noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Tωρα το τελειωσαμε το παιχνιδι οτι και να βγαλουν δεν εχει σημασια 😅 Γενικα ηταν καλο αλλα στην πορεια αρχισε να πεφτει καπως. Μου πηρε γυρω στις 40 ωρες για το main και τα περισσοτερα side quest. Στα αρνητικα : Αδιαφορο story , ασχημα δομημενο , δεν ειχε καποια κορυφωση ουτε καποια ιδιαιτεροτητα Αδιαφοροι χαρακτηρες , περαν απο λιγες περιπτωσεις . Δεν ειχαν κατι ενδιαφερον να πουν η να δειξουν Μετρια quest και main missions , τα κανεις και δεν σου μενουν , το ιδιο και τα side που τα περισσοτερα γινονται επαναλαμβανομενα περα απο λιγες εξαιρεσεις. Κακο performance με βαση τον οπτικο τομεα. Μην παρεξηγηθω μια χαρα ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου αλλα με τιποτα δεν θα επρεπε να ζηταει πανω απο 16gb ram . Και γενικα θα επρεπε να τρεχει καλυτερα ειδικα σε χαμηλοτερα συστηματα. UI , menu navigation και settings θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Στα θετικα: World design, art direction , μοντελα χαρακτηρων και φυσικα το καστρο ολα ειναι πολυ καλα , κατευθειαν σου βγαζουν το πνευμα των ταινιων και των βιβλιων. Ηχητικος τομεας , τοσο του soundtrack οσο και στα υπολοιπα πολυ καλος. Παρα πολυ fun και satisfied combat, μακραν το καλυτερο στοιχειο του παιχνιδιου. Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερο περα απο το balance που μετα απο ενα σημειο γινεσαι πολυ over powered ακομα και στο hard . Αν και το performance θα μπορουσε να ειναι καλυτερο , απο αποψη bugs τουλαχιστον σε μενα ειχε απο ελαχιστα εως καθολου , κατι που πλεον σπανια βλεπουμε σε νεα παιχνιδια. Γενικα το παιχνιδι το ανεβαζει παρα πολυ το combat και ο κοσμος του , με τα υπολοιπα στοιχεια , ειδικα το narrative να πασχει . Επειδη ειναι το πρωτο παιχνιδι και περιμεναμε καιρο για ενα game στο συμπαν του harry potter προσωπικα του βαζω 8/10 . Αν ηταν sequel ομως η βαθμολογια θα ηταν πιο κατω. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Eμένα με εκνευρίζει που σέρνεται στα cinematics, μιλάμε για 10-15 fps, κατά τα άλλα πάει νεράκι το παιχνίδι,, έχει κολλήσει η κοπελιά με τις ώρες που δεν το συνηθίζειι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Herald είπε Eμένα με εκνευρίζει που σέρνεται στα cinematics, μιλάμε για 10-15 fps, κατά τα άλλα πάει νεράκι το παιχνίδι,, έχει κολλήσει η κοπελιά με τις ώρες που δεν το συνηθίζειι Φταιει το amd c... α ξεχασα Intel εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Φταιει το amd c... α ξεχασα Intel εχεις Όχι, amd έχω, στο amd pc το κάνει που παίζει η κοπέλα μου 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Herald είπε Όχι, amd έχω, στο amd pc το κάνει που παίζει η κοπέλα μου 😂 Ε αρα τι εκνευριζεσαι εσυ , εσυ το παιζεις Ultra smooth με ιντελ ( Το πιο πιθανο να φταιει η ram αν εχει 16 gb. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ε αρα τι εκνευριζεσαι εσυ , εσυ το παιζεις Ultra smooth με ιντελ ( Το πιο πιθανο να φταιει η ram αν εχει 16 gb. ) Ε η ram ίσως φταίει αλλά είναι μόνο στα cutscenes, τι διάβολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Tωρα το τελειωσαμε το παιχνιδι οτι και να βγαλουν δεν εχει σημασια 😅 Γενικα ηταν καλο αλλα στην πορεια αρχισε να πεφτει καπως. Μου πηρε γυρω στις 40 ωρες για το main και τα περισσοτερα side quest. Στα αρνητικα : Αδιαφορο story , ασχημα δομημενο , δεν ειχε καποια κορυφωση ουτε καποια ιδιαιτεροτητα Αδιαφοροι χαρακτηρες , περαν απο λιγες περιπτωσεις . Δεν ειχαν κατι ενδιαφερον να πουν η να δειξουν Μετρια quest και main missions , τα κανεις και δεν σου μενουν , το ιδιο και τα side που τα περισσοτερα γινονται επαναλαμβανομενα περα απο λιγες εξαιρεσεις. Κακο performance με βαση τον οπτικο τομεα. Μην παρεξηγηθω μια χαρα ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου αλλα με τιποτα δεν θα επρεπε να ζηταει πανω απο 16gb ram . Και γενικα θα επρεπε να τρεχει καλυτερα ειδικα σε χαμηλοτερα συστηματα. UI , menu navigation και settings θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα. Στα θετικα: World design, art direction , μοντελα χαρακτηρων και φυσικα το καστρο ολα ειναι πολυ καλα , κατευθειαν σου βγαζουν το πνευμα των ταινιων και των βιβλιων. Ηχητικος τομεας , τοσο του soundtrack οσο και στα υπολοιπα πολυ καλος. Παρα πολυ fun και satisfied combat, μακραν το καλυτερο στοιχειο του παιχνιδιου. Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερο περα απο το balance που μετα απο ενα σημειο γινεσαι πολυ over powered ακομα και στο hard . Αν και το performance θα μπορουσε να ειναι καλυτερο , απο αποψη bugs τουλαχιστον σε μενα ειχε απο ελαχιστα εως καθολου , κατι που πλεον σπανια βλεπουμε σε νεα παιχνιδια. Γενικα το παιχνιδι το ανεβαζει παρα πολυ το combat και ο κοσμος του , με τα υπολοιπα στοιχεια , ειδικα το narrative να πασχει . Επειδη ειναι το πρωτο παιχνιδι και περιμεναμε καιρο για ενα game στο συμπαν του harry potter προσωπικα του βαζω 8/10 . Αν ηταν sequel ομως η βαθμολογια θα ηταν πιο κατω. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αν και δε το έχω τελειώσει το παιχνίδι .Αξιόλογο αλλά μέχρι εκει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα με έχει πεθάνει στο stuttering, 32 ram Intel. Δε έχει καμία σημασία τι ρυθμίσεις του βάζω, τα σινεματικ αντιθέτως τρέχουν νερό, ελπίζω σε update που θα με σώσει 🤣🤣 και είχα καιρό να μη βαριέμαι παιχνίδι από τη πρώτη ώρα αν ήταν άλλο, θα είχε φάει άκυρο στο 5 λεπτό Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από Mr Aris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 το τελευταιο (προχθεσινο) update *** to performance παιζει σε 20-70 fps μονιμα το game εκει που ηταν 130-165 fps :S επισης υποπτευομαι memory leaks γιατι τρωει κανα 15-17gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Και σε μένα ρε γαμώτο σέρνεται στα cinematics. Παντού αλλού 60+ (αν και με κάποια dips σε 20 fps που και που). Έχει βρει κανείς λύση γι αυτό? Είμαι με 32 GB ram και RT off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Για τα cinematics που σέρνονται κλείστε το DLSS και ανοίξτε το FSR instead. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Η αμήχανη στιγμή που σταματάς το game στις 15 ώρες και πιάνεις το τρίτο playthrough του witcher (που ήδη είχα ξεκινήσει). Δε ξέρω κάτι με χαλαει,ίσως αυτά που αναφέρει ο @noFEARgr πιο πάνω.. Ραβδια και τα σκαμπο μου..άντε ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αφήνω αυτό εδώ. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Λοιπόν τέλος μόλις και από εμένα. Έχω κάποια side quest που δεν τα έχω ολοκληρώσει. Θα τα ολοκληρώσω σιγά σιγά, έτσι για το completion. Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές, η ιστορία δε σου μένει, κορυφώνεται βέβαια στο τέλος αλλά μέχρι εκείνο το σημείο αρκετά ρηχά τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχει μία δομή, δεν υπάρχει η απαραίτητη ένταση, να νιώσεις δηλαδή ότι κινδυνεύεις πραγματικά εσύ και το Hogwards. Παίζεται όμως ευχάριστα, αρκετές φορές έχει πλάκα και τα side quest σου δίνουν αυτή την αίσθηση της σχολής, με τους συμμαθητές σου να σου ζητούν διαρκώς πράγματα να κάνεις, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τη σχολή είτε με τον έξω κόσμο. Το παιχνίδι όμως είναι κυριολεκτικά μα-γι-κό. Γραφικά, ήχος εντελώς next gen κατάσταση για εμένα, ένιωθα σα να έπαιζα στο PS5, με πολύ καλύτερα γραφικά φυσικά (και δυτυχώς περισσότερα stutters). Έχουν μία μουντάδα τα χρώματα κατά διαστήματα, αλλά ο κόσμος του είναι πανέμορφος. Εφέ σε πολύ υψηλό επίπεδο με τα ξιόρκια να δίνουν και να παίρνουν κάνοντας τις μάχες εντυπωσιακές και διασκεδαστικές συνάμα, αν και από κάποιο σημείο και μετά τα spells που χρησιμοποιείς είναι περιορισμένα. Τα bosses μου άρεσαν πολύ. Όλα με την τακτική τους και τόσο δύσκολα όσο έπρεπε. Άντε αν ήταν και ένα κλικ παραπάνω δυσκολίας θα το αντέχαμε για να έχει μεγαλύτερη πρόκληση το πράγμα. Οι αντίπαλοι σε καλό επίπεδο σε γενικές γραμμές, επιτίθενται σχετικά έξυπνα και ειδικά όταν είναι σε μεγάλους αριθμούς σου δημιουργούν μία δυσκολία και μία επιπλέον ένταση. Οι μάχες είναι απολαυστικές αν μάθεις να κάνεις τα combo και τα αμυντικά spell και σε συνδυασμό με αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου, αυτή την πανδαισία εφέ, χρωμάτων και ήχων σε κάνουν να τις επιδιώκεις και να μην προσπαθείς να τις αποφύγεις. Ο κόσμος του πολύ πλούσιος, παντού έχει πράγματα να κάνεις, πράγματα που προσθέτουν ένα στοιχείο πρόκλησης και εξερεύνησης, ταυτόχρονα όμως σε ανταμοίβουν με χρήσιμα αρκετές φορές αντικείμενα ή διάφορα bonus. Στα αρνητικά, εντάξει κλασσικό open world, επαναλαμβανόμενο όπως όλα από ένα σημείο και μετά, σίγουρα όμως όχι τόσο βαρετό όσο οι τίτλοι της Ubi κυρίως επειδή οι διάσπαρτοι και πολυάριθμοι γρίφοι προσθέτουν αρκετά και αποτρέπουν ουσιαστικά τον παίκτη από το να βαρεθεί. Η ιστορία όπως είπαμε έχει θεματάκια, όμως δεν είναι αδούλευτη, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα τίτλο γεμάτο χαριτωμενιές που από τη φύση του δεν περιμένεις να σου δημιουργήσει συγκινήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνει, να σου δώσει μία ιστορία ανάλογη με τις ταινίες το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Τα stutters δυστυχώς πάνε και έρχονται, δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσα πολλά σε τέτοιους τίτλους και να μη βγαίνει patch για να βελτιώσει τα πράγματα άμεσα. Ευτυχώς να λέμε που έχουμε DLSS 2 και 3 και η κατάσταση σώθηκε γιατί σε 4k native με RT στο Full δεν παίζεται ούτε με 4090. Ειδικά στο Hogsmeade χωρίς φανερό λόγο γίνεται ο χαμός. Που να είχαν να φτιάξουν καμία Nightcity τι θα γινόταν. Δυστυχώς η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στον οπτικό τομέα, καταστρέφεται και μαζί με αυτήν και η συνολική εμπειρία από τις διακοπές και τα στιγμιαία παγώματα κατά διαστήματα. Στη βαθμολογία θα κατασταλάξω αργότερα, σίγουρα ξεκινάμε από ένα πολύ συμπαγές 8 και πάνω. Θεωρώ όμως ότι αν του βάλουμε μόνο 8 θα αδικήσουμε την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα και το γεγονός ότι κατόρθωσε να ανταποκριθεί απόλυτα στο τεράστιο hype που είχε δημιουργηθεί. Αγοράστε και απολαύστε ελεύθερα λοιπόν, όσοι αμφιταλαντεύεστε και δεν το έχετε κάνει ακόμη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα