Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτασα τις 60 ώρες στο game. Τελείωσα όλο το main story εννοείται, σχεδον ολα τα side/relationship quest και πολλά απο τα collection.

To game ήταν μια απόλαυση απ' την αρχή ως το τέλος. Πραγματικά κόλλημα μεγάλο.

Καποια παραπονάκια είναι οτι στην αρχή που συμβαίνουν 2 μεγάλα γεγονότα στη ζωή σου, το γραμμα για το Hogwarts και η επιλογή κοιτώνα, το παιχνίδι τα περνάει πατ κιουτ.

Overall το παιχνίδι είναι φανταστικό και προσωπικα πιστεύω οτι είναι για όλους

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, firepc είπε

Καποια παραπονάκια είναι οτι στην αρχή που συμβαίνουν 2 μεγάλα γεγονότα στη ζωή σου, το γραμμα για το Hogwarts και η επιλογή κοιτώνα, το παιχνίδι τα περνάει πατ κιουτ.

Στα αρνητικά βάζω και την μηδενική αλληλεπίδραση με τους students (τους βαράς με spells κι αυτοί ατάραχοι ) και στο great hall ρε παιδάκι μου, πας , χαμός από κόσμο, ένα κοτοπουλάκι δεν μπορείς να κάτσεις να φας :lol: 

5 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Στα αρνητικά βάζω και την μηδενική αλληλεπίδραση με τους students (τους βαράς με spells κι αυτοί ατάραχοι ) και στο great hall ρε παιδάκι μου, πας , χαμός από κόσμο, ένα κοτοπουλάκι δεν μπορείς να κάτσεις να φας :lol: 

Νταξει, θα μπορούσα και γω να βρω άλλα εκατό πράγματα να βάλουν, αλλά το παιχνίδι θα έβγαινε το 2030

22 λεπτά πριν, firepc είπε

Νταξει, θα μπορούσα και γω να βρω άλλα εκατό πράγματα να βάλουν, αλλά το παιχνίδι θα έβγαινε το 2030

Για αλληλεπίδραση με τα NPC (τυπική, δεν λέω να πιάνεις συζήτηση), θέλει άλλα 7 χρόνια; 😛 Είναι ένας κόσμος γεμάτος NPC, μια τυπική αλληλεπίδραση θα έπρεπε να υπάρχει με τόση δουλειά που'χει γίνει συνολικά. 

11 λεπτά πριν, koyris είπε

Σημερα εκανε update 1.31gb

Μήπως το'κανε πριν από λίγο; Γιατί εμένα έχει μείνει στο 300+ κάτι που'χε κάνει προσφάτως! Ίσως να το κάνει μετά, είμαι μέσα τώρα 😛 

Άλλαξε κάτι; Είναι αρκετά μεγάλο! 

6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Μήπως το'κανε πριν από λίγο; Γιατί εμένα έχει μείνει στο 300+ κάτι που'χε κάνει προσφάτως! Ίσως να το κάνει μετά, είμαι μέσα τώρα 😛 

Άλλαξε κάτι; Είναι αρκετά μεγάλο! 

Πριν μια ώρα έγινε και πηγα αμέσως Hogsmeade για να δω αν εχει frame drops,η αλήθεια φαίνεται πιο smooth η κίνηση

• Confused 1

11 λεπτά πριν, etze είπε

τι update σημερα ρε παιδια? εγω steam δεν ειδα τιποτα

Δεν έχει βγει απολύτως τίποτα μπρο, άσε να λέει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Σίγουρα όχι για το HL σε pc πάντως :P 

Ίσως ήταν hotfix για το τελευταίο patch? Γιατί τα patch notes έγιναν update πριν από λίγο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ίσως ήταν hotfix για το τελευταίο patch? Γιατί τα patch notes έγιναν update πριν από λίγο.

Oprah You Get A Meme - Imgflip

εδώ άλλοι έχουν κοραπτιτ αρχεία, άλλοι βάζουν ανύπαρκτα πατσιζ, δε περιμένω πολλά :P 

και το μεσημέρι που έψαχνα τα p. notes έλεγαν ότι είχαν γίνει updated 27mins before

έτσι και αλλιώς αυτή την έκδοση
Build Version - 1121649 
έχουμε από 17/2/23 (την γράφει και την μέρα του patch)

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...