν φτιαξει. Ολα τα λεφτα σοτ παιχνιδι ηταν το hogwarts μακαρι στο 2ο της τριλογιας να δουμε αναλυτικα και αλλες περιοχες. Χαλαλι. Βεβαια απο τοτε που το αγορασα το εσπασαν το παιχνιδι αλλα δεν πειραζει οπως ειπα τα αξιζε. 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε Το Hogwarts Legacy φημολογείται ότι θα γίνει σειρά στο HBO Max Αυτή η φήμη προέρχεται από το Giant Freakin Robot, το οποίο έχει ένα αρκετά καλό σερί ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκαν, και αναφέρει πως "ψήνεται" μια τηλεοπτική σειρά "Hogwarts Legacy" που θα παίξει στο HBO Max και η οποία θα βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο παιχνίδι της Portkey Games, που έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό. Πηγη δεν φημολογειται θα γινει και με τη βουλα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δοκίμασα και με DLSS performance. Παρόμοια κατάσταση. Άρα είναι περισσότερο θέμα RAM. Από εκεί θα ξεκινήσω(ούτως ή άλλως είμαστε στη γενιά των 32GB) και βλέπουμε. Το ιδιο θεμα ειχα μολις εβαλα αλλα 16 εστρωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Δοκίμασα και με DLSS performance. Παρόμοια κατάσταση. Άρα είναι περισσότερο θέμα RAM. Από εκεί θα ξεκινήσω(ούτως ή άλλως είμαστε στη γενιά των 32GB) και βλέπουμε. Στο σύστημα της υπογραφής πάντως, σε 1080 με μερικές ρυθμίσεις στο ultra και τα άλλα στο high, είχα καρφωμένα 80 καρέ (με κόφτη) βέβαια δεν έχω βγει ακόμα έξω απο το χογουαρτς, ακόμα μαθαίνω τα ξόρκια. άκυρο, τώρα διάβασα οτι μιλάτε για RT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 @Xristaras12 τι χρηση κανει στα 1080p η ραμ; εχω σκοπο απο 1440p να το παω και εγω στα 1080p να δω γτ σε μενα τουλαχιστον ειναι unplayable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ακόμα παιδεύεστε με το κακογραμμένο αυτό παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jerry banana είπε μακαρι στο 2ο της τριλογιας Ποιος είπε ότι θα είναι τριλογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Ποιος είπε ότι θα είναι τριλογία; εχουν το ετος που βρισκεται ο χαρακτηρας , το τελος και σεναριακα τα κενα . Αφηνει πολλα κενα το παιχνιδι. Οπως φυσικα και εαν παιχτει αναλυτικα πολλα μερη που χριζουν συνεχειας και ανετα βγαινει 2 και 3. Επισης με ενα απλο google search θα δεις οτι εχουν σχεδια για sequels. Αλλα σε αρκετα ξενα forum η τριλογια θεωρειται στανταρ. Φημες αλλα σε πολλες περιπτωσεις παιχνιδιων οι φημες ισχυουν.Εαν δεν βγει sequel θα συμβει για 1 κυριο λογο , δεν μπορουν να ανοιξουν το κοσμο. Δηλαδη παλι θα εχουμε hogwarts και τις γυρω περιοχες κατι που καθιστα δυσκολο το νεο περιεχομενο . https://screenrant.com/hogwarts-legacy-2-3-trilogy-harry-potter-game/ 52 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ακόμα παιδεύεστε με το κακογραμμένο αυτό παιχνίδι; δεν το αγορασες? 7 ώρες πριν, BlueBlade είπε Πόσο χαίρομαι που βγήκε καλό...Δε θα πω ψέματα είχα ένα προαίσθημα ότι θα βγει πατάτα. Έχω παίξει 10 ώρες περίπου και ακόμα είμαι σχετικά στην αρχή. Πχ χθες έφτασα στην αποστολή που πετάς για πρώτη φορά με την σκούπα. Περνάω απίστευτα καλά. O κόσμος του είναι πανέμορφος και αποτελεί οργασμό για κάθε fan του HP Universe. Μεγαλύτερη έκπληξη μου έκανε το σύστημα μάχης που το φοβόμουν αρκετά αλλά τελικά το βρίσκω απολαυστικό. Έχω δρόμο ακόμα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και το υπολοιπο παιχνίδι φιλε χανεις χρονο το παιχνιδι ειναι υπεροχο. Εγω ειχα δει μονο τις ταινιες και παιζει το περισσοτερο χρονο να τον περασα χαζευοντας το hogwarts. Σημείωση ; Slytherin μονο δεν ειναι οπαδικο ειναι η αληθεια. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Αφού τελείωσα τη βασική ιστορία στα 32 lvl, αποφάσισα να συνεχίσω να κάνω πράγματα που έχω αφήσει, να ανακαλύψω και ολοκληρώσω τα υπόλοιπα side quest και να λύσω τους γρίφους και τα υπόλοιπα merlin trials. Αυτό που έχουν κάνει με τα γραφικά δεν υπάρχει. Το βλέπω στο παιχνίδι, το κοιτάζω και σε βίντεο και θαυμάζω το υπέροχο αποτέλεσμα. Επιπλέον κάποια από τα παράπλευρα quest είναι πραγματικά το ίδιο καλά ή και καλύτερα από τη βασική ιστορία. Φανταστικό το παιχνιδάκι, να είναι καλά όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του, πραγματικά τους ζηλεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα