Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι ειναι πανεμορφο, ειχα να κολλησω τοσο με παιχνιδι απο εποχες botw. Αλλα κυριως κανω quest main kai μερικα αλλα. Δεν εχω ασχοληθει πολυ με το open world κομματι και την εξερευνηση. 

Ποτε αξιζει να αρχισω? Ουσιαστικα εχει μπει φθινόπωρο και εχω κανα 3-4 main quests. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Ποτε αξιζει να αρχισω? Ουσιαστικα εχει μπει φθινόπωρο και εχω κανα 3-4 main quests. 

Όχι πριν πάρεις το σκουπόξυλο. Εγώ θα ελεγα να περιμένεις να πάρεις και το πρώτο upgrade του για να πηγαίνει και λίγο καλυτερα.

Ουτως η άλλως και τα κεντρικά κουέστ σιγά σιγά θα σε στείλουν έξω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Έχω φτάσει 17%.

Καλο το σκουπόξυλο αλλά η εμπειρία να πετάς πάνω σε πουλί είναι άλλο πράγμα.

Ειμαι νομιζω 21% και ακομα δεν εχω ανεβει σε πουλι. Πρεπει να ειναι οντως τέλειο. 

Νιωθω οτι εχω ακομα τοσα να δω και δεν θελω να τελειωσει με τιποτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xristakos95 είπε

Ειμαι νομιζω 21% και ακομα δεν εχω ανεβει σε πουλι. Πρεπει να ειναι οντως τέλειο. 

Νιωθω οτι εχω ακομα τοσα να δω και δεν θελω να τελειωσει με τιποτα. 

Πάντως έχω αρχίσει να συνηθίζω για τα καλά τον χειρισμό σε κονσόλα που παίζω και πλέον είμαι πολύ καλός στις μάχες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koyris είπε

Το game ειναι ΕΠΟΣ,ειμαι 22 level,κλεινω 8ωρα καθημερινα

Τέτοιο κόλλημα ειχα φαει μονο με Fallout 3,4,Rdr2,The Witcher 3

Τα έχω παίξει αυτά που αναφέρεις και δεν μου άρεσαν καθόλου.

Δημοσ.

Στο δεύτερο trial έφαγα τα μούτρα μου.

Πρέπει να δυναμώσω και άλλο και να φορτώσω πιο πολλά potions ζωής και πέτρινου δέρματος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, skiabox είπε

Στο δεύτερο trial έφαγα τα μούτρα μου.

Πρέπει να δυναμώσω και άλλο και να φορτώσω πιο πολλά potions ζωής και πέτρινου δέρματος.

Κάτι που έχω δεί ότι βοηθάει πολύ στα trials ειδικά: αν δεν έχεις πάρει το talent που όταν κράτας πατημένο το dodge τηλεμεταφέρεσαι κιόλας, πάρτο! Είναι κάτι σαν τη ζώνη στο αμάξι - σώζει ζωές.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Engimek είπε

Κάτι που έχω δεί ότι βοηθάει πολύ στα trials ειδικά: αν δεν έχεις πάρει το talent που όταν κράτας πατημένο το dodge τηλεμεταφέρεσαι κιόλας, πάρτο! Είναι κάτι σαν τη ζώνη στο αμάξι - σώζει ζωές.

Πω ρε φίλε τώρα συνειδητοποίησα που μου το είπες πως γίνεται.Μέχρι τώρα μόνο κατά λάθος το είχα κάνει στις μαχες!

Δημοσ.

Καταπληκτικό παιχνίδι, πραγματικά κρίμα που δεν είχα χρόνο να λιώσω 🤣🤣🤣, αλλά ελπίζω να δώσουν κάνα patch να στρώσει το stuttering, αν και νομίζω ότι είναι από φόρτωμα και έτσι θα πάει, στο κάστρο με έχει πεθάνει 🤣🤣🤣 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...