jmirko15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έλα ρε την τρέλα μου μέσα!! Εκεί που browsάρα το reddit διαβάζοντας κάτι νέα (άσχετο) είχε ποστάρει κάποιος στη μέση των σχολίων spoiler. Ε τι μλκς ρε γμω την τρέλα μου μέσα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από jmirko15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Έλα ρε την τρέλα μου μέσα!! Εκεί που browsάρα το reddit διαβάζοντας κάτι νέα (άσχετο) είχε ποστάρει κάποιος στη μέση των σχολίων spoiler. Ε τι μλκς ρε γμω την τρέλα μου μέσα. Καλά αυτό γίνεται από την εποχή που ξεκίνησε το Internet. Εγώ δεν θα ξεχάσω όταν είχε πρωτοβγεί το Heavy Rain το οποίο περίμενα πώς και πώς, να τρώω spoiler σε άσχετο video στο Youtube για το δολοφόνο του. Από τα νεύρα μου δεν το έπαιξα μέχρι σήμερα ποτέ. Ήταν και καθαρά story-driven game. Τουλάχιστον το Hogwarts Legacy έχει και gameplay που σε κάνει να ξεχάσεις το ούτως ή άλλως χλιαρό story. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Charismo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο To game ήταν μια απόλαυση απ' την αρχή ως το τέλος. Πραγματικά κόλλημα μεγάλο. Καποια παραπονάκια είναι οτι στην αρχή που συμβαίνουν 2 μεγάλα γεγονότα στη ζωή σου, το γραμμα για το Hogwarts και η επιλογή κοιτώνα, το παιχνίδι τα περνάει πατ κιουτ. Overall το παιχνίδι είναι φανταστικό και προσωπικα πιστεύω οτι είναι για όλους Πόσο, μα πόσο αληθινό! Κυριολεκτικά όμως για όλους είναι. Άντε να δούμε κατά το βράδυ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 2:24 ΜΜ, firepc είπε Καποια παραπονάκια είναι οτι στην αρχή που συμβαίνουν 2 μεγάλα γεγονότα στη ζωή σου, το γραμμα για το Hogwarts και η επιλογή κοιτώνα, το παιχνίδι τα περνάει πατ κιουτ. Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά στην αρχή θα ήθελα πχ να έχει μια εισαγωγή τύπου έρχεται το γράμμα, πηγαίνεις στην Diagon Alley για τις προμήθειες κτλ. κτλ. 3 ώρες πριν, jmirko15 είπε Έλα ρε την τρέλα μου μέσα!! Εκεί που browsάρα το reddit διαβάζοντας κάτι νέα (άσχετο) είχε ποστάρει κάποιος στη μέση των σχολίων spoiler. Ε τι μλκς ρε γμω την τρέλα μου μέσα. Καλά εγώ την έπαθα με ακόμα καλύτερο τρόπο. Χάζευα στο Twitter σχετικά με το παιχνίδι και έπεσε σε Spoiler από Τρανς ακτιβίστρια για το τέλος του παιχνιδιού... Ευτυχώς βέβαια εμένα δεν με ένοιαζαν ποτέ τόσο τα Spoiler, συν ότι έχω συνηθίσει ότι το Internet ευτυχώς είναι ελεύθερα προσβάσιμο στον καθένα αλλά αυτό έχει και ως επακόλουθο να μαζεύει τον κάθε κομπλεξικό. It is what it is. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Πόσο, μα πόσο αληθινό! Κυριολεκτικά όμως για όλους είναι. Άντε να δούμε κατά το βράδυ. Τι έχει το βραδάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Το benchmark που διαθέτει το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κάπως τα settings μας; Η δε το παίρνουμε στα σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Με RTX on άλλο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 btw, η φάση με το avada kedavra ήταν κάπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, xartemporas είπε Γιατί τέτοιου είδους videos συγκρίνουν μονο την εικόνα και ποτε τα fps?! 🙃 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 12Μ πωλήσεις τις πρώτες δυο εβδομάδες https://www.nytimes.com/2023/02/23/arts/hogwarts-legacy-sales-rowling.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, firepc είπε 12Μ πωλήσεις τις πρώτες δυο εβδομάδες https://www.nytimes.com/2023/02/23/arts/hogwarts-legacy-sales-rowling.html Πάντως διαβάζοντας το άρθρο πιστεύω το εξής Δεν θα με παραξένευε καθόλου αν όλη αυτή η τρις-άκυρη "woke brigade" ήταν κόλπο εκ των έσω Αυτοί: Μην αγοράζετε το παιχνίδι... κάντε το boycott γιατί x και y. Εγώ: Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω... (το αγοράζω 2-3 φορές για να τους την πω). Ή όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας... There is no such thing as bad publicity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, Engimek είπε Πάντως διαβάζοντας το άρθρο πιστεύω το εξής Δεν θα με παραξένευε καθόλου αν όλη αυτή η τρις-άκυρη "woke brigade" ήταν κόλπο εκ των έσω Αυτοί: Μην αγοράζετε το παιχνίδι... κάντε το boycott γιατί x και y. Εγώ: Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω... (το αγοράζω 2-3 φορές για να τους την πω). Ή όπως λέγανε και οι πρόγονοί μας... There is no such thing as bad publicity. Κάποιοι, πχ εγώ 🤣🤣, το αγόρασα και μετά κάπου διάβασα, ότι κάποιοι λέγανε, μην αγοραζετε το game, το λόγο ακόμα δεν το γνωρίζω 👀🤣 δεν το έψαξα κοίταξα καν, αν λέγανε ότι έχει stuttering του θανατά, ίσως να το περίμενα από το θείο🤣🤣 άσχετα με το game πράγματα τα προσπερνάω Πάντως είναι απόλαυση, μάχες και η όλη ατμόσφαιρα του κόσμου που έχουν φτιάξει, εντωμεταξύ οι ταινίες ποτερ δεν είναι και πολύ του γούστου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, firepc είπε 12Μ πωλήσεις τις πρώτες δυο εβδομάδες https://www.nytimes.com/2023/02/23/arts/hogwarts-legacy-sales-rowling.html Αυτά τα άρθρα όντως βγαίνουν με το που crackάρουν τα games τώρα τελευταία.. Συνήθως κάνουν και εκπτώσεις βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως θα ήθελα να μαθω το ποσοστό εκ των 12 mil που ήταν preorder. Ειδικά για αυτό το game ο αριθμός πρέπει να είναι αρκετά υψηλός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα